Online bijles

Online bijles

Online bijles voor iedereen

Vlakbijles biedt naast bijles aan huis ook één-op-één online bijles aan van getrainde bijlescoaches. Als je een bijlesdocent zoekt dan helpen wij graag. Voor elke vak en elk niveau hebben wij getrainde bijlesdocenten klaarstaan. Wij merken een toenemende vraag naar onze online bijles omdat:

 • Het goedkoper is dan bijles aan huis
 • Sneller een geschikte docent gevonden wordt
 • Uit onderzoek blijkt dat het net zo effectief is als bijles aan huis
 • Het eenvoudiger te plannen is
 • Onze unieke digitale leeromgeving aantoonbaar succesvol is
 • Omdat onze leerlingen enthousiast over ons vertellen bij vrienden

Online bijles platform – Class Room

In de online leeromgeving kunnen bestanden gedeeld worden en er kan door de leerling aantekeningen op het online schoolbord gemaakt worden. Onze methode maakt het leuker voor de leerlingen, die zelf ook aangeven dat de interactieve online bijles net zo productief is als bijles op locatie.

Na de bijles kunnen bijlesdocent en leerling de agenda’s naast elkaar leggen om een nieuwe online bijles afspraak te maken om de cijfers te verhogen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online bijles basisschool

Vlakbijles verzorgt bijles voor alle niveaus. Dus ook voor basisschoolleerlingen door het hele land. Wij bereiden leerlingen op de basisschool graag voor op de Cito-toets. Maar ook bij losse vakken bieden wij ondersteuning.

Onze bijlesdocenten geven bijles aan alle kinderen van groep 1 tot groep 8. Van Rekenen, taal, Engels en topografie tot begrijpend lezen. Maar onze bijles richt zich niet alleen op feitelijke informatieoverdracht. Onze bijlesdocenten helpen (als de ouder dat wil) ook bij concentratieproblemen, dyslexie en de voorbereiding op de middelbare school. Onze bijlesdocenten creëren een fijne, vertrouwelijke sfeer waarin het kind open kan zijn en plezier ontwikkelt voor leren.

Online bijles middelbare school

Kinderen op de middelbare school hebben totaal andere uitdagingen dan basisschoolleerlingen. Zoveel afleiding en verandering van je hersenen, lichaam, vrienden etc.. En de sprong van basisschool naar middelbare school is ook enorm voor een kind. Opeens krijgt het alle verantwoordelijkheid, waar dat op de basisschool een stuk minder was. Onze bijlesdocenten zijn bekend met deze uitdagingen en kunnen daar mee omgaan.

Het verschil met de basisschool is ook de hoeveelheid huiswerk. Het structureren van de stof die geleerd moet worden, voorbereiding op toetsen en plannen. Met onze bijles kunnen onze docenten je kind ondersteunen met een specifiek vak, maar ook met de bovengenoemde uitdagingen.

Voordelen van ons online bijles platform?

 • Naast bijles aan huis bieden wij ook online bijles aan. Na zorgvuldig testen blijkt dat online bijles net zo goed werkt als bijles aan huis.
 • We kunnen de beste bijlesleraar zoeken, ongeacht waar deze woont. Door online bijles is het immers niet nodig dat de beste bijlesleraar in de buurt van de leerling zit. Hierdoor kunnen wij met online bijles vaak sneller beginnen dan met bijles aan huis.
 • Wij hebben op basis van onze ervaringen met online bijles een online leeromgeving gemaakt. Op deze leeromgeving staan tools om huiswerk en aantekeningen te delen en te bewaren.
 • Verschillende bijlesleraren zitten nu al klaar en zijn per direct beschikbaar om online bijles te geven. Dit is een speciaal geselecteerde groep, met een grote kennis in hun vakgebied. Bovendien hebben ze continu de beschikking over goede computers, camera’s en microfoons om de online bijles zo soepel mogelijk te laten verlopen.
 • Met onze bijles kunnen we de cijfers van iedere leerling en student verbeteren.
Corona Bijles

Waarom bijles online?

Wij geven al een tijd online bijles om uiteenlopende redenen. Het blijkt om te beginnen hetzelfde resultaat te geven als bijles op locatie. Helemaal nu het lastiger is om aan huis bijles te geven, groeit de vraag naar online bijles enorm. Het is dan ook een volwaardige alternatief voor de traditionele wijze van bijles geven.

Hoe werkt bijles online?

