Online bijles

Online bijles

Waarom online bijles?

Wij geven al een tijd online bijles om uiteenlopende redenen. Het blijkt om te beginnen hetzelfde resultaat te geven als bijles op locatie. Helemaal nu het lastiger is om aan huis bijles te geven, groeit de vraag naar online bijles enorm. Online bijles is een volwaardige initiatief voor de traditionele wijze van bijles geven.

Voordelen van online bijles?

Naast bijles aan huis bieden wij ook online bijles aan. Na zorgvuldig testen blijkt dat online bijles net zo goed werkt als bijles aan huis. Online bijles via Vlakbijles heeft veel voordelen.

  • We kunnen de beste bijlesleraar zoeken, ongeacht waar deze woont. Door online bijles is het immers niet nodig dat de beste bijlesleraar in de buurt van de leerling zit. Hierdoor kunnen wij met online bijles vaak sneller beginnen dan met bijles aan huis.
  • Wij hebben op basis van onze ervaringen met online bijles een online leeromgeving gemaakt. Op deze leeromgeving staan tools om huiswerk en aantekeningen te delen en te bewaren.
  • Verschillende bijlesleraren zitten nu al klaar en zijn per direct beschikbaar om online bijles te geven. Dit is een speciaal geselecteerde groep, met een grote kennis in hun vakgebied. Bovendien hebben ze continu de beschikking over goede computers, camera’s en microfoons om de online bijles zo soepel mogelijk te laten verlopen.
  • Met online bijles kunnen we de cijfers van iedere leerling en student verbeteren.

Hoe werkt online bijles?

Zodra jij je aanmeldt, matchen wij jouw kind aan de beste online bijlesleraar. Na de match sturen wij jou een link naar de online leeromgeving (Class Room) waar de bijles gegeven wordt. Vanzelfsprekend wordt de online bijles via een beveiligde verbinding gegeven. Alleen de leerling en de bijlesdocent kunnen er gebruik van maken.

De online leeromgeving – Class Room

In de online leeromgeving kunnen bestanden gedeeld worden en er kan door de leerling aantekeningen op het online schoolbord gemaakt worden. Onze methode maakt het leuker voor de leerlingen, die zelf ook aangeven dat de interactieve online bijles net zo productief is als bijles op locatie.

Na de online bijles kunnen bijlesdocent en leerling de agenda’s naast elkaar leggen om een nieuwe online bijles afspraak te maken om de cijfers te verhogen.

Door wie wordt online bijles gegeven?

Ons netwerk van ervaren en getrainde bijlesleraren is groot. Al onze bijlesdocenten zijn door een strenge selectie heen gekomen en hebben een interne training gevolgd. Alleen door op deze manier werken kunnen wij kwaliteit garanderen en ons honderd procent slagingspercentage behouden.
De vakkennis en het niveau van de (online) bijles docenten is niet het enige waar wij naar kijken. Wij kijken ook naar de sociale vaardigheden van de bijlesleraren. Een goede sfeer en communicatie zijn ook belangrijke onderdelen van goede bijles.

Door veel energie te steken in het vinden van een match tussen leraar en leerling worden wij gemiddeld met een 8 gewaardeerd.

Aanmelding voor online bijles

Meld je kind vandaag nog vrijblijvend aan voor onze online bijles en ondervind zelf wat goede begeleiding op kan leveren! Jouw kind zal op school beter presteren en daarnaast zelfverzekerder worden.

Wij zorgen ook dat jij als ouder goed op de hoogte blijft. Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dit kan door ons formulier in te vullen. Je kan ook whatsappen WhatsApp. Bellen kan met 088-1155630

Hoe gaat online bijles in de praktijk?

Stap 1. Neem contact op en geef je beschikbaarheid door
Stap 2. Wij matchen je met de juiste coach 
Stap 3. Zorg voor een snelle en stabiele internetverbinding
Stap 4. Controleer de camera en microfoon van je computer
Stap 5. Zorg ervoor dat je de lesstof bij de hand hebt
Stap 6. Ga op het afgesproken tijdstip online
Stap 7. De bijles kan beginnen!

bijles

Online bijles

die wij met plezier geven

Is het tijd
dat het beter gaat op school?