Bijles en huiswerkbegeleiding in Groesbeek

Ook in Groesbeek en omgeving

Gratis wisselen van bijlescoach

Geen wachtlijst

huiswerkbegeleiding

Bijles in Groesbeek

Onze bijlesdocenten die werkzaam zijn in Groesbeek en omgeving hebben uiteenlopende specialisaties. We hebben docenten die bijles geven in basisschoolvakken, zoals rekenen, taal, spelling en lezen en we hebben bijlesdocenten voor middelbare scholieren; van bijles scheikunde tot bijles Nederlands, voor alle vakgebieden hebben wij gedreven bijlesdocenten.

Ook voor huiswerkbegeleiding en het voorbereiden op tentamens en examens zijn onze bijlesdocenten in Groesbeek beschikbaar. Omdat wij niet werken met wachtlijsten, kan er al vlot gestart worden met de bijlessen. Meld jouw kind dus vandaag nog aan middels ons contactformulier.

Vul het formulier in,
dan laten we supersnel van ons horen!

Bijles Groesbeek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente case: David

Het effect van corona op basisschoolleerlingen

Inmiddels heerst de corona crisis al meer dan een jaar in ons land. Door de plotselinge uitbraak en stijgende cijfers zijn alle scholen meerdere keren gesloten geweest. Voor basisschoolleerling David (11) was dit een moeilijke periode. Niet alleen omdat hij zijn vriendjes en vriendinnetjes niet meer kon zien, maar ook omdat zijn moeder ineens de rol van juf moest vervullen. Moeder Annette (38) vond dit ook een moeilijke opgave. Omdat David al in groep 8 zit kreeg hij flink wat huiswerk opdrachten van school. Annette vond het lastig om een balans te vinden tussen moeder en juf zijn. Via Vlakbijles zocht ze hulp, David kon het beste huiswerkbegeleiding krijgen.

Huiswerkbegeleiding op maat

Wij van Vlakbijles gingen gelijk op zoek om een geschikte begeleider voor David te vinden. De huiswerkbegeleider, Luuk, heeft drie keer per week met David thuis afgesproken om hem te helpen met het maken van zijn huiswerk. Zo kon zijn moeder weer gewoon mama zijn, en had David een professionele begeleider die hem ook echt goed kon helpen als hij vragen had. Nu de scholen weer open zijn is gebleken dat David geen achterstand heeft opgelopen, waar zijn ouders erg blij mee zijn! Sinds David weer naar school kan is Luuk nog een paar keer langs geweest om hem met schoolwerk te helpen. Ondanks dat hij geen achterstand heeft merken haar ouders dat David het heel fijn vindt om hulp te krijgen, waardoor hij meer gemotiveerd is voor zijn huiswerkopdrachten.

harold-bijles

Rekenachterstand opgelost in Groesbeek

Annette is niet de enige ouder uit Groesbeek die met volle tevredenheid terugkijkt op een van onze docenten voor het geven van bijles. Peter, de 31-jarige vader uit Groesbeek schakelde een bijlesdocent in voor zijn dochter Sterre, die door een ziekenhuisopname erg was achter geraakt met het rekenprogramma in groep 4. “Taal is altijd haar sterke punt geweest, dus ondanks de gemiste lessen, kon ze meteen weer meedoen met de klas. Alleen rekenen, daarvan had ze teveel gemist om direct weer aan te kunnen sluiten. De docent uit Groesbeek die Sterre bijles gaf, had zelf jarenlang als juf gewerkt in het basisonderwijs. Dat gaf me meteen vertrouwen. Met veel aandacht en geduld heeft ze mijn dochter binnen drie maanden volledig bijgespijkerd. Met twee bijlessen per week was ze weer helemaal bij met rekenen.”

Geen opzegtermijn

Vrije keuze van het aantal uren

Geen reiskosten of jaarlijkse kosten

Bijlessen zijn vrijgesteld van BTW

Bijles

Vanaf € 24,- per uur *
 • 24+ uur / maand: € 24 /uur
 • 16-24 uur / maand: € 26 /uur
 • 8-16 uur / maand: € 28 /uur
 • 4-8 uur / maand: € 32 /uur
 • 0-4 uur / maand: € 34 /uur

Strippenkaart GROOT

€ 28,- per uur *
 • 24 uur bijles
 • 12 maanden geldig
 • Totaal: € 144,- korting
 • € 672,- pakketprijs
 • 28% korting

Strippenkaart KLEIN

€ 30,- per uur *
 • 12 uur bijles
 • 12 maanden geldig
 • Totaal: € 48,- korting
 • € 360,- pakketprijs
 • 12% korting

