Bijles en huiswerkbegeleiding in IJsselmuiden

Ook in IJsselmuiden en omgeving

Gratis wisselen van bijlescoach

Geen wachtlijst

huiswerkbegeleiding

Bijles in IJsselmuiden

Onze bijlesdocenten die werkzaam zijn in IJsselmuiden en omgeving hebben uiteenlopende specialisaties. We hebben docenten die bijles geven in basisschoolvakken zoals rekenen, taal, spelling en lezen, en we hebben bijlesdocenten voor middelbare scholieren; van bijles scheikunde tot bijles Nederlands, voor alle vakgebieden hebben wij gedreven bijlesdocenten.

Ook voor huiswerkbegeleiding en het voorbereiden op tentamens en examens zijn onze bijlesdocenten in IJsselmuiden beschikbaar. Omdat wij niet werken met wachtlijsten, kan er al vlot gestart worden met de bijlessen. Meld jouw kind dus vandaag nog aan middels ons contactformulier.

Vul het formulier in,
dan laten we supersnel van ons horen!

Bijles IJsselmuiden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente case: Finn

Online examentraining

Finn (17) zat in zijn laatste jaar van de havo toen zijn ouders bij ons aan de bel trokken. Finn presteerde prima op school, maar was ontzettend nerveus voor de examens aan het eind van het jaar. Hij had een soort faalangst ontwikkeld door de enorme druk die hij ervaarde om goed te presteren. Vader Peter (47) gaf aan dat hij zijn zoon graag wilde helpen, maar dat hij het liever aan een ervaren begeleider overliet. Via Vlakbijles ontmoetten zij Emma, die één keer in de week langskwam om Finn te helpen. De oplossing bleek: bijles spelling

Een geslaagde samenwerking

Emma kon Finn voorbereiden op de examens door haar eigen examens erbij te gebruiken. De examenstof werd behandeld en geoefend, zodat Finn zich goed kon voorbereiden op de examens. Samen hebben ze tientallen oefenexamens gemaakt, van alle vakken die Finn had. Vlak voor de examens hebben ze meerdere keren per week afgesproken om de laatste dingen door te nemen. Uiteindelijk kon Finn rustig en op zijn gemak de examenweek ingaan, omdat hij er van overtuigd was dat het goed zou komen. En dat is ook precies wat er gebeurde, Finn scoorde ontzettend goed op zijn examens en heeft nu zijn diploma gehaald!

harold-bijles

Rekenachterstand opgelost in IJsselmuiden

Peter is niet de enige ouder uit IJsselmuiden die met volle tevredenheid terugkijkt op een van onze docenten voor het geven van bijles. Stijn, de 31-jarige vader uit IJsselmuiden schakelde een bijlesdocent in voor zijn dochter Sterre, die door een ziekenhuisopname erg was achter geraakt met het rekenprogramma in groep 4. “Taal is altijd haar sterke punt geweest, dus ondanks de gemiste lessen, kon ze meteen weer meedoen met de klas. Alleen rekenen, daarvan had ze teveel gemist om direct weer aan te sluiten. De docent uit IJsselmuiden die Sterre bijles gaf, had zelf jarenlang als juf gewerkt in het basisonderwijs. Dat gaf me meteen vertrouwen. Met veel aandacht en geduld heeft ze mijn dochter binnen drie maanden volledig bijgespijkerd. Met twee bijlessen per week was ze weer helemaal bij met rekenen.”

Geen opzegtermijn

Vrije keuze van het aantal uren

Geen reiskosten of jaarlijkse kosten

Bijlessen zijn vrijgesteld van BTW

Bijles middelbare school

De periode op de middelbare school is een belangrijke fase in de ontwikkeling van je kind. Zowel binnen als buiten de schooluren wordt een belangrijke basis gelegd voor het verdere leven. Als een kind niet helemaal mee kan komen met een bepaald vak of onderdeel kan dat ook een grote impact hebben. Docenten hebben niet altijd de tijd om de extra aandacht te geven aan elk kind apart. Een goede uitkomst is dan bijles via Vlakbijles. De bijlesdocent komt bij jullie thuis in IJsselmuiden. Het maakt daarbij niet uit of het om een bepaald onderdeel van een specifiek vak gaat, een vak in het algemeen of een overkoepelende vaardigheid als huiswerkbegeleiding en –planning. Wij zorgen voor iedereen voor een passende docent uit IJsselmuiden die jullie verder kan helpen! Vul het contact formulier zo volledig mogelijk in en wij gaan direct aan de slag!

