Bijles en huiswerkbegeleiding in Rijswijk

Ook in Rijswijk en omgeving, aan huis of online

Gratis wisselen van bijlescoach

Geen wachtlijst

huiswerkbegeleiding

Bijles in Rijswijk - Thuis én Online

Onze bijlesdocenten die werkzaam zijn in Rijswijk en omgeving hebben uiteenlopende specialisaties. We hebben docenten die bijles geven in basisschoolvakken, zoals rekenen, taal, spelling en lezen en we hebben bijlesdocenten voor middelbare scholieren; van bijles scheikunde tot bijles Nederlands, voor alle vakgebieden hebben wij gedreven bijlesdocenten.

Ook voor huiswerkbegeleiding en het voorbereiden op tentamens en examens zijn onze bijlesdocenten in Rijswijk beschikbaar. Omdat wij niet werken met wachtlijsten, kan er al vlot gestart worden met de bijlessen. Meld jouw kind dus vandaag nog aan middels ons contactformulier.

Bel: 088-1155630 of stuur ons een
WhatsApp

Bijles, Thuis én Online

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente case: Harold

Wiskundeknobbel in Rijswijk

De 48-jarige Marianne uit Rijswijk krijgt een grote glimlach als ze ons vertelt over de bijlessen wiskunde die haar 15-jarige zoon volgde via ons landelijk netwerk van bijlesdocenten. “Na twee maanden bijles wiskunde kwam Harold bij me om te vertellen dat wiskunde nu een van zijn lievelingsvakken was. Op de vraag hoe dat kwam antwoordde Harold dat hij door zijn bijlesdocent eindelijk wist wat hij wilde gaan studeren: gametechnologie. En ja, daar heb je absoluut wiskunde voor nodig!”

Bijlesdocenten die motiveren

De docent die bijles wiskunde aan Mariannes zoon gaf, was een jonge man uit Rijswijk, die net als zijn leerling een grote voorliefde voor gamen had. Na elke bijles wiskunde praatten ze nog even over de nieuwste games, releases en deelden ze gametips met elkaar. Marianne: “De bijles wiskunde verliep daardoor zonder tegenzin of mopperen. Mijn zoon wist dat als ze klaar waren met de bijles, ze over computerspelletjes gingen praten. Dat motiveerde hem enorm. Hij keek er elke week al naar uit.”

harold-bijles

Rekenachterstand opgelost in Rijswijk

Marianne is niet de enige ouder uit Rijswijk die met volle tevredenheid terugkijkt op een van onze docenten voor het geven van bijles. Peter, de 31-jarige vader uit Rijswijk schakelde een bijlesdocent in voor zijn dochter Sterre, die door een ziekenhuisopname erg was achter geraakt met het rekenprogramma in groep 4. “Taal is altijd haar sterke punt geweest, dus ondanks de gemiste lessen, kon ze meteen weer meedoen met de klas. Alleen rekenen, daarvan had ze teveel gemist om direct weer aan te sluiten. De docent uit Rijswijk die Sterre bijles gaf, had zelf jarenlang als juf gewerkt in het basisonderwijs. Dat gaf me meteen vertrouwen. Met veel aandacht en geduld heeft ze mijn dochter binnen drie maanden volledig bijgespijkerd. Met twee bijlessen per week was ze weer helemaal bij met rekenen.”

Geen opzegtermijn

Vrije keuze van het aantal uren

Geen reiskosten of jaarlijkse kosten

Bijlessen zijn vrijgesteld van BTW

Bijles middelbare school

De periode op de middelbare school is een belangrijke fase in de ontwikkeling van je kind. Zowel binnen als buiten de schooluren wordt een belangrijke basis belegd voor het verdere leven. Als een kind niet helemaal mee kan komen met een bepaald vakken of onderdeel kan dan ook een grote impact hebben. Docenten hebben niet altijd de tijd om de extra aandacht te geven aan elk kind apart. Een goede uitkomst is dan bijles via Vlakbijles. De bijlesdocenten komt bij jullie thuis in Rijswijk. Het maakt daarbij niet uit of het om een bepaald onderdeel van een specifiek vak gaat, een vak in het algemeen of een overkoepelende vaardigheid als huiswerkbegeleiding en –planning. Wij zorgen voor iedereen voor een passende docent uit Rijswijk die jullie verder kan helpen! Vul het contact formulier zo volledig mogelijk in en wij gaan direct aan de slag!