* Eenmalig € 35,- administratiekosten

Bijles middelbare school

De periode op de middelbare school is een ontzettend belangrijke periode in de ontwikkeling van jouw kind. Zowel binnen als buiten de schooluren, wordt de belangrijke basis gelegd voor het verdere leven. Het niet helemaal bij kunnen benen van het niveau bij bepaalde vakken of onderdelen kan dan ook een grote impact hebben op jouw zoon of dochter. Docenten hebben in veel gevallen niet de tijd om de extra aandacht te geven die eigenlijk wel nodig is. Een goede uitkomst zou dan bijles via Vlakbijles kunnen zijn. De docenten komen bij jullie thuis in Groesbeek. Het maakt daarbij niet uit of het om een bepaald onderdeel van een specifiek vak gaat, een vak in het algemeen of iets overkoepelend, zoals bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding. Wij zorgen bij iedereen voor een passende docent uit Groesbeek die jullie verder kan helpen! Vul het contact formulier zo volledig mogelijk in en wij gaan direct voor jullie aan de slag.

Bijles basisschool Groesbeek

Hoe graag de leerkrachten op basisscholen in onder andere Groesbeek het ook willen, zij hebben niet de tijd en ruimte om iedereen de aandacht te geven die nodig is. Zeker als jouw zoon of dochter moeite heeft met bepaalde onderwerpen, is dat natuurlijk erg vervelend. De basisschool is er juist voor om de leerlingen, uiteindelijk, klaar te stomen voor de middelbare school en alles wat daarna komt. Bij problemen op de basisschool is de kans vrij groot dat er achter de feiten aangelopen wordt in het vervolg. Het volgen van bijles kan dan een ideale oplossing zijn. Door de 1-op-1 begeleiding bij jullie thuis in Groesbeek zal de volledige aandacht op jouw kind liggen. De missende aandacht op school wordt hier dan ingehaald. Het gevolg is in veel gevallen een kind dat veel zelfverzekerder is, zowel in als buiten school. Vul dus snel het contactformulier in, en wij gaan direct voor je op zoek naar een passende docent uit Groesbeek.

Bijles MBO leerlingen

Hoewel het merendeel van de vakken voornamelijk in praktijk gevolgd moeten worden, blijven er bij het MBO in Groesbeek ook altijd een aantal vakken of onderdelen waarbij dit wel theoretisch afgerond moet worden. Simpelweg omdat je anders je diploma niet krijgt. Door het voornamelijk praktijkgerichte onderwijs, kan het goed zijn het theoretische gedeelte jou minder ligt. Toch zijn veel vakken wel ontzettend belangrijk, niet alleen voor het afronden van je MBO opleiding, maar ook zeker voor daarna. Zijn er nu vakken of onderdelen van vakken waar je moeite mee hebt? Als de docent je niet direct verder kan helpen, is het volgen van één of meerdere bijlessen een goede oplossing. Door de 1-op-1 begeleiding zal de volle focus op jou liggen. Je kunt dus alles vragen en er wordt de tijd genomen om jou deze dingen goed uit te leggen. Zie jij dat wel zitten? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier en wij gaan direct op zoek naar iemand uit Groesbeek die jou verder kan helpen.

Review van: Mevrouw Huijs
Ontvangen op: 15.07.2024

Onze dochter had altijd heel veel moeite met rekenen. Ze kon de sommen maar niet begrijpen. De docent die we via deze site gevonden hebben weet alles echter zo helder uit te leggen dat ze rekenen nu zelfs al leuk begint te vinden. Een aanrader!

N.a.v een aanvraag uit Wolvega

Review van: De heer Lansink
Ontvangen op: 13.07.2024

Onze zoon kan zich in zijn eentje maar vaak moeilijk concentreren op zijn huiswerk. Met wat begeleiding van een docent van Vlakbijles gaat het nu al veel beter. Hij pikt de stof veel beter op en krijgt ook handige tips die hem helpen zich beter te...

N.a.v een aanvraag uit Brunssum

Review van: Mevrouw Boudewijns
Ontvangen op: 12.07.2024

Heel fijn dat jullie service zo vrijblijvend is. Tijdens de eerste les bleek al gauw dat mijn zoon en de bijlesdocent niet echt een klik hadden. Dankzij de tevredenheidsgarantie konden we kosteloos op zoek naar een andere docent. Hulde daarvoor.