Bijles basisschool IJsselmuiden

Hoe graag de leerkrachten op basisscholen in onder andere IJsselmuiden het ook willen, zij hebben niet altijd de tijd en ruimte om iedereen de individuele aandacht te geven die nodig is. Als een kind niet mee kan komen met bepaalde vakken of onderdelen en daar niets aan gedaan wordt, kan dit doorwerken in het latere leven. Bijles is dan de oplossing. Door de één-op-één begeleiding bij jullie thuis in IJsselmuiden ligt de volledige aandacht op jouw kind. De aandacht die op school ontbreekt wordt hiermee gecompenseerd. Met als resultaat: een kind dat goed mee kan komen met alle vakken op school en daardoor zelfverzekerder is, zowel op school als buiten school. Vul dus snel het contactformulier in en wij gaan direct voor je op zoek naar een passende docent uit IJsselmuiden of omgeving.

Bijles MBO leerlingen

Hoewel het merendeel van de vakken voornamelijk in praktijk gevolgd moeten worden, heb je op het mbo in IJsselmuiden en omgeving ook theoretische vakken. Door het voornamelijk praktijkgerichte onderwijs kan het goed zijn het theoretische gedeelte jou minder ligt. Zijn er nu vakken of onderdelen waar je moeite mee hebt? Als de docent je niet direct verder kan helpen, is het volgen van bijles een goede optie. Door de één-op-één begeleiding ligt de volle focus op jou. Je kunt dus alles vragen en er wordt de tijd genomen om jou deze dingen goed uit te leggen. Zie jij dat wel zitten? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier en wij gaan direct op zoek naar iemand uit IJsselmuiden die jou verder kan helpen met bijles.

Review van: Mevrouw Schelvis
Ontvangen op: 15.07.2024

Onze dochter is een bijzonder kind en heeft soms net een wat andere behandeling nodig dan andere kinderen. De bijlesdocent van Vlakbijles voelt dit gelukkig heel goed aan en gaat professioneel en geduldig met haar om. We merken meteen dat het...

N.a.v een aanvraag uit Heerde

Review van: De heer Lamotte
Ontvangen op: 13.07.2024

Onze dochter had altijd heel veel moeite met rekenen. Ze kon de sommen maar niet begrijpen. De docent die we via deze site gevonden hebben weet alles echter zo helder uit te leggen dat ze rekenen nu zelfs al leuk begint te vinden. Een aanrader!

N.a.v een aanvraag uit Assen

Review van: Mevrouw Recer
Ontvangen op: 12.07.2024

Onze zoon kan zich in zijn eentje maar vaak moeilijk concentreren op zijn huiswerk. Met wat begeleiding van een docent van Vlakbijles gaat het nu al veel beter. Hij pikt de stof veel beter op en krijgt ook handige tips die hem helpen zich beter te...

N.a.v een aanvraag uit Vlaardingen

Bijlesleerling

Huiswerkbegeleiding in IJsselmuiden

Niet alleen in de brugklas, maar ook in latere jaren kan huiswerk voor hoofdpijn zorgen. Een goede planning voor het maken van het huiswerk wordt nog wel eens onderschat, maar is heel belangrijk. Een goede planning zorgt voor overzicht in de taken en opdrachten die je moet doen waardoor je een efficiënte tijdsindeling kan maken. En dat geeft rust. Een vaardigheid die op school van pas komt, maar ook in je toekomstige loopbaan. Kan jouw zoon of dochter extra hulp gebruiken om het plannen van huiswerk beter onder de knie te krijgen? Vul dan snel het contactformulier in. Voordat je weet staat de docent al bij jullie in IJsselmuiden voor de deur. Geen langdurige vaste contracten of wachttijden, maar een snelle service. Geen bijles meer nodig? Dan zeg je het ook weer eenvoudig op.

