Bijles en huiswerkbegeleiding in Nunspeet

Bijles in Nunspeet, thuis én Online

Gratis wisselen van bijlescoach

Geen wachtlijst

huiswerkbegeleiding

Bijles in Nunspeet en omgeving

De afgelopen jaren is de vraag naar bijles enorm gestegen. Dat is niet vreemd, omdat extra begeleiding en remedial teaching op school niet meer vanzelfsprekend is. Wij hebben ons netwerk van docenten voor het geven van bijles, onder andere in de regio Nunspeet, in korte tijd dan ook flink uitgebreid. Zodoende kunnen wij blijven garanderen dat alle ouders van basisschoolleerlingen en middelbare scholieren die bijlessen nodig hebben in Nunspeet, via ons een geschikte bijlesdocent kunnen vinden.

Wij beschikken over een landelijk netwerk van gekwalificeerde bijlesdocenten, zodat we in iedere regio bijlessen kunnen aanbieden. In Nunspeet zijn meerdere bijlesdocenten werkzaam, waaronder Leonie, die uitblinkt in bijles taal voor basisschoolleerlingen. Zij heeft Sofie (9 jaar, Nunspeet) een halfjaar lang intensief begeleid met spelling, met – volgens moeder Eva (46 jaar, Nunspeet) – uitmuntende resultaten.

 

Bel: 088-1155630 of stuur ons een
WhatsApp

Bijles, thuis én Online

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente case: Sofie

Dyslexie?

Moeder Eva: “De juffrouw gaf al aan het begin van groep 5 aan dat Sofie slecht mee kon komen met de spellinglessen. Hoewel een leerkracht geen diagnose kan geven, gaf zij aan dat het mogelijk dyslexie was.”

In Nunspeet was een orthopedagoog beschikbaar om vast te stellen of haar 9-jarige inderdaad dyslectisch was. Dit bleek echter niet het geval, maar uit het onderzoek kwam wel naar voren dat het meisje veel kenmerken van dyslexie vertoonde. Eva: “Het klinkt hard om te zeggen, maar een diagnose en de bijbehorende dyslexieverklaring waren eigenlijk best handig geweest. Daarmee had mijn dochter de mogelijkheid gehad om op school extra begeleiding voor spelling te krijgen. Dat was nu dus niet het geval. Het advies was: extra oefenen met spelling. De orthopedagoog kende wel een instituut in Nunspeet waar specialisten voor spellingbegeleiding werkten. Ik bekeek de tarieven en viel zowat van mijn stoel. Ik heb alles over voor mijn kind, maar meer dan 100 euro per uur kan ik niet betalen.”

De oplossing bleek: bijles spelling

Zonder extra oefening met spelling, zou Sofie steeds verder achter raken met spelling. Ze scoorde nu met veel pijn en moeite vijfjes, maar de juf zag de resultaten verder teruglopen. Tegen de kerstvakantie stond Sofie een dikke onvoldoende voor spelling en ging haar moeder op zoek naar andere oplossingen. Na een zoektocht op internet voor bijlessen en begeleiding voor basisschoolleerlingen, kwam Eva uit op Vlakbijles; het landelijke netwerk met bijlesdocenten voor alle vakgebieden. Dat bleek een schot in de roos. “Binnen een week kwam de bijlesdocente uit Nunspeet, Leonie, kennismaken. Mijn dochter had meteen een klik met haar. Leonie gebruikte de resultaten van school, ploos deze uit en maakte een eigen spellingprogramma voor Sofie. Alles wat ze niet of onvoldoende beheerste werd keer op keer geoefend en herhaald. Het resultaat was verbluffend: Sofie ging over naar groep 6 met een zeven voor spelling. Je hebt geen idee hoe blij ze was!”

sofie-bijles

<< NU! ook Online >>

Ook bijles nodig in Nunspeet?

De positieve ervaring van Eva met een van onze docenten voor bijles is geen uitzondering. Regelmatig ontvangen wij berichten van tevreden ouders, of het nu gaat om bijles taal, lezen of rekenen voor basisschoolleerlingen of bijles economie, wiskunde of Duits voor middelbare scholieren. Onze docenten geven bijles in alle vakken en voor alle leerlingen op de basisschool en in het voortgezet onderwijs.

Met onze docenten bijles en huiswerkbegeleiding boeken leerlingen vooruitgang. Het geheim zit ‘m in de persoonlijke, een-op-een-aanpak. Onze docenten geven bijles met geduld en begrip voor de leerling. Op zoek naar een docent voor bijles in Nunspeet voor jouw zoon of dochter? In Nunspeet hebben wij diverse docenten beschikbaar voor het geven van bijles en voor huiswerkbegeleiding. Neem contact op via het formulier voor meer informatie of voor het inschrijven van bijles voor jouw kind.

