Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp

Bijles en huiswerkbegeleiding in Zwolle

Ook in Zwolle en omgeving

Gratis wisselen van bijlescoach

Geen wachtlijst

huiswerkbegeleiding

Docenten voor bijles in de regio Zwolle

De afgelopen jaren is de vraag naar bijles enorm gestegen. Dat is niet vreemd, omdat extra begeleiding en remedial teaching op school niet meer vanzelfsprekend is. Wij hebben ons netwerk van docenten voor het geven van bijles, onder andere in de regio Zwolle, in korte tijd dan ook flink uitgebreid. Zodoende kunnen wij blijven garanderen dat alle ouders van basisschoolleerlingen en middelbare scholieren die bijlessen nodig hebben in Zwolle, via ons een geschikte bijlesdocent kunnen vinden. Wij beschikken over een landelijk netwerk van gekwalificeerde bijlesdocenten, zodat we in iedere regio bijlessen kunnen aanbieden. In Zwolle zijn meerdere bijlesdocenten werkzaam, waaronder Leonie, die uitblinkt in bijles taal voor basisschoolleerlingen. Zij heeft Sofie (9 jaar, Zwolle) een halfjaar lang intensief begeleid met spelling, met – volgens moeder Eva (46 jaar, Zwolle) – uitmuntende resultaten.

Bel: 088-1155630 of stuur ons een
WhatsApp

Recente case: Sofie

Dyslexie?

Moeder Eva: “De juffrouw gaf al aan het begin van groep 5 aan dat Sofie slecht mee kon komen met de spellinglessen. Hoewel een leerkracht geen diagnose kan geven, gaf zij aan dat het mogelijk dyslexie was.”

In Zwolle was een orthopedagoog beschikbaar om vast te stellen of haar 9-jarige inderdaad dyslectisch was. Dit bleek echter niet het geval, maar uit het onderzoek kwam wel naar voren dat het meisje veel kenmerken van dyslexie vertoonde. Eva: “Het klinkt hard om te zeggen, maar een diagnose en de bijbehorende dyslexieverklaring waren eigenlijk best handig geweest. Daarmee had mijn dochter de mogelijkheid gehad om op school extra begeleiding voor spelling te krijgen. Dat was nu dus niet het geval. Het advies was: extra oefenen met spelling. De orthopedagoog kende wel een instituut in Zwolle waar specialisten voor spellingbegeleiding werkten. Ik bekeek de tarieven en viel zowat van mijn stoel. Ik heb alles over voor mijn kind, maar meer dan 100 euro per uur kan ik niet betalen.”

De oplossing bleek: bijles spelling

Zonder extra oefening met spelling, zou Sofie steeds verder achter raken met spelling. Ze scoorde nu met veel pijn en moeite vijfjes, maar de juf zag de resultaten verder teruglopen. Tegen de kerstvakantie stond Sofie een dikke onvoldoende voor spelling en ging haar moeder op zoek naar andere oplossingen. Na een zoektocht op internet voor bijlessen en begeleiding voor basisschoolleerlingen, kwam Eva uit op Vlakbijles; het landelijke netwerk met bijlesdocenten voor alle vakgebieden. Dat bleek een schot in de roos. “Binnen een week kwam de bijlesdocente uit Zwolle, Leonie, kennismaken. Mijn dochter had meteen een klik met haar. Leonie gebruikte de resultaten van school, ploos deze uit en maakte een eigen spellingprogramma voor Sofie. Alles wat ze niet of onvoldoende beheerste werd keer op keer geoefend en herhaald. Het resultaat was verbluffend: Sofie ging over naar groep 6 met een zeven voor spelling. Je hebt geen idee hoe blij ze was!”

sofie-bijles

Bijles middelbare school Zwolle

Op de middelbare school wordt de basis gelegd voor de verder loopbaan van jouw zoon of dochter. Erg belangrijk dat er, naast een gezellige tijd, ook gepresteerd wordt. Iedereen heeft vakken die meer moeite kosten dan andere vakken om goed af te ronden. Erg vervelend natuurlijk, maar geen probleem. Wij, van Vlakbijles, bieden jouw zoon of dochter ondersteuning bij deze moeilijkere vakken op de middelbare school. Op die manier kunnen deze vakken op een hoger niveau afgerond worden. Wachttijden, daar doen wij niet aan. Als je contactformulier invult, brengen wij jou direct in contact met een bijlesdocent bij jou in de buurt. Ook wanneer het om huiswerkbegeleiding in het algemeen gaat, hebben wij altijd iemand voor je klaar staan.

