Bijles en huiswerkbegeleiding in Sint-Annaparochie

Ook in Sint-Annaparochie en omgeving, aan huis of online

Gratis wisselen van bijlescoach

Geen wachtlijst

huiswerkbegeleiding

Bijles in Sint-Annaparochie - Thuis én Online

Onze bijlesdocenten die werkzaam zijn in Sint-Annaparochie en omgeving hebben uiteenlopende specialisaties. We hebben docenten die bijles geven in basisschoolvakken, zoals rekenen, taal, spelling en lezen en we hebben bijlesdocenten voor middelbare scholieren; van bijles scheikunde tot bijles Nederlands, voor alle vakgebieden hebben wij gedreven bijlesdocenten.

Ook voor huiswerkbegeleiding en het voorbereiden op tentamens en examens zijn onze bijlesdocenten in Sint-Annaparochie beschikbaar. Omdat wij niet werken met wachtlijsten, kan er al vlot gestart worden met de bijlessen. Meld jouw kind dus vandaag nog aan middels ons contactformulier.

Bel: 088-1155630 of stuur ons een
WhatsApp

Bijles, Thuis én Online

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente case: Harold

Wiskundeknobbel in Sint-Annaparochie

De 48-jarige Marianne uit Sint-Annaparochie krijgt een grote glimlach als ze ons vertelt over de bijlessen wiskunde die haar 15-jarige zoon volgde via ons landelijk netwerk van bijlesdocenten. “Na twee maanden bijles wiskunde kwam Harold bij me om te vertellen dat wiskunde nu een van zijn lievelingsvakken was. Op de vraag hoe dat kwam antwoordde Harold dat hij door zijn bijlesdocent eindelijk wist wat hij wilde gaan studeren: gametechnologie. En ja, daar heb je absoluut wiskunde voor nodig!”

Bijlesdocenten die motiveren

De docent die bijles wiskunde aan Mariannes zoon gaf, was een jonge man uit Sint-Annaparochie, die net als zijn leerling een grote voorliefde voor gamen had. Na elke bijles wiskunde praatten ze nog even over de nieuwste games, releases en deelden ze gametips met elkaar. Marianne: “De bijles wiskunde verliep daardoor zonder tegenzin of mopperen. Mijn zoon wist dat als ze klaar waren met de bijles, ze over computerspelletjes gingen praten. Dat motiveerde hem enorm. Hij keek er elke week al naar uit.”

harold-bijles

Rekenachterstand opgelost in Sint-Annaparochie

Marianne is niet de enige ouder uit Sint-Annaparochie die met volle tevredenheid terugkijkt op een van onze docenten voor het geven van bijles. Peter, de 31-jarige vader uit Sint-Annaparochie schakelde een bijlesdocent in voor zijn dochter Sterre, die door een ziekenhuisopname erg was achter geraakt met het rekenprogramma in groep 4. “Taal is altijd haar sterke punt geweest, dus ondanks de gemiste lessen, kon ze meteen weer meedoen met de klas. Alleen rekenen, daarvan had ze teveel gemist om direct weer aan te sluiten. De docent uit Sint-Annaparochie die Sterre bijles gaf, had zelf jarenlang als juf gewerkt in het basisonderwijs. Dat gaf me meteen vertrouwen. Met veel aandacht en geduld heeft ze mijn dochter binnen drie maanden volledig bijgespijkerd. Met twee bijlessen per week was ze weer helemaal bij met rekenen.”

Geen opzegtermijn

Vrije keuze van het aantal uren

Geen reiskosten of jaarlijkse kosten

Bijlessen zijn vrijgesteld van BTW

Bijles middelbare school

De periode op de middelbare school is een ontzettend belangrijke periode in de ontwikkeling van jouw kind. Zowel binnen als buiten de schooluren, wordt de belangrijke basis belegd voor het verdere leven. Het niet helemaal bij kunnen benen van het niveau bij bepaalde vakken of onderdelen kan dan ook een grote impact hebben op jouw zoon of dochter. Docenten hebben in veel gevallen niet de tijd om de extra aandacht te geven die eigenlijk wel nodig is. Een goede uitkomst zou dan bijles via Vlakbijles kunnen zijn. De docenten komen bij jullie thuis in Sint-Annaparochie langs. Het maakt daarbij niet uit of het om een bepaald onderdeel van een specifiek vak gaat, een vak in het algemeen of iets overkoepelend, zoals bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding. Wij zorgen voor iedereen voor een passende docent uit Sint-Annaparochie die jullie verder kan helpen! Vul het contact formulier zo volledig als mogelijk in en wij gaan direct voor jullie aan de slag.

