Bijles voor middelbare scholieren

huiswerkbegeleiding

Bijles voor middelbare scholieren

De vakken in het voortgezet onderwijs zijn zeer uiteenlopend; van Nederlands tot techniek, van scheikunde tot Duits. Iedereen heeft zijn favoriete vak en een vak waarin hij of zij uitblinkt. Vakken die je minder leuk vindt, zijn veelal ook de vakken waar je minder goed in bent. Dit hoeft geen enkel probleem te zijn als het lukt om de lesstof in het normale tempo bij te benen. Het wordt voor middelbare scholieren pas lastig als een vak echt niet begrepen wordt en de achterstand in een vak steeds groter wordt, of als er door omstandigheden veel lessen gemist zijn. Het inlopen van de lessen die je wat minder liggen gaat moeizaam en daarbij is hulp middels bijles zeer welkom. Spijker je kennis dus vlot bij met bijlessen!

Een docent voor bijles bij jou in de buurt

Wij hebben een landelijk netwerk van docenten voor bijles in alle vakken voor middelbare scholieren. Vind bij jou in de buurt een docent voor bijles Frans, bijles natuurkunde, bijles economie of ieder ander vak uit het voortgezet onderwijs. De bijlesdocent maakt een overzichtelijk programma, waarin voor de middelbare scholieren duidelijk wordt wat er geleerd moet worden, welke onderdelen bijles behoeven en hoe vaak er bijles nodig is om op het gewenste niveau te komen. Onze bijlesdocenten kijken daarbij naar de leerstijl van de scholieren en passen hun bijlessen hier op aan. Tussentijds vinden er geregeld evaluaties plaats en is er ruimte voor zowel ouders als middelbare scholieren om de planning en de doelen aan te passen.

Huiswerkbegeleiding voor middelbare scholieren

Heeft je zoon of dochter moeite met een specifiek vak op de middelbare school, bijvoorbeeld met wiskunde of Frans, en kost het maken van het huiswerk hem of haar veel moeite? Dan is hij of zij vast al eens bij jou gekomen voor hulp. Dat is niet altijd even makkelijk, want de kennis is bij jou in de loop der jaren misschien wat weggezakt… Onze docenten bijles zijn ook in te schakelen voor huiswerkbegeleiding voor middelbare scholieren. Samen met jouw zoon of dochter wordt er gewerkt aan het huiswerk voor een specifiek vak of aan het huiswerk in het algemeen, bijvoorbeeld ter voorbereiding op toetsen, examens of bij het maken van profielwerkstukken. Je kind kan tijdens het maken van het huiswerk met alle vragen terecht bij de huiswerkbegeleider. Samen maken ze een planning van het huiswerk en worden er doelen en prioriteiten gesteld. Of het nu gaat om huiswerk voor een of meerdere vakken, onze docenten zijn ook bij jou in de regio beschikbaar voor bijles en huiswerkbegeleiding voor middelbare scholieren.

Geef het zelfvertrouwen een boost

De puberteit is al lastig genoeg voor de meeste middelbare scholieren en een deuk in het zelfvertrouwen is snel opgelopen. Onzekerheid kan groeien als de resultaten op school dalen, vooral als een kind er wel hard zijn best voor doet. Als ouder kun je vaak wel helpen, maar het ontbreekt je wellicht aan vakspecifieke kennis over bijvoorbeeld Frans, wiskunde of Duits. Wij hebben een landelijk netwerk van docenten op elk vakgebied die jouw kind graag vooruit helpen, waardoor niet alleen de leerresultaten groeien, maar ook het zelfvertrouwen een boost krijgt.

Bijlesdocenten voor middelbare scholieren

Zoek je een bijlesdocent voor jouw zoon of dochter op het voortgezet onderwijs? Wij maken het zoeken eenvoudig. Via het contactformulier geef je aan in welke regio en voor welk vakgebied je een bijlesdocent zoekt. Wij werken niet met wachtlijsten, dus je wordt zo snel mogelijk in contact gebracht met beschikbare bijlesdocenten voor middelbare scholieren bij jou in de buurt. De kennismaking en de eerste bijles zijn geheel vrijblijvend. Zoek dus niet verder en vind de ideale bijlesdocent voor middelbare scholieren via ons netwerk.

bijles

Scholieren

die wij met plezier helpen

Is het tijd
dat het beter gaat op school?