Bijles basisschool in Zwolle

Kinderen op de basisschool werken vaak op verschillende niveaus. Had jouw kind moeite om het juiste niveau te bereiken? Tot voor kort kon er vanuit de basisschool vaak hulp geboden worden. Door alle bezuinigingen is dat niet meer mogelijk. Vlakbijles biedt hierbij wel de ondersteuning de jouw kind nodig heeft om het niveau omhoog te brengen. Niet alleen goed voor de schoolresultaten op de basisschool, maar ook zeker voor het zelfvertrouwen van jouw zoon of dochter. De bijlesdocenten waar wij mee werken, zijn verspreid over het hele land. Er is dus altijd iemand bij jou in de buurt! En dat allemaal voor een scherpe prijs en zonder wachttijden. Weten wat wij voor jou en je kind kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Voorwaarden

  • Geen opzegtermijn
  • Vrije keuze van het aantal uren
  • Eenmalig 35 euro administratiekosten per leerling.
  • Geen reiskosten of jaarlijkse kosten.
  • Onze bijlessen zijn vrijgesteld van BTW.

Ook bijles nodig in Zwolle?

De positieve ervaring van Eva met een van onze docenten voor bijles is geen uitzondering. Regelmatig ontvangen wij berichten van tevreden ouders, of het nu gaat om bijles taal, lezen of rekenen voor basisschoolleerlingen of bijles economie, wiskunde of Duits voor middelbare scholieren. Onze docenten geven bijles in alle vakken en voor alle leerlingen op de basisschool en in het voortgezet onderwijs. Met onze docenten bijles en huiswerkbegeleiding boeken leerlingen vooruitgang. Het geheim zit ‘m in de persoonlijke, een-op-een-aanpak. Onze docenten geven bijles met geduld en begrip voor de leerling. Op zoek naar een docent voor bijles in Zwolle voor jouw zoon of dochter? In Zwolle hebben wij diverse docenten beschikbaar voor het geven van bijles en voor huiswerkbegeleiding. Neem contact op via het formulier voor meer informatie of voor het inschrijven van bijles voor jouw kind.

Bijles Engels 

Engels is een taal die ontzettend belangrijk is. De kans is groot dat, wanneer je zoon of dochter aan het werk gaat, hierbij de Engelse taal voorbij komt. En ook tijdens vakanties in het buitenland is het belangrijk om jezelf verstaanbaar te maken. Heeft jouw zoon of dochter moeite met de grammatica van het Engels op de middelbare school? Of heeft hij/zij extra hulp nodig met het Engels praten? Wij helpen je graag verder om het niveau van het Engels omhoog te halen bij je zoon of dochter. Zonder wachttijden, dus we kunnen direct aan de slag.

Bijles wiskunde

Je zou het niet direct zeggen, maar wiskunde is een ontzettend belangrijk vak. Wanner jouw zoon of dochter verder gaat studeren of juist snel aan het werk gaat, elementen uit de wiskunde zullen hierbij in veel gevallen nodig zijn. Heeft jouw zoon of dochter moeite met een bepaalde som bij wiskunde A op de middelbare school of kom hij/zij niet uit een bepaalde formule van een opdracht van wiskunde D? Vlakbijles helpt je verder op alle niveaus. Zonder vervelende wachttijden, geen opzegtermijn en gegarandeerd een deskundige bijlesdocent bij jou in de buurt.