Bijles basisschool Sint-Annaparochie

Hoe graag de leerkrachten op basisscholen in onder andere Sint-Annaparochie het ook willen, zij hebben niet de tijd en ruimte om iedereen de aandacht te geven die nodig is. Zeker als jouw zoon of dochter moeite heeft met bepaalde onderwerpen, is dat natuurlijk erg vervelend. De basisschool is er juist voor om de leerlingen, uiteindelijk, klaar te stomen voor de middelbare school en alles wat daar na komt. Bij problemen op de basisschool is de kans dat er achter de feiten aangelopen wordt in vervolg, vrij groot. Het volgen van bijles kan dan een ideale oplossing zijn. Door de 1-op-1 begeleiding bij jullie thuis in Sint-Annaparochie zal de volledige aandacht op jouw kind liggen. De missende aandacht op school wordt hier dan ingehaald. Het gevolg is in veel gevallen een kind dat veel zelfverzekerder is, zowel in als buiten school. Vul dus snel het contactformulier in en wij gaan direct voor je op zoek naar een passende docent uit Sint-Annaparochie.

Bijles MBO leerlingen

Hoewel het merendeel van de vakken voornamelijk in praktijk gevolgd moeten worden, blijven er bij het MBO in Sint-Annaparochie ook altijd een aantal vakken of onderdelen waarbij dit wel theoretisch afgerond moet worden. Simpelweg omdat je anders je diploma niet krijgt. Door het voornamelijk praktijkgerichte onderwijs, kan het goed zijn het theoretische gedeelte jou minder licht. Toch zijn veel vakken wel ontzettend belangrijk. Niet alleen voor het afronden van je MBO opleiding, maar ook zeker voor daarna. Zijn er nu vakken of onderdelen van vakken waar je moeite mee hebt? Als de docent je niet direct verder kan helpen, is het volgen van één of meerdere bijlessen een goede optie. Door de 1-op-1 begeleiding zal de volle focus op jouw liggen. Je kunt dus alles vragen en er wordt de tijd genomen om jou deze dingen goed uit te leggen. Zie jij dat wel zitten? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier en wij gaan direct op zoek naar iemand uit Sint-Annaparochie die jou verder kan helpen.

Review van: Mevrouw Hulskes
Ontvangen op: 18.09.2020

De huiswerkbegeleiding op mijn middelbare school is waardeloos en hielp me totaal niet. Via deze website heb ik gelukkig docenten gevonden waar ik wel echt wat aan heb. Ik heb er nu veel meer vertrouwen in dat ik mijn diploma ga halen volgend jaar.

N.a.v een aanvraag uit Malden

Review van: De heer Laffray
Ontvangen op: 16.09.2020

Heel fijn dat jullie service zo vrijblijvend is. Tijdens de eerste les bleek al gauw dat mijn zoon en de bijlesdocent niet echt een klik hadden. Dankzij de tevredenheidsgarantie konden we kosteloos op zoek naar een andere docent. Hulde daarvoor.

N.a.v een aanvraag uit Delft

Review van: Mevrouw Strijker
Ontvangen op: 15.09.2020

Mijn dochter had al een tijdje moeite om mee te komen op school. Eigenlijk had ze gewoon net wat meer aandacht nodig dan de rest. Die kreeg ze gelukkig van een bijlesdocent van Vlakbijles. Inmiddels is ze al een stuk verbeterd en gaat het weer...