N.a.v een aanvraag uit Elburg

Bijlesleerling

Huiswerkbegeleiding in Groesbeek

Niet alleen in de brugklas, maar ook in latere jaren kan huiswerk voor hoofdpijn zorgen. Een goede planning voor het maken van het huiswerk wordt nog wel eens onderschat, maar is ontzettend belangrijk. Een goede planning zorgt voor overzicht in de taken en opdrachten die je moet doen. De tijd zal op die manier beter besteed kunnen worden. Het niveau van de gemaakte opdracht zal dus omhoog gaan, simpelweg omdat je meer tijd hebt om hier rustig naar te kijken. Niet alleen handig voor op school, maar ook zeker voor daarna. Het plannen zal ook tijdens je toekomstige baan een belangrijk onderdeel worden. Kan jouw zoon of dochter extra hulp gebruiken om het huiswerk beter onder de knie te krijgen? Vul dan snel ons contactformulier in. Voordat je weet staat de docent al bij jullie in Groesbeek voor de deur. Geen langdurige vaste contracten of wachttijden, maar je wordt gewoon snel geholpen. Geen bijles meer nodig? Dan zeg je het ook eenvoudig weer op.

Cito-training Groesbeek

Tegenwoordig zijn er een aantal alternatieve eindejaarstoetsen, maar de Cito-toets blijft toch verreweg de populairste. In veel gevallen is dit de eerste echte toets voor veel kinderen, die op die manier gegeven wordt. Het is niet zo dat het volledige advies voor de middelbare school hier van afhangt, maar toch wordt het nog steeds gezien als een belangrijke graadmeter. Het kan heel goed zijn dat jouw zoon of dochter extra spanning heeft voor deze toets. Niet erg natuurlijk, maar de toets zelf moet er niet onder lijden. Een goede voorbereiding onder begeleiding van een bijlesdocent uit Groesbeek kan dan voor nodige rust zorgen. Door het oefenen met specifieke opdrachten en oude toetsen, zal jouw kind de optimale voorbereiding krijgen. Als het moment dan daar is, is het een stuk minder spannend. De score zal dan in veel gevallen ook een goede afspiegeling zijn van het advies dat gegeven zal worden. Neem contact met ons op via het contactformulier. Binnen ons landelijke netwerk zit er ook altijd een docent uit Groesbeek tussen die de CITO-training voor jullie kan verzorgen.

Examentraining

Je hele middelbare schoolperiode in Groesbeek is een grote voorbereiding op het grote doel: de examens. Door het maken van de examens kun je bewijzen dat je voldoende kennis hebt opgedaan om je diploma in ontvangst te mogen nemen. Een erg spannende periode waar ook veel van afhangt. Een goede voorbereiding is dan ook erg belangrijk. Niet alleen het leren van de stof, maar ook de manier van vragenstellen oefenen valt niet te onderschatten. Loop je nu toch nog ergens tegenaan bij een vak of een bepaald onderdeel? De bijlesdocenten uit het netwerk van Vlakbijles helpen je graag met examentraining. Voor zowel VMBO, HAVO en VWO zijn er docenten in Groesbeek beschikbaar. Waar wacht je nog op? Vul snel het contactformulier in en wij helpen je zo snel als mogelijk met de voorbereidingen voor je examen. En dat allemaal gewoon bij jullie thuis of een plek waar jij dat graag wilt. Wel zo prettig.

Bijles wiskunde

Wiskunde is één van de vakken waar veel leerlingen op de middelbare school in Groesbeek moeite mee hebben. Dat is ook niet zo gek als je ziet wat voor breed scala aan onderwerpen behandeld wordt. Grote kans dat er een aantal onderdelen zijn die meer moeite kosten dan andere. Vlakbijles helpt jouw kind hier graag verder mee. Op een ongedwongen en prettige manier zal een docent, bij jullie thuis in Groesbeek, de bijlessen verzorgen. Het niveau of de gekozen richting maakt hierbij niets uit, wij hebben voor ieder niveau een juiste docent uit ons grote netwerk. Het is wel erg belangrijk dat er een bepaalde kennis is van de stof bij het afronden van de opleiding. Veel elementen van de wiskunde zullen in meer of mindere mate weer terugkomen in de vervolgenopleidingen of anders wel in het werkende leven van jouw kind in Groesbeek.

Bijles Engels

Het Engels is in de huidige maatschappij eigenlijk niet meer weg te denken. Het ‘verengelsen’ van het Nederlands is zelfs al gaande door de intrede van bepaalde uitdrukkingen en/of woorden vanuit het Engels. Toch blijkt in de praktijk dat het leren van Engels voor problemen kan zorgen bij leerlingen uit Groesbeek. Door middel van veel oefenen met een bijlesdocent, worden zowel het lezen, schrijven, luisteren en praten een stuk beter. Je zult er verstelt van staan wat het geven van extra, individuele aandacht voor effect heeft op de prestaties. Jouw zoon of dochter zal zekerder in zijn of haar schoenen staan. Het leren van een taal is in veel gevallen ook het durven praten. Door de toegenomen zelfverzekerdheid zal dat een stuk makkelijker gaan. En de kennis is niet alleen belangrijk tijdens de middelbare school, maar komt ook gegarandeerd terug op de eventuele vervolgopleiding of anders tijdens het werk. Neem contact met ons op en wij zorgen voor een deskundige bijlesdocent in Groesbeek voor Engels.