Zodra jij je aanmeldt, matchen wij jouw kind aan de beste online bijlesleraar. Na de match sturen wij jou een link naar de online leeromgeving (Class Room) waar de bijles gegeven wordt. Vanzelfsprekend wordt de bijles via een beveiligde verbinding gegeven. Alleen de leerling en de bijlesdocent kunnen er gebruik van maken.

Wie geeft de bijles?

Ons netwerk van ervaren en getrainde bijlesleraren is groot. Al onze bijlesdocenten zijn door een strenge selectie heen gekomen en hebben een interne training gevolgd. Alleen door op deze manier werken kunnen wij kwaliteit garanderen en ons honderd procent slagingspercentage behouden.

De vakkennis en het niveau van de (online) bijles docenten is niet het enige waar wij naar kijken. Wij kijken ook naar de sociale vaardigheden van de bijlesleraren. Een goede sfeer en communicatie zijn ook belangrijke onderdelen van goede bijles.

Door veel energie te steken in het vinden van een match tussen leraar en leerling worden wij gemiddeld met een 8+ gewaardeerd.

Karin, moeder van Jules

1 Havo

Jules kende in het begin van de brugklas veel problemen. Hij ging als enige van groep 8 naar deze Havo. Dat leverde een moeilijke start op. Hij heeft hard gewerkt om alles weer in eigen hand te krijgen. Bijles heeft hem erg geholpen. Hij heeft goede cijfers en plezier op school. Bedankt!

Manou, moeder van Sterre en Pim

2 x middebare school

Wij hadden jarenlang een vaste bijlesdocent. Maar sinds hij gestopt is konden we niemand meer vinden die in ons prachtige dorpje aan huis wilde komen. Hierdoor misten mijn kinderen structuur en ik zag de resultaten minder worden. Gelukkig wees iemand ons op jullie online bijlessen! Bijzonder hoe jullie docent Joppe onze kinderen geholpen heeft met de lastige vakken!

Mark, vader van Joyce

3 vwo

Joyce heeft veel last gehad van de scheiding. Hierdoor raakte ze wat achterop en was ze vaak afwezig op school. We wilden een tactische benadering, niet de botte bijl. Bij Vlakbijles hadden ze precies de juiste coach die wekelijks met haar werkt. Ze is veel meer dan en bijlesdocente, en echte coach.

Gratis online bijles?

Wij krijgen vaak kinderen die eerst gratis bijles hebben gehad. Met de beste intenties schiet een oom, buurman of kennis jouw kind te hulp als het minder goed gaat op school. En vaak heeft een kind hier ook wel een beetje profijt van. Maar lesgeven is een vak. En kinderen zijn uniek. De juiste methode en toon van bijles zijn cruciaal voor het succes. Een kind dat een 5 heeft en een 6 moet halen kan soms aan gratis bijles genoeg hebben. Maar onze aanpak is grondiger en onze docenten zijn beter getraind.

Bijles aan huis

Hoewel deze pagina informeert over bijles online, geven wij ook bijles aan huis. De voorkeursmethode hangt af van de wensen van de ouders en het type kind. In overleg komen we er wel achter wat het beste is voor je kind. Wij adviseren je er graag vrijblijvend over.

Bijles tarief

Wij hebben verschillende pakketten die je bij ons kunt bestellen. Hoe meer uren bijles je afneemt hoe lager de uurprijs. Bijles online is goedkoper dan bijles aan huis. Dat spreekt voor zich. Op deze pagina kan je de tarieven zien. Klim ook gerust in de telefoon pof gebruik de chat voor meer informatie.

Bijles Engels, bijles wiskunde, etc.

Van alle vakken en niveau waarin wij bijles geven zijn onze bijles wiskunde en bijles Engels het meest gevraagd. Dat blijken voor de middelbare school scholieren de moeilijkste vakken. Ons team pakt met plezier de uitdaging aan om ook deze vakken begrijpelijk, leuk en logisch te maken. Want ook de vakken Engels en wiskunde zijn gewoon te leren door iedereen.

Wil jij bijles geven? Klik op de link:

Let op, als je bijles wilt geven dien je een afgeronde vwo opleiding of hoger te hebben. Daarnaast ben je bereid een trainingstraject te volgen bij/met een enthousiast team.

Na zorgvuldig testen blijkt dat online bijles net zo goed werkt als bijles aan huis.

Is het tijd
dat het beter gaat op school?