N.a.v een aanvraag uit Oosterhout

Bijlesleerling

Huiswerkbegeleiding in Sint-Annaparochie

Niet alleen in de brugklas, maar ook in latere jaren kan het huiswerk voor hoofdpijn zorgen. Een goede planning voor het maken van het huiswerk wordt nog wel eens onderschat, maar is ontzettend belangrijk. Een goede planning zorgt voor overzicht in de taken en opdrachten die je moet doen. De tijd zal op die manier beter besteed kunnen worden. Het niveau van de gemaakte opdracht zal dus omhoog gaan, simpelweg omdat je meer tijd hebt om hier rustig naar te kijken. Niet alleen handig voor op school, maar ook zeker voor daarna. Het plannen zal ook tijdens je toekomstige baan een belangrijk onderdeel worden. Kan jouw zoon of dochter extra hulp gebruiken om het huiswerk beter onder de knie te krijgen? Vul dan snel ons contactformulier in. Voordat je weet staat de docent al bij jullie in Sint-Annaparochie voor de deur. Geen langdurige vaste contracten of wachttijden, maar je wordt gewoon snel geholpen. Geen bijles meer nodig? Dan zeg je het ook weer eenvoudig op.

CITO-training Sint-Annaparochie

Tegenwoordig zijn er een aantal alternatieve eindejaarstoetsen, maar de CITO-toets blijft toch verreweg de populairste. In veel gevallen is dit de eerste echte toets voor veel kinderen, die op die manier gegeven wordt. Het is niet zo dat het volledige advies voor de middelbare school hier van afhangt, maar toch wordt het nog steeds gezien als een belangrijke graadmeter. Het kan heel goed zijn dat jouw zoon of dochter extra spanning heeft voor deze toets. Niet erg natuurlijk, maar de toets zelf moet er niet onder lijden. Een goede voorbereiding onder begeleiding van een bijlesdocent uit Sint-Annaparochie kan dan voor nodige rust zorgen. Door het oefenen met specifieke opdrachten en oude toetsen, zal jouw kind de optimale voorbereiding krijgen. Als het moment dan daar is, is het een stuk minder spannend. De score zal dan in veel gevallen ook een goede afspiegeling zijn van het advies dat gegeven zal worden. Neem contact met ons op via het contactformulier. Binnen ons landelijke netwerk zit er ook altijd een docent uit Sint-Annaparochie tussen die de CITO-training voor jullie kan verzorgen.

Examentraining

Je hele middelbare schoolperiode in Sint-Annaparochie is een grote voorbereiding op het grote doel: de examens. Door het maken van de examens kun je bewijzen dat je voldoende kennis hebt opgedaan om je diploma in ontvangst te mogen nemen. Een erg spannende periode waar ook veel van af hangt. Een goede voorbereiding is dan ook erg belangrijk. Niet alleen het leren van de stof, maar ook met de manier van vragenstellen oefenen valt niet te onderschatten. Loop je nu toch nog ergens tegen aan bij een vak of een bepaald onderdeel? De bijlesdocenten uit het netwerk van Vlakbijles helpen je graag met de voorbereiding op je examens. Voor zowel VMBO, HAVO en VWO zijn er docenten in %beschikbaar%. Waar wacht je nog op? Vul snel het contactformulier in en wij helpen je zo snel als mogelijk met de voorbereidingen voor je examen. En dat allemaal gewoon bij jullie thuis of een plek waar jij dat graag wilt. Wel zo prettig.

Bijles wiskunde

Wiskunde is één van de vakken waar veel leerlingen op de middelbare school in Sint-Annaparochie moeite mee hebben. Dat is ook niet zo gek wanneer je ziet wat voor breed scala aan onderwerpen behandeld wordt. Grote kans dat er een aantal onderdelen zijn die meer moeite kosten dan andere. Vlakbijles helpt jouw kind hier graag verder mee. Op een ongedwongen en prettige manier zal een docent, bij jullie thuis in Sint-Annaparochie, de bijlessen verzorgen. Het niveau of de gekozen richting maakt hierbij niets uit, wij hebben voor ieder niveau een juiste docent uit ons grote netwerk. Het is wel erg belangrijk dat er een bepaalde kennis is van de stof bij het afronden van de opleiding. Veel elementen van de wiskunde zullen in meer of mindere mate weer terugkomen in de vervolgenopleidingen of anders wel in het werkende leven van jouw kind in Sint-Annaparochie.

