Online huiswerkbegeleiding

Online bijles

Hoe gaat online huiswerkbegeleiding in de praktijk?

Stap 1. Neem contact op en geef je beschikbaarheid door
Stap 2. Wij matchen je met de juiste coach 
Stap 3. Zorg voor een snelle en stabiele internetverbinding
Stap 4. Controleer de camera en microfoon van je computer
Stap 5. Zorg ervoor dat je de lesstof bij de hand hebt
Stap 6. Ga op het afgesproken tijdstip online
Stap 7. De online huiswerkbegeleiding kan beginnen!

bijles

Online huiswerkbegeleiding

die wij met plezier geven

Waarom online huiswerkbegeleiding?

Naast de huiswerkbegeleiding aan huis geven we ook online huiswerkbegeleiding. De redenen voor online huiswerkbegeleiding verschillen. Maar we merken dat de vraag naar onze bejubelde online huiswerkbegeleiding snel groeit. Wij krijgen dagelijks veel aanvragen vanuit alle windrichtingen in Nederland.

Heeft online huiswerkbegeleiding ook voordelen?

Naast huiswerkbegeleiding bij de leerling thuis hebben wij ook de mogelijkheid voor online huiswerkbegeleiding. Wij hadden vraagtekens toen we online huiswerkbegeleiding gingen testen. Maar het resultaat was geweldig. Het leek even effectief als traditionele huiswerkbegeleiding
Online huiswerkbegeleiding brengt voordelen met zich mee.

  • 1. We hebben sneller de beste huiswerkbegeleider voor jouw kind. We hoeven namelijk niet per sé iemand die in de buurt van de leerling te zoeken. Dat is fijn, want hierdoor kunnen wij bijna per direct met online huiswerkbegeleiding beginnen.
  • 2. Om online huiswerkbegeleiding te kunnen geven vonden wij dat er een online leeromgeving moest komen. Daarom hebben we een toegankelijk platform gemaakt met tools om huiswerk te delen met de huiswerkbegeleider en om aantekeningen te maken gedurende de begeleiding.
  • 3. Meerdere huiswerkbegeleiders zitten nu al klaar en zijn per direct beschikbaar om te beginnen met de online huiswerkbegeleiding van leerlingen. We werken hiervoor met een streng geselecteerd team, die allen één of meerdere vakgebieden uitstekende beheersen. Daarnaast heeft ons team ook de beschikking over goede computers, camera’s en microfoons om de online huiswerkbegeleiding goed te kunnen geven.
  • 4. Met online huiswerkbegeleiding kunnen we de cijfers van iedere leerling en student verbeteren.

Hoe werkt dat, online huiswerkbegeleiding?

Zodra jij contact met ons opneemt en je wensen kenbaar maakt, koppelen wij jouw kind aan de beste online huiswerkbegeleider. Na deze koppeling mailen wij een link naar de Class Room (online leeromgeving) waar de online huiswerkbegeleiding gegeven wordt. Class Room is een beveiligde online omgeving waar alleen de huiswerkbegeleider en de leerling bij kunnen.

Class Room - de online leeromgeving

In de online leeromgeving kunnen bestanden gedeeld worden en er kan door de leerling aantekeningen op het online schoolbord gemaakt worden. Onze methode maakt het leuker voor de leerlingen, die zelf ook aangeven dat de interactieve online huiswerkbegeleiding net zo productief is als huiswerkbegeleiding op locatie.

Na de online huiswerkbegeleiding kunnen de huiswerkbegeleider en leerling de agenda’s naast elkaar leggen om een nieuwe online huiswerkbegeleiding afspraak te maken. Op weg naar betere cijfers.

Wie geeft online huiswerkbegeleiding?

Wij hebben door de jaren heen een groep ervaren en getrainde huiswerkbegeleiders bij elkaar gekregen. Al deze begeleiders hebben wij geselecteerd en intern trainingen gegeven. Op die manier kunnen wij een heel hoge kwaliteit halen en onze magische 100% slagingspercentage behouden.

Naast de vakkennis en het algehele niveau van onze huiswerkbegeleiders letten wij op meer eigenschappen. Wij stellen ook eisen aan sociale vaardigheden zodat ze kunnen zorgen voor een goede sfeer, wederzijds respect en constructieve omgeving.

Er gaat bij ons veel aandacht naar het vinden van een goed match. Dat we daarin slagen blijkt uit de ruime 8 die leerlingen ons geven.

Aanmelden voor online huiswerkbegeleiding

Geef ons je vertrouwen. Schrijf je kind vandaag nog op en na de eerste online huiswerkbegeleiding zal je zien wat het resultaat van goede begeleiding is. Onze leerlingen halen snel hogere cijfers en hun zelfvertrouwen groeit.

Wij zorgen ook dat jij als ouder goed op de hoogte blijft. Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dit kan door ons formulier in te vullen. Je kan ook whatsappen WhatsApp. Bellen kan met 088-1155630

Is het tijd
dat het beter gaat op school?