Cito-training IJsselmuiden

De Cito-toets is een afsluitende toets die op veel scholen afgenomen wordt. Vaak is dit de eerste echte toets voor kinderen, en gaat dit mede bepalen op welk leerniveau het middelbaar onderwijs gevolgd gaat worden. Dat is best spannend voor een kind, en onder die spanning moet de toets niet lijden. Een goede voorbereiding onder begeleiding van een bijlesdocent uit IJsselmuiden zorgt voor nodige rust en zelfvertrouwen. Door het oefenen met specifieke opdrachten en toetsen van voorgaande jaren krijgt jouw kind de optimale voorbereiding, en dat neemt veel spanning en onzekerheid weg.

Neem contact met ons op via het contactformulier. Binnen ons landelijke netwerk is altijd een docent uit IJsselmuiden of omgeving tussen die de Cito-training voor jouw kind kan verzorgen.

Examentraining

Je hele middelbare schoolperiode in IJsselmuiden of omgeving is een voorbereiding op de examens. Tijdens de examens kan je bewijzen dat je voldoende kennis en vaardigheden hebt opgedaan. Een heel spannende periode waar ook veel vanaf hangt. Een goede voorbereiding is dan ook erg belangrijk. Niet alleen het leren van de stof, maar ook met de manier van vraagstelling oefenen is belangrijk. Loop je nu toch nog ergens tegenaan bij een vak of een bepaald onderdeel? Kan je wel wat examentraining gebruiken? De bijlesdocenten uit het netwerk van Vlakbijles helpen je graag met de voorbereiding op je examens. Voor zowel vmbo, havo en vwo zijn docenten in IJsselmuiden. Vul het contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk met de voorbereidingen voor je examen. En dat allemaal gewoon bij jullie thuis of een plaats waar jij dat graag wilt. Wel zo prettig.

Bijles wiskunde

Wiskunde is één van onderdelen die in de top drie van bijlesvakken voor de middelbare school in IJsselmuiden staat. Niet echt vreemd als je het brede scala aan onderwerpen voor wiskunde ziet. Dan kan het ene onderdeel soms meer moeite kosten dan het andere. Een bijlesdocent van Vlakbijles helpt jouw kind graag over de obstakels van wiskunde heen. Op een ongedwongen en prettige manier verzorgt een docent bij jullie thuis in IJsselmuiden de bijlessen. Het niveau of de gekozen richting maakt hierbij niets uit. Wij hebben voor ieder niveau de juiste docent in ons uitgebreide netwerk.

Bijles Engels

De Engelse taal is in de huidige maatschappij eigenlijk niet meer weg te denken. Het is de voertaal voor (internationale) bedrijven en films en muziek zijn ook voornamelijk Engelstalig. Als je moeite hebt met bijvoorbeeld het leren van woordjes of het toepassen van grammaticaregels, kan je een beroep doen op een bijlesdocent van Vlakbijles uit de omgeving van IJsselmuiden. Door middel van veel oefenen worden zowel het lezen, schrijven, luisteren en praten een stuk eenvoudiger. Een beetje extra aandacht en tijd geven aan bepaalde onderdelen heeft een groot effect op de prestaties binnen het vak.

Engels gaat verder dan de middelbare school. Je hebt het nodig voor je vervolgopleiding, je toekomstige carrière, maar ook tijdens vakanties in het buitenland kan het beheersen van de Engelse taal goed van pas komen. Neem contact met ons op en wij zorgen voor een deskundige bijlesdocent in IJsselmuiden voor ondersteuning bij het vak Engels.

