Van lastig naar leuk met wiskundebijles

Wiskunde bijles

Heb je wel eens gezien hoe je kind naar een vel papier vol met wiskundeopdrachten kijkt en zich afvraagt wat te doen? En dat jij je dan afvraagt hoe je samen al die sommen gaat oplossen? Dat gevoel is heel normaal. Veel kinderen vinden wiskunde echt moeilijk. Maar bij Vlakbijles denken we dat dit juist een kans is om iets nieuws te leren. Wiskunde vind je overal terug. In je dagelijkse dingen, maar ook in belangrijke wetenschap. Toch zien veel mensen wiskunde als iets heel moeilijks. Wij bij Vlakbijles willen laten zien dat wiskunde ook leuk kan zijn. Met onze bijlessen helpen we kinderen om dit te ontdekken.

Waarom hebben leerlingen bijles wiskunde nodig?

Soms zijn het de kleine dingen in wiskunde die al lastig zijn. Denk aan breuken of hoe je sommen met letters en cijfers maakt. Als je dat al moeilijk vindt, lijkt de rest ook moeilijker. En dan heb je nog meetkunde, waarbij je moet denken in vormen en ruimte. Als kinderen niet zien hoe dit in het echt werkt, kunnen ze het lastig vinden. Maar al deze dingen zijn belangrijk om beter te worden in wiskunde.

Hoe wij bij Vlakbijles je kunnen helpen

Bij Vlakbijles geloven we dat elk kind iets bijzonders kan. We kijken goed naar wat jouw kind nodig heeft en wat het leuk vindt. Zo maken we wiskunde niet alleen makkelijker, maar ook leuker. Elk kind is anders. Daarom praten we eerst met jouw kind om te zien waar het moeite mee heeft en wat het leuk vindt. Als jouw kind bijvoorbeeld gek is op voetbal, dan gebruiken we voetbalvoorbeelden in de wiskundeles. Zo snapt jouw kind het beter en is het ook nog eens leuk. We zorgen ervoor dat elke les iets nieuws en spannends heeft. Zo blijft wiskunde interessant en leuk voor jouw kind. 

Persoonlijke aandacht maakt het verschil

Onze leraren zijn heel geduldig en begrijpen goed wat je kind nodig heeft. Ze leggen dingen op een makkelijke manier uit en gebruiken voorbeelden die je kind snapt. Zo worden zelfs de moeilijkste sommen stap voor stap duidelijker. Dit samen doen, maakt echt een verschil.

Job’s ervaring met onze bijles wiskunde

Job, een jongen van 14, vond wiskunde eerst heel moeilijk. Maar na onze bijlessen is dat helemaal veranderd. Hij zegt: “Ik dacht dat wiskunde niks voor mij was. Maar dankzij Vlakbijles vind ik het nu zelfs leuk. Ik snap de sommen en zie er niet meer tegenop.”

Maak je niet langer zorgen

Het is heel normaal om je zorgen te maken als je kind moeite heeft met wiskunde. Maar daar zijn wij voor. Bij Vlakbijles nemen we die zorgen weg. We zorgen ervoor dat je kind zich goed gaat voelen over wiskunde. We willen dat je kind met een lach aan wiskunde begint, in plaats van met een zucht. En dat is waar we voor gaan bij Vlakbijles. Neem contact met ons op en begin met de eerste les. Zo ziet je kind snel dat wiskunde ook leuk en makkelijk kan zijn.