Bijles basisschool Rijswijk

Hoe graag de leerkrachten op basisscholen in onder andere Rijswijk het ook willen, zij hebben niet altijd de tijd en ruimte om iedereen de individuele aandacht te geven die nodig is. Als een kind niet mee kan komen met bepaalde vakken of onderdelen en daar niets aan gedaan wordt, kan dit doorwerken in het latere leven. Bijles is dan de oplossing. Door de één-op-één begeleiding bij jullie thuis in Rijswijk ligt de volledige aandacht op jouw kind. De aandacht die op school ontbreekt wordt hiermee gecompenseerd. Met als resultaat: een kind dat goed mee kan komen met alle vakken op school en daardoor zelfverzekerder is, zowel op als buiten school. Vul dus snel het contactformulier in en wij gaan direct voor je op zoek naar een passende docent uit Rijswijk of omgeving.

Bijles MBO leerlingen

Hoewel het merendeel van de vakken voornamelijk in praktijk gevolgd moeten worden, heb je bij het mbo in Rijswijk en omgeving ook theoretische vakken. Door het voornamelijk praktijkgerichte onderwijs kan het goed zijn het theoretische gedeelte jou minder ligt. Zijn er nu vakken of onderdelen waar je moeite mee hebt? Als de docent je niet direct verder kan helpen, is het volgen van bijles een goede optie. Door de één-op-één begeleiding ligt de volle focus op jouw. Je kunt dus alles vragen en er wordt de tijd genomen om jou deze dingen goed uit te leggen. Zie jij dat wel zitten? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier en wij gaan direct op zoek naar iemand uit Rijswijk die jou verder kan helpen met bijles.

Review van: Mevrouw Hanegraaff
Ontvangen op: 18.09.2020

Heel fijn dat jullie service zo vrijblijvend is. Tijdens de eerste les bleek al gauw dat mijn zoon en de bijlesdocent niet echt een klik hadden. Dankzij de tevredenheidsgarantie konden we kosteloos op zoek naar een andere docent. Hulde daarvoor.

N.a.v een aanvraag uit Mijdrecht

Review van: De heer Strijker
Ontvangen op: 16.09.2020

De huiswerkbegeleiding op mijn middelbare school is waardeloos en hielp me totaal niet. Via deze website heb ik gelukkig docenten gevonden waar ik wel echt wat aan heb. Ik heb er nu veel meer vertrouwen in dat ik mijn diploma ga halen volgend jaar.

N.a.v een aanvraag uit Wierden

Review van: Mevrouw Haneberg
Ontvangen op: 15.09.2020

Onze dochter had altijd heel veel moeite met rekenen. Ze kon de sommen maar niet begrijpen. De docent die we via deze site gevonden hebben weet alles echter zo helder uit te leggen dat ze rekenen nu zelfs al leuk begint te vinden. Een aanrader!

N.a.v een aanvraag uit Middelburg

Bijlesleerling

Huiswerkbegeleiding in Rijswijk

Niet alleen in de brugklas, maar ook in latere jaren kan het huiswerk voor hoofdpijn zorgen. Een goede planning voor het maken van het huiswerk wordt nog wel eens onderschat, maar is heel belangrijk. Een goede planning zorgt voor overzicht in de taken en opdrachten die je moet doen waardoor je een efficiënte tijdsindeling kan maken. En dat geeft rust. Een vaardigheid die je op school van pas komt, maar ook in je toekomstige loopbaan. Kan jouw zoon of dochter extra hulp gebruiken om het plannen van huiswerk beter onder de knie te krijgen? Vul dan snel het contactformulier in. Voordat je weet staat de docent al bij jullie in Rijswijk voor de deur. Geen langdurige vaste contracten of wachttijden, maar een snelle service. Geen bijles meer nodig? Dan zeg je het ook weer eenvoudig op.

Cito-training Rijswijk

De cito-toets is een afsluitende toets die op veel scholen afgenomen wordt. Vaak is dit de eerste echte toets voor kinderen, en het gaat mede bepalen op welk leerniveau het middelbaar onderwijs gevolgd gaat worden. Dat is best spannend voor een kind, en onder die spanning moet de toets niet lijden. Een goede voorbereiding onder begeleiding van een bijlesdocent uit Rijswijk zorgt voor nodige rust en zelfvertrouwen. Door het oefenen met specifieke opdrachten en toetsen van voorgaande jaren krijgt jouw kind de optimale voorbereiding, en dat neemt veel spanning en onzekerheid weg.

Neem contact met ons op via het contactformulier. Binnen ons landelijke netwerk is altijd een docent uit Rijswijk om omgeving tussen die de cito-training voor jouw kind kan verzorgen.