Bijles Nederlands

Nederlands wordt in veel gevallen onderschat. Zeker in de huidige tijd, waarbij onder ander het Engels steeds meer intrede doet in onze taal, is het Nederlands zeer belangrijk. Heeft jouw zoon of dochter moeite met Nederlands of bepaalde onderdelen hiervan? Dan is het aan te raden om via bijles via bijvoorbeeld Vlakbijles, extra aandacht te geven aan de struikelpunten. Het Nederlands gedurende de middelbare schoolperiode in Groesbeek zal niet alleen makkelijker verlopen, maar ook na de middelbare school zal hij of zij hier nog zeer regelmatig profijt van hebben. Zonder vaste contracten, verplichtingen en wachttijden kun je via ons in contact komen met een geschikte bijlesdocent. Deze docent komt bij jullie thuis Groesbeek om de bijlessen te geven. Wel zo prettig voor zowel jou als ouder/verzorger, als ook voor jouw zoon/dochter.

Is het tijd
dat het beter gaat op school?

Contact met bijlesleraren uit Groesbeek

Voor bijles en huiswerkbegeleiding hebben wij de perfecte docenten in elke regio in Nederland en wij werken niet met wachtlijsten. Vul vandaag nog geheel vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om door te spreken welke hulp gewenst is – bijles of huiswerkbegeleiding – en voor welk vak.

 

Wij zoeken razendsnel een docent bijles of huiswerkbegeleiding die aansluit bij de hulpvraag en brengen jullie met elkaar in contact. Kies dus het beste voor je kind en kies voor bijles of huiswerkbegeleiding een docent uit ons landelijk netwerk van erkende bijlesdocenten.

Bijles aan huis

In veel gevallen is de stap tot het nemen van bijles voor een kind best groot. Op één of andere manier kan het heel goed voelen als een soort van falen, wat natuurlijk zeker niet het geval is. Wij vinden het daarom belangrijk dat jouw zoon of dochter in Groesbeek zicht helemaal op zijn of haar gemak voelt. En waar kan dat nou beter dan gewoon bij jullie thuis aan de eettafel? Daarom komen de bijlessen via Vlakbijles gewoon bij jullie thuis in Groesbeek. Het kind voelt zich sneller op het gemakt in een vertrouwde omgeving en voor de ouder(s) scheelt het een retourtje naar een bijlesinstituut. De bijlessen duren gemiddeld genomen ongeveer 2 uur per les. Nadat de eerste les is ingepland, zal het contact direct met de docent zijn. Door de korte lijntjes kunnen jullie samen ook eenvoudig een gewenste planning opstellen. Hobby’s en sport in Groesbeek bijvoorbeeld hoeven dus niet te lijden onder het volgen van de bijles.

Wij krijgen dagelijks meerdere aanmeldingen van mensen die bijlesdocent willen worden. Wij selecteren de beste en die geven we daarna pittige trainingen. Al onze bijlesdocenten moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alleen op die manier bereiken we het beste resultaat met de leerlingen. En ondanks onze hoge eisen weten wij de tarieven ook nog scherp te houden.

Wij verzorgen bijles aan huis én online. Het hangt van jouw voorkeur af hoe we bijles geven. Onze bijlesleraren willen op locatie in Groesbeek komen voor bijles, maar online kunnen ze ook goed uit de voeten. Voor het eindresultaat maakt het niet veel uit. Beide methodes werken evengoed blijkt uit onderzoek. Het hangt ook van het type kind af wat het beste werkt.

Ons tarief hangt af van de wensen. Wij hebben meerdere pakketten en er is daardoor altijd wel een voordelig en geschikt pakket voor ieder kind. De prijs wordt ook beïnvloed door hoe de bijles gegeven wordt. Online bijles is voordeliger dan bijles op locatie in Groesbeek. De meeste ouders en verzorgers kiezen voor onze strippenkaart. Lees er hier meer over.

Wij hebben een flink gevarieerd aanbod van streng geselecteerde en getrainde bijlescoaches. Daarom kan elke leerling bij ons terecht. Ongeacht vak of opleidingsniveau. Van basisschool tot Universiteit. Onze bijlesdocenten staan klaar! Wij merken wel dat bijles voor basisschoolleerlingen en middelbare schoolleerlingen het meest voorkomt.

Natuurlijk geven onze bijlesdocenten bijles in Groesbeek. Maar ook in Harderwijk, Hattem, Heerde en elke andere plaats in Nederland. Noem een loccatie en datum, wij zullen er op tijd zijn!

bijles