Bijles Nederlands

Het Nederlands is niet de meest eenvoudige taal. Het heeft een complexe grammatica, soms vreemde spellingsuitzonderingen en zit boordevol spreekwoorden en uitdrukkingen. Heeft jouw zoon of dochter moeite met Nederlands of bepaalde onderdelen hiervan? Bijles van Vlakbijles biedt ondersteuning door individuele aandacht en extra uitleg. Het vak Nederlands zal in de middelbare schoolperiode in IJsselmuiden niet alleen makkelijker verlopen, de rest van het leven heeft een kind hier profijt van. Zonder vaste contracten, verplichtingen en wachttijden kom je via ons in contact met een geschikte bijlesdocent. Deze docent komt bij jullie thuis IJsselmuiden om de bijlessen te geven. Wel zo prettig voor zowel jou als ouder of verzorger en voor jouw zoon of dochter.

Is het tijd
dat het beter gaat op school?

Contact met bijlesleraren uit IJsselmuiden

Voor bijles en huiswerkbegeleiding hebben wij de perfecte docenten, in elke regio in Nederland en wij werken niet met wachtlijsten. Vul vandaag nog geheel vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om door te spreken welke hulp gewenst is – bijles of huiswerkbegeleiding – en voor welk vak.

Wij zoeken razendsnel een docent bijles of huiswerkbegeleiding die aansluit bij de hulpvraag en brengen jullie met elkaar in contact. Kies dus het beste voor je kind en kies voor bijles of huiswerkbegeleiding een docent uit ons landelijk netwerk van erkende bijlesdocenten.

Bijles aan huis

Kiezen voor bijles kan best spannend zijn voor een kind. Wij vinden het daarom belangrijk dat jouw zoon of dochter in IJsselmuiden zich helemaal op zijn of haar gemak voelt. En waar kan dat nou beter dan gewoon bij jullie thuis? Daarom komen de bijlesdocenten via Vlakbijles gewoon bij jullie thuis in IJsselmuiden. Je kind voelt zich sneller op zijn gemak in een vertrouwde omgeving en voor de ouder(s) scheelt het een retourtje naar een bijlesinstituut. De bijlessen duren gemiddeld twee uur per. Nadat de eerste les is ingepland, verloopt het contact verder met de docent. Dankzij de korte lijnen kunnen jullie samen eenvoudig een gewenste planning opstellen. Hobby’s en sport in IJsselmuiden bijvoorbeeld hoeven dus niet te lijden onder het volgen van de bijles.

Wij krijgen dagelijks meerdere aanmeldingen van mensen die bijlesdocent willen worden. Wij selecteren de beste mensen en die geven we daarna pittige trainingen. Al onze bijlesdocenten moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alleen op die manier bereiken we het beste resultaat met de leerlingen. En ondanks onze hoge eisen weten wij de tarieven ook nog scherp te houden.

Wij verzorgen bijles aan huis én online. Het hangt van jouw voorkeur af hoe we bijles geven. Onze bijlesleraren willen op locatie in IJsselmuiden komen voor bijles, maar online kunnen ze ook goed uit de voeten. Voor het eindresultaat maakt het niet veel uit. Beide methodes werken evengoed blijkt uit onderzoek. Het hangt ook van het type kind af wat het beste werkt.

Ons tarief hangt af van de wensen. Wij hebben meerdere pakketten en er is daardoor altijd wel een voordelig en geschikt pakket voor ieder kind. De prijs wordt ook beïnvloed door hoe de bijles gegeven wordt. Online bijles is voordeliger dan bijles op locatie in IJsselmuiden. De meeste ouders en verzorgers kiezen voor onze strippenkaart. Lees er hier meer over.

Wij hebben een flink gevarieerd aanbod van streng geselecteerde en getrainde bijlescoaches. Daarom kan elke leerling bij ons terecht, ongeacht vak of opleidingsniveau. Van basisschool tot Universiteit. Onze bijlesdocenten staan klaar! Wij merken wel dat bijles voor basisschoolleerlingen en middelbare schoolleerlingen het meest voorkomt.

Natuurlijk geven onze bijlesdocenten bijles in IJsselmuiden. Maar ook in Kampen, Losser, Nijverdal en elke andere plaats in Nederland. Noem een locatie en datum, wij zullen er op tijd zijn!

bijles