Geen opzegtermijn

Vrije keuze van het aantal uren

Geen reiskosten of jaarlijkse kosten

Bijlessen zijn vrijgesteld van BTW

Bijles middelbare school

Op de middelbare school in Nunspeet en omgeving wordt de basis gelegd voor de verder loopbaan van jouw zoon of dochter. Het is een gezellige tijd, maar ook één die gericht is op leren presteren. Voor sommige kinderen kost het ene vak meer moeite dan het andere. Vlakbijles biedt jouw zoon of dochter in Nunspeet ondersteuning bij vakken die meer moeite kosten op de middelbare school. Op die manier kunnen deze vakken op een goed niveau afgerond worden.

Wij doen niet aan wachttijden. Als je contactformulier invult, brengen wij jou spoedig in contact met een bijlesdocent bij jou in de omgeving van Nunspeet. Ook wanneer het om huiswerkbegeleiding in het algemeen gaat hebben wij altijd iemand uit Nunspeet en omgeving voor je klaar staan.

Bijles basisschool Nunspeet

Kinderen op de basisschool in Nunspeet werken vaak op verschillende niveaus. Hier doet men immers nog niet aan het verdelen in groepen naar leerniveau. Dat betekent dat het ene kind soms minder goed mee kan komen met een bepaald vak dan het andere. Voor een docent is niet altijd de ruimte om aan ieder kind evenveel aandacht te geven. Bijlesdocenten van Vlakbijles in Nunspeet hebben alle tijd voor een kind om de stof door te nemen en extra uitleg te geven. Dat is vaak niet alleen goed voor de schoolprestaties, ook het zelfvertrouwen kan er een oppepper van krijgen.

Onze bijlesdocenten zijn verspreid over het hele land. Er is dus altijd iemand bij jou in de buurt van Nunspeet! En dat allemaal voor een scherpe prijs en zonder wachttijden. Wil je weten wat wij voor jou en je kind kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Bijles MBO

In het mbo in Nunspeet ligt de focus voornamelijk op het leren in de praktijk. Wel is er een aantal theoretische vakken dat met een voldoende moet worden afgerond. Vakken als Nederlands en Engels zijn daar voorbeelden van. Met een focus op de praktijk kunnen theoretische vakken ondersneeuwen. Heb je moeite met één van de theoretische vakken, dan kan bijles ondersteunen in Nunspeet. Benieuw naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier in en wij brengen je in contact met een bijlesdocent uit Nunspeet of omgeving.

Cito-training Nunspeet

De cito-toets is op veel scholen nog steeds een belangrijke graadmeter om te kijken op welk niveau jouw kind vervolgonderwijs kan volgen. Naast de resultaten van de cito-toets wordt ook de prestaties over de schooljaren van het kind bekeken. Voor de leerlingen zelf is het in veel gevallen de eerste keer dat zij een dergelijke toets moeten maken. Dat kan zorgen voor stress.

Een goede voorbereiding kan de nodige rust creëren. Bijlesdocenten van Vlakbijles kunnen aan de hand van oude toetsen onder andere de specifieke vraagstelling behandelen. Weten wat er ongeveer gaat komen op een toets kan veel kinderen al ontspannen aan de taken laten beginnen. Heeft een leerling problemen bij bepaalde onderwerpen of onderdelen? Dan helpt de bijlesdocent door deze onderwerpen extra te belichten. Rust en zelfvertrouwen tijdens de cito-toets geeft een meer reële score voor een goed beeld van het leerniveau.

Huiswerkbegeleiding in Nunspeet

Bij de overgang van de basis- naar middelbare school is het fenomeen ‘huiswerk’ misschien wel de grootste verandering. Op de basisschool is het huiswerk vaak minimaal. In veel gevallen kan het daardoor ook lastig zijn om het huiswerk direct goed te kunnen plannen. Er komt van alles op jouw kind af met onder andere opdrachten, verslagen, toetsen en spreekbeurten. Een goede planning zorgt er voor dat de tijd beter en effectiever besteed wordt.

Een docent uit het netwerk van Vlakbijbles uit Nunspeet kan helpen om hier een goed overzicht in te krijgen. Niet alleen voor nu is dat erg nuttig en prettig, maar ook in het vervolg op school en de toekomstige carrière komt dit zeker van pas. Tijd kan beter ingedeeld worden, waardoor er meer ruimte overblijft om taken goed af te ronden. Neem geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier en wij gaan direct voor jou aan de slag om de beste docent in Nunspeet te vinden.

Examentraining

Examens. De periode waar je je hele schoolperiode op voorbereid wordt, en dat kan stress geven. Het is verstandig om ontspannen en zelfverzekerd de examens in te gaan. Veel oefenen met oude examens kan hierbij al helpen. Heb je moeite met een vak of een bepaald onderdeel van een vak? Dan kan je ondersteuning vragen met bijles. Vlakbijles brengt jou graag in contact met een docent uit Nunspeet die je kan begeleiden in de voorbereiding op de examens. Het maakt hierbij niet uit op welk niveau je zit. Vmbo, havo of vwo, wij helpen je graag bij de voorbereidingen op de examens. Neem dus snel contact met ons op en wij gaan in Nunspeet op zoek naar een docent voor jou.

