Wiskunde bijles en huiswerkbegeleiding

Overal in Nederland

Gratis wisselen van bijlescoach

Geen wachtlijst

huiswerkbegeleiding

Heb jij moeite met wiskunde?

Van alle vakken is wiskunde het vak waar het vaakst bijles voor aangevraagd wordt. Wiskunde is één van de meest uiteenlopende vakken, zo heb je wiskunde A, B, C en D, met elk hun eigen stof en allemaal gericht op andere vervolgstudies. Wiskunde C en D horen bij Mens & Maatschappij, wiskunde A en B zijn gericht op economische en wetenschappelijke vervolgstudies.

Combinatie met andere vakken

Het vak wiskunde komt van alle vakken het meeste terug in andere vakken. Zo komt het bijvoorbeeld terug in natuurkunde, scheikunde, biologie en economie. Dit maakt wiskunde één van de belangrijkste vakken in je middelbare schooltijd. Tegelijkertijd is wiskunde ook voor veel scholieren één van de moeilijkste vakken.

 

Bel: 088-1155630 of stuur ons een
WhatsApp

Bijles wiskunde 

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wiskunde in het dagelijks leven

Wellicht heb je jezelf wel eens afgevraagd wat je later aan de stelling van Pythagoras hebt of waarom je zoveel kansberekening krijgt tijdens wiskunde. Misschien zul je dit later nooit meer in die vorm tegenkomen, toch ben je onbewust de hele dag door bezig met wiskunde. Kortingen berekenen, de boodschappen verrekenen, je reistijd berekenen aan de hand van je snelheid en grafieken aflezen zijn hier enkele voorbeelden van. Het is dus van belang dat je van alles een beetje leert.

Bijles in wiskunde

Voor wiskunde is het belangrijk dat je bij blijft met de stof, maar omdat het erg veel stof is kan het zijn dat je een achterstand creëert. Dit is bij het vak wiskunde niet zo handig omdat alles wat je leert weer terugkomt in de volgende toetsen. Je kunt dus niet wegkomen met een laag cijfer en doorgaan naar het volgende onderwerp. Het volgen van bijles kan helpen jou weer gemotiveerd te krijgen voor het vak. Wiskundedocenten op de middelbare school zullen na een tentamen snel overgaan naar de volgende stof, terwijl er vaak nog veel onduidelijkheden zijn over de al behandelde stof. Onze bijlesdocenten nemen samen met jou alle tijd om niet alleen de nieuwe stof te leren, maar ook om er achter te komen waar je nog moeite mee hebt. Je zult merken dat wanneer je de basis goed onder de knie hebt, de nieuwe stof veel makkelijker te begrijpen is. Je zult gegarandeerd hogere cijfers scoren!

Geen opzegtermijn

Vrije keuze van het aantal uren

Geen reiskosten of jaarlijkse kosten

Bijlessen zijn vrijgesteld van BTW

Bijles

Vanaf € 24,- per uur *
 • 24+ uur / maand: € 24 /uur
 • 16-24 uur / maand: € 26 /uur
 • 8-16 uur / maand: € 28 /uur
 • 4-8 uur / maand: € 32 /uur
 • 0-4 uur / maand: € 34 /uur

Strippenkaart GROOT

€ 28,- per uur *
 • 24 uur bijles
 • 12 maanden geldig
 • Totaal: € 144,- korting
 • € 672,- pakketprijs
 • 28% korting

Strippenkaart KLEIN

€ 30,- per uur *
 • 12 uur bijles
 • 12 maanden geldig
 • Totaal: € 48,- korting
 • € 360,- pakketprijs
 • 12% korting

* Eenmalig € 35,- administratiekosten

bijles-wiskunde

Kies voor bijles wiskunde bij Vlakbijles!

Door de jaren heen hebben wij een uitgebreid netwerk van bijlesdocenten ontwikkeld. Deze bijlesdocenten hebben veel ervaring in het vak wiskunde en vooral het bijles geven in dit vak. Ons doel is om jouw kind beter te maken in wiskunde. Ervaring leert dat wanneer jouw kind hogere cijfers behaalt voor zijn of haar mindere vakken dat dit een boost geeft in zelfvertrouwen en motivatie.

Naast bijles helpen de docenten ook met plannen en het aanleren van handige leermethodes.

 • Eén-op-één begeleiding met een vaste docent
 • Motiveren en disciplineren
 • Duidelijke uitleg en op tempo van jouw zoon of dochter
 • Hogere cijfers!

Ben je benieuwd naar onze bijlesdocenten?

Review van: Mevrouw Kleibrink
Ontvangen op: 03.10.2023

De huiswerkbegeleiding op mijn middelbare school is waardeloos en hielp me totaal niet. Via deze website heb ik gelukkig docenten gevonden waar ik wel echt wat aan heb. Ik heb er nu veel meer vertrouwen in dat ik mijn diploma ga halen volgend jaar.

N.a.v een aanvraag uit Roden

Review van: De heer Dirksen
Ontvangen op: 01.10.2023

Onze dochter is een bijzonder kind en heeft soms net een wat andere behandeling nodig dan andere kinderen. De bijlesdocent van Vlakbijles voelt dit gelukkig heel goed aan en gaat professioneel en geduldig met haar om. We merken meteen dat het...

N.a.v een aanvraag uit Heemskerk

Review van: Mevrouw Ferran
Ontvangen op: 30.09.2023

Mijn dochter had al een tijdje moeite om mee te komen op school. Eigenlijk had ze gewoon net wat meer aandacht nodig dan de rest. Die kreeg ze gelukkig van een bijlesdocent van Vlakbijles. Inmiddels is ze al een stuk verbeterd en gaat het weer...

N.a.v een aanvraag uit Dokkum

Wij krijgen dagelijks meerdere aanmeldingen van mensen die bijlesdocent willen worden. Wij selecteren de beste mensen en die geven we daarna pittige trainingen. Al onze bijlesdocenten moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alleen op die manier bereiken we het beste resultaat met de leerlingen. En ondanks onze hoge eisen weten wij de tarieven ook nog scherp te houden.

Wij verzorgen bijles aan huis én online. Het hangt van jouw voorkeur af hoe we bijles geven. Onze bijlesleraren willen op locatie komen voor bijles, maar online kunnen ze ook goed uit de voeten. Voor het eindresultaat maakt het niet veel uit. Beide methodes werken evengoed blijkt uit onderzoek. Het hangt ook van het type kind af wat het beste werkt.

Ons tarief hangt af van de wensen. Wij hebben meerdere pakketten en er is daardoor altijd wel een voordelig en geschikt pakket voor ieder kind. De prijs wordt ook beïnvloed door hoe de bijles gegeven wordt. Online bijles is voordeliger dan bijles op locatie. De meeste ouders en verzorgers kiezen voor onze strippenkaart. Lees er hier meer over.

Wij hebben een flink gevarieerd aanbod van streng geselecteerde en getrainde bijlescoaches. Daarom kan elke leerling bij ons terecht, ongeacht vak of opleidingsniveau. Van basisschool tot Universiteit. Onze bijlesdocenten staan klaar! Wij merken wel dat bijles voor basisschoolleerlingen en middelbare schoolleerlingen het meest voorkomt.

bijles