Hoe werkt het?

huiswerkbegeleiding

Bijles met vele voordelen

Het vinden van een vakbekwame docent voor bijles of huiswerkbegeleiding is eenvoudig. Wij hebben een landelijk netwerk van bijlesdocenten en brengen je zo snel mogelijk in contact met bijlesdocenten uit jouw regio. De voordelen van een bijlesdocent via ons netwerk:

Betrouwbaarheid en kwaliteit
Omdat wij onze bijlesdocenten uitgebreid screenen op didactische en pedagogische vaardigheden hoef je je geen zorgen te maken om zaken als betrouwbaarheid en kwaliteit. Dat hebben wij al voor je uitgezocht.

Geen wachtlijsten
Als je zoon of dochter hulp nodig heeft, wil je niet wachten. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom garanderen wij bijlesdocenten die per direct beschikbaar zijn. Wij werken niet met wachtlijsten. Jouw kind kan zo spoedig mogelijk starten met bijlessen of huiswerkbegeleiding.

Vakspecifieke kennis
Naast leerkrachten uit het basisonderwijs en voortgezet onderwijs, hebben wij ook universitaire studenten in ons netwerk, die vakspecifieke kennis helder kunnen overbrengen. Voor elke hulpvraag op het gebied van bijles of huiswerkbegeleiding is er dus een bijlesdocent beschikbaar die naadloos aansluit op jouw hulpvraag en over de gewenste vakspecifieke kennis beschikt.

Geen opzegtermijn
Bij ons zit je niet vast aan contracten met lange opzegtermijnen. Zodra je besluit te stoppen met de bijlessen, kun je ze per direct kosteloos opzeggen.

Scherpe tarieven
Het uurtarief voor de bijlessen is afhankelijk van het gewenste aantal uren, het aantal vakken en het schooltype (basisschool of voortgezet onderwijs) waar je kind op zit. Kijk voor meer informatie over onze scherpe tarieven op de pagina tarieven. Onze werkzaamheden zijn vrijgesteld van btw en je betaalt geen reiskosten voor de bijlesdocent.

Mijn kind heeft bijles nodig. Hoe gaat dat in zijn werk?

Het regelen van een bijlesdocent voor jouw zoon of dochter via ons netwerk is uiterst eenvoudig:

1. Contact opnemen
Om een bijlesdocent voor jouw zoon of dochter in te schakelen, neem je contact op met ons, telefonisch of via het contactformulier. Samen nemen we onder andere de volgende punten door:

  • De leeftijd en het leerjaar (groep of klas) van je kind;
  • Het vak of de vakken waar je kind bijles in nodig heeft;
  • In welke regio jullie woonachtig zijn;
  • Op welke dag(en) en welk tijdstip de bijles gewenst is;
  • Of er specifieke zaken zijn waar de bijlesdocent rekening mee dient te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leermoeilijkheden, dyslexie of dyscalculie;
  • Wanneer de kennismaking en de eerste bijles met de bijlesdocent plaats kan vinden.

2. Wij zoeken een geschikte bijlesdocent uit jouw regio en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de kennismaking en eerste bijles definitief in te plannen.

3. De kennismaking en eerste bijles vindt plaats bij jullie thuis. De bijlesdocent zal uitgebreid met je ingaan op de hulpvraag en bekijken wat er nodig is om de gewenste leerdoelen te behalen.

4. In overleg met de bijlesdocent vinden de bijlessen plaats. Tussendoor is er altijd ruimte voor evaluatie en kun je de vorderingen van je zoon of dochter bekijken. Zodra er geen bijlessen meer nodig zijn of zodra jullie – om wat voor reden dan ook – willen stoppen met de bijlessen, zeg je deze eenvoudig en zonder termijn op.

Voor meer informatie of voor het vinden van een bijlesdocent voor jouw zoon of dochter, kun je direct contact met ons opnemen; telefonisch of middels het contactformulier.

bijles

Scholieren

die wij met plezier helpen

Is het tijd
dat het beter gaat op school?