Bijles Engels

Het Engels is in de huidige maatschappij eigenlijk niet meer weg te denken. Het ‘verengelsen’ van het Nederlands is zelfs al gaande door de intrede van bepaalde uitdrukkingen en/of woorden vanuit het Engels. Toch blijkt in de praktijk dat het leren van Engels voor problemen kan zorgen bij leerlingen uit Sint-Annaparochie. Door middel van veel oefenen met een bijlesdocent, worden zowel het lezen, schrijven, luisteren en praten een stuk beter. Je zult er verstelt van staan wat het geven van extra, individuele, aandacht voor effect heeft op de prestaties. Jouw zoon of dochter zal zekerder in zijn of haar schoenen staan. Het leren van een taal is in veel gevallen ook het durven praten. Door het toegenomen zelfverzekerdheid zal dat een stuk makkelijker gaan. En de kennis is niet allen belangrijk tijdens de middelbare school, maar komt ook gegarandeerd terug op de eventuele vervolgopleiding of anders tijdens het werk. Neem contact met ons op en wij zorgen voor een deskundige bijlesdocent in Sint-Annaparochie voor Engels.

Bijles Nederlands

Nederlands wordt in veel gevallen onderschat. Zeker in de huidige tijd, waarbij onder ander het Engels steeds meer in trede doet in onze taal, is het Nederlands zeer belangrijk. Heeft jouw zoon of dochter moeite met Nederlands of bepaalde onderdelen hiervan? Dan is het aan te raden om via bijles via bijvoorbeeld Vlakbijles, extra aandacht te geven aan de struikelpunten. Het Nederlands gedurende de middelbare schoolperiode in Sint-Annaparochie zal niet alleen makkelijker verlopen, maar ook na de middelbare school zal hij of zij hier nog zeer regelmatig profijt van hebben. Zonder vaste contracten, verplichtingen en wachttijden kun je via ons in contact komen met een geschikte bijlesdocent. Deze docent komt bij jullie thuis Sint-Annaparochie om de bijlessen te geven. Wel zo prettig voor zowel jou als ouder/verzorger, als ook voor jouw zoon/dochter.

Is het tijd
dat het beter gaat op school?

Contact met bijlesleraren uit Sint-Annaparochie

Voor bijles en huiswerkbegeleiding hebben wij de perfecte docenten, in elke regio in Nederland en wij werken niet met wachtlijsten. Vul vandaag nog geheel vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om door te spreken welke hulp gewenst is – bijles of huiswerkbegeleiding – en voor welk vak.

Wij zoeken razendsnel een docent bijles of huiswerkbegeleiding die aansluit bij de hulpvraag en brengen jullie met elkaar in contact. Kies dus het beste voor je kind en kies voor bijles of huiswerkbegeleiding een docent uit ons landelijk netwerk van erkende bijlesdocenten.

Bijles aan huis

In veel gevallen is de stap tot het nemen van bijles een best grote stap voor een kind. Op één of andere manier kan het heel goed voelen als een soort van falen, wat natuurlijk zeker niet het geval is. Wij vinden het daarom belangrijk dat jouw zoon of dochter in Sint-Annaparochie zicht helemaal op zijn of haar gemak voelt. En waar kan dat nou beter dan gewoon bij jullie thuis aan de eettafel? Daar komen de bijlessen via Vlakbijles gewoon bij jullie thuis in Sint-Annaparochie. Het kind voelt zich sneller op het gemakt in een vertrouwde omgeving en voor de ouder(s) scheelt het een retourtje naar een bijlesinstituut. De bijlessen duren gemiddeld genomen ongeveer 2 uur per les. Nadat de eerste les is ingepland, zal het contact direct met de docent zijn. Door de korte lijntjes kunnen jullie samen ook eenvoudig een gewenste planning opstellen. Hobby’s en sport in Sint-Annaparochie bijvoorbeeld hoeven dus niet te lijden onder het volgen van de bijles.