Examentraining

Je hele middelbare schoolperiode in Rijswijk of omgeving is een voorbereiding de examens. Tijdens de examens kan je bewijzen dat je voldoende kennis en vaardigheden hebt opgedaan. Een heel spannende periode waar ook veel van af hangt. Een goede voorbereiding is dan ook erg belangrijk. Niet alleen het leren van de stof, maar ook met de manier van vraagstelling oefenen is belangrijk. Loop je nu toch nog ergens tegen aan bij een vak of een bepaald onderdeel? De bijlesdocenten uit het netwerk van Vlakbijles helpen je graag met de voorbereiding op je examens. Voor zowel vmbo, havo en vwo zijn docenten in Rijswijk. Vul het contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk met de voorbereidingen voor je examen. En dat allemaal gewoon bij jullie thuis of een plaat waar jij dat graag wilt. Wel zo prettig.

Bijles wiskunde

Wiskunde is één van onderdelen die in de top drie van bijlesvakken voor de middelbare school in Rijswijk staat. Niet echt vreemd als je het brede scala aan onderwerpen voor wiskunde ziet. Dan kan het ene onderdeel soms meer moeite kosten dan het andere. Een bijlesdocent van Vlakbijles helpt jouw kind graag over de obstakels van wiskunde heen. Op een ongedwongen en prettige manier verzorgt een docent bij jullie thuis in Rijswijk de bijlessen. Het niveau of de gekozen richting maakt hierbij niets uit. Wij hebben voor ieder niveau de juiste docent in ons uitgebreide netwerk.

Bijles Engels

De Engelse taal is in de huidige maatschappij eigenlijk niet meer weg te denken. Het is de voertaal voor (internationale) bedrijven, films zijn voornamelijk Engelstalig, muziek is dat ook. Als je moeite hebt met bijvoorbeeld het leren van woordjes of het toepassen van grammaticaregels, kan je een beroep doen op een bijlesdocent van Vlakbijles uit de omgeving van Rijswijk. Door middel van veel oefenen worden zowel het lezen, schrijven, luisteren en praten een stuk eenvoudiger. Een beetje extra aandacht en tijd geven aan bepaalde onderdelen heeft een groot effect op de prestaties binnen het vak.

Engels gaat verder dan de middelbare school. Je hebt het nodig voor je vervolgopleiding, je toekomstige carrière, maar ook tijdens vakanties in het buitenland kan het beheersen van de Engelse taal goed van pas komen. Neem contact met ons op en wij zorgen voor een deskundige bijlesdocent in Rijswijk voor ondersteuning bij het vak Engels.

Bijles Nederlands

Het Nederlands is niet de meest eenvoudige taal. Het heeft een complexe grammatica, soms vreemde spellingsuitzonderingen en zit boordevol spreekwoorden en uitdrukkingen. Heeft jouw zoon of dochter moeite met Nederlands of bepaalde onderdelen hiervan? Bijles van Vlakbijles biedt ondersteuning door individuele aandacht en extra uitleg. Het vak Nederlands zal in de middelbare schoolperiode in Rijswijk niet alleen makkelijker verlopen, de rest van het leven heeft een kind hier profijt van. Zonder vaste contracten, verplichtingen en wachttijden kom je via ons in contact met een geschikte bijlesdocent. Deze docent komt bij jullie thuis Rijswijk om de bijlessen te geven. Wel zo prettig voor zowel jou als ouder of verzorger en voor jouw zoon of dochter.

Is het tijd
dat het beter gaat op school?

Contact met bijlesleraren uit Rijswijk

Voor bijles en huiswerkbegeleiding hebben wij de perfecte docenten, in elke regio in Nederland en wij werken niet met wachtlijsten. Vul vandaag nog geheel vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om door te spreken welke hulp gewenst is – bijles of huiswerkbegeleiding – en voor welk vak.

Wij zoeken razendsnel een docent bijles of huiswerkbegeleiding die aansluit bij de hulpvraag en brengen jullie met elkaar in contact. Kies dus het beste voor je kind en kies voor bijles of huiswerkbegeleiding een docent uit ons landelijk netwerk van erkende bijlesdocenten.

Bijles aan huis

Kiezen voor bijles kan best spannend zijn voor een kind. Wij vinden het daarom belangrijk dat jouw zoon of dochter in Rijswijk zich helemaal op zijn of haar gemak voelt. En waar kan dat nou beter dan gewoon bij jullie thuis? Daarom komen de bijlesdocenten via Vlakbijles gewoon bij jullie thuis in Rijswijk. Je kind voelt zich sneller op zijn gemak in een vertrouwde omgeving en voor de ouder(s) scheelt het een retourtje naar een bijlesinstituut. De bijlessen duren gemiddeld twee uur per. Nadat de eerste les is ingepland, verloopt het contact verder met de docent. Dankzij de korte lijnen kunnen jullie samen eenvoudig een gewenste planning opstellen. Hobby’s en sport in Rijswijk bijvoorbeeld hoeven dus niet te lijden onder het volgen van de bijles.