Bijlesleerling

Bijles wiskunde

Wiskunde is een belangrijk vak dat je in je latere leven vaak bewust of onbewust nodig hebt. Maar goed mee kunnen komen met wiskundeles is niet altijd even makkelijk. Heeft jouw zoon of dochter moeite met een bepaalde som bij wiskunde A op de middelbare school in Nunspeet of komt hij of zij niet uit formules van wiskunde D? Vlakbijles ondersteunt op alle niveaus. Zonder lange wachttijden en zonder opzegtermijn, maar mét gegarandeerd een deskundige bijlesdocent bij jou in de buurt.

Een eerste afspraak inplannen of meer weten? Vul dan ons contactformulier in. Een bijlesdocent bij jou in de buurt van Nunspeet neemt dan contact met je op.

Bijles Engels

Redelijk Engels kunnen spreken en verstaan is tegenwoordig onontbeerlijk. Het is de internationale voertaal in bedrijven die meer dan alleen Nederland bedienen, tijdens vakanties in het buitenland kan je vaak goed terecht met Engels en het is niet ongebruikelijk dat het vervolgonderwijs één of meerdere vakken in het Engels geeft.

Heeft jouw zoon of dochter uit Nunspeet moeite met de grammatica van het Engels op de middelbare school? Of is het leren van woordjes een uitdaging? Vlakbijles ondersteunt leerlingen en studenten om het niveau van het Engels omhoog te halen. We hebben geen wachttijden, dus we kunnen direct aan de slag in Nunspeet en omgeving. Voor meer informatie en de mogelijkheden kan je contact met ons opnemen via de contactpagina.

Bijles Nederlands

Nederlands is niet voor iedereen even eenvoudig of vanzelfsprekend. Heeft je zoon of dochter in Nunspeet of omgeving moeite met de Nederlandse taal, is zinsontleding een uitdaging of moet er wat extra aandacht geschonken worden aan de -d en -dt? Bijlesdocenten van Vlakbijles in Nunspeet bieden graag ondersteuning om jouw zoon of dochter over obstakels in de Nederlandse taal heen te helpen. Er gelden geen opzegtermijnen of wachttijden. Zij kunnen direct aan de slag voor een termijn die jij bepaald. Je kan eenvoudig een afspraak inplannen of extra informatie opvragen via het contactformulier.

Is het tijd
dat het beter gaat op school?

Bijles aan huis in Nunspeet

Het volgen van bijles kan voor je kind erg spannend zijn. Daarom is het wel zo prettig dat alle bijlessen gewoon thuis in Nunspeet gevolgd kunnen worden, in een vertrouwde omgeving. De leerling kan zich hierbij volledig focussen op de bijles en wordt niet afgeleid door een nieuwe omgeving. En ouders of verzorgers hoeven zich niet druk te maken over het halen en brengen van het kind. Bijlesdocenten van Vlakbijles uit Nunspeet zijn direct beschikbaar en werken zonder een opzegtermijn. Op het moment dat het gewenste niveau bereikt is, kunnen de lessen direct gestopt worden. Weten wat wij kunnen betekenen met bijles aan huis voor zowel basisschoolleerlingen als middelbare scholieren? Vul het contactformulier in en wij brengen jou direct in contact met vakkundige bijlesdocent bij jou het de buurt van Nunspeet.

Contact met bijlesleraren uit Nunspeet

Voor bijles en huiswerkbegeleiding hebben wij de perfecte docenten, in elke regio in Nederland en wij werken niet met wachtlijsten. Vul vandaag nog geheel vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om door te spreken welke hulp gewenst is – bijles of huiswerkbegeleiding – en voor welk vak. Wij zoeken razendsnel een docent bijles of huiswerkbegeleiding die aansluit bij de hulpvraag en brengen jullie met elkaar in contact. Kies dus het beste voor je kind en kies voor bijles of huiswerkbegeleiding een docent uit ons landelijk netwerk van erkende bijlesdocenten.

Review van: Mevrouw Tamsma
Ontvangen op: 17.09.2020

Onze zoon kan zich in zijn eentje maar vaak moeilijk concentreren op zijn huiswerk. Met wat begeleiding van een docent van Vlakbijles gaat het nu al veel beter. Hij pikt de stof veel beter op en krijgt ook handige tips die hem helpen zich beter te...

N.a.v een aanvraag uit Beuningen

Review van: De heer Mangel
Ontvangen op: 15.09.2020

Onze dochter is een bijzonder kind en heeft soms net een wat andere behandeling nodig dan andere kinderen. De bijlesdocent van Vlakbijles voelt dit gelukkig heel goed aan en gaat professioneel en geduldig met haar om. We merken meteen dat het...

N.a.v een aanvraag uit Doesburg

Review van: Mevrouw Doornhem
Ontvangen op: 15.09.2020

Heel fijn dat jullie service zo vrijblijvend is. Tijdens de eerste les bleek al gauw dat mijn zoon en de bijlesdocent niet echt een klik hadden. Dankzij de tevredenheidsgarantie konden we kosteloos op zoek naar een andere docent. Hulde daarvoor.

N.a.v een aanvraag uit Sliedrecht