Bijles aan huis

Het volgen van bijles kan voor je kind erg spannend zijn. Daarom is het wel zo prettig dat alle bijlessen gewoon thuis gevolgd kunnen worden, in een vertrouwde omgeving. De leerling kan zich hierbij volledig focussen op de bijles en wordt niet afgeleid door een nieuwe omgeving. Jullie, als ouders / verzorgers, hoeven je niet druk te maken over het halen en brengen van je kind.

Bijles Nederlands in Zwolle

Nederlands is een taal wij allemaal spreken. Toch blijkt dat steeds meer mensen moeite hebben met de Nederlandse taal. Erg belangrijk dus dat Nederlands op de middelbare school goed afgesloten kan worden. Heeft jouw zoon of dochter moeit met -dt? Of vindt hij of zij het lastig zinnen te ontleden? De bijlesdocenten van Vlakbijles bieden graag de helpende hand om jouw zoon of dochter met vlag en wimpel voor Nederlands op de middelbare school te doen slagen. Er gelden geen opzegtermijnen of wachttijden. Wij kunnen direct aan de slag voor een termijn die jij bepaald. Een afspraak inplannen of wil je nog extra informatie opvragen? Dit kan eenvoudig door ons contactformulier in te vullen.

Is het tijd
dat het beter gaat op school?

Bijles aan huis in Zwolle

Het volgen van bijles kan voor je kind erg spannend zijn. Daarom is het wel zo prettig dat alle bijlessen gewoon thuis gevolgd kunnen worden, in een vertrouwde omgeving. De leerling kan zich hierbij volledig focussen op de bijles en wordt niet afgeleid door een nieuwe omgeving. Jullie, als ouders / verzorgers, hoeven je niet druk te maken over het halen en brengen van je kind. Bijlesdocenten van Vlakbijles zijn direct beschikbaar en werken zonder een opzegtermijn. Op het moment dat het gewenste niveau bereikt is, kunnen de lessen direct gestopt worden. Weten wat wij kunnen betekenen in de bijles aan huis voor zowel basisschoolleerlingen als middelbare scholieren? Vul het contactformulier in en wij brengen jou direct in contact met vakkundige bijlesdocent bij jou het de buurt.

Contact met bijlesleraren uit Zwolle

Voor bijles en huiswerkbegeleiding hebben wij de perfecte docenten, in elke regio in Nederland en wij werken niet met wachtlijsten. Vul vandaag nog geheel vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om door te spreken welke hulp gewenst is – bijles of huiswerkbegeleiding – en voor welk vak. Wij zoeken razendsnel een docent bijles of huiswerkbegeleiding die aansluit bij de hulpvraag en brengen jullie met elkaar in contact. Kies dus het beste voor je kind en kies voor bijles of huiswerkbegeleiding een docent uit ons landelijk netwerk van erkende bijlesdocenten.

Review van: Mevrouw Groenestein
Ontvangen op: 20.09.2019

De huiswerkbegeleiding op mijn middelbare school is waardeloos en hielp me totaal niet. Via deze website heb ik gelukkig docenten gevonden waar ik wel echt wat aan heb. Ik heb er nu veel meer vertrouwen in dat ik mijn diploma ga halen volgend jaar.

N.a.v een aanvraag uit Volendam

Review van: De heer Peterse
Ontvangen op: 18.09.2019

Mijn dochter had al een tijdje moeite om mee te komen op school. Eigenlijk had ze gewoon net wat meer aandacht nodig dan de rest. Die kreeg ze gelukkig van een bijlesdocent van Vlakbijles. Inmiddels is ze al een stuk verbeterd en gaat het weer...

N.a.v een aanvraag uit Hilversum

Review van: Mevrouw Huls
Ontvangen op: 18.09.2019

Heel fijn dat jullie service zo vrijblijvend is. Tijdens de eerste les bleek al gauw dat mijn zoon en de bijlesdocent niet echt een klik hadden. Dankzij de tevredenheidsgarantie konden we kosteloos op zoek naar een andere docent. Hulde daarvoor.

N.a.v een aanvraag uit Nunspeet