Scheikunde bijles en huiswerkbegeleiding

Overal in Nederland

Gratis wisselen van bijlescoach

Geen wachtlijst

huiswerkbegeleiding

Bijles scheikunde

Bij scheikunde gaat het veel over stoffen. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met stoffen wanneer je ze verhit of mengt? Tijdens het vak scheikunde leer je de antwoorden hierop doormiddel van proefjes, het leren van elementeigenschappen en vooral veel theorie. De proefjes worden meestal het leukst bevonden. De leerlingen mogen deze proefjes zelf uitvoeren onder toeziend oog van de leraar. Het leren van scheikunde theorie is vaak minder leuk en kan vaak ook lastig zijn. Scheikunde is een vak dat op het vmbo, havo en vwo terugkomt. Bij het examen scheikunde worden open vragen gesteld.

Wat is het vak scheikunde?

In het kort onderzoek je bij het vak scheikunde chemische reacties. Bij het proces kijk je welke stoffen gebruikt en gevormd worden. Binnen het vak ligt de nadruk nog steeds op het onderzoeken van moleculen en atomen. Experimenten spelen een grote rol bij het onderzoeken van de rol van al die stoffen. De experimenten vormen een belangrijk deel van het vak. Bij de experimenten leer je de theorie en waarnemingen aan elkaar koppelen. Verder leer je tijdens de experimenten om samen te werken met medeleerlingen. Scheikunde leert je vaardigheden die in de toekomst erg van pas komen.

Bel: 088-1155630 of stuur ons een
WhatsApp

Bijles scheikunde

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Moeite met scheikunde?

Scheikunde is voor de meesten niet altijd een pretje. Tuurlijk kan het voorkomen dat scheikunde iets minder goed loopt dan andere vakken. Scheikunde blijft immers veel theorie en hier kan het overzicht makkelijk verloren gaan. Verder kan de grote hoeveelheid theorie er voor zorgen dat de concentratie gedurende tijd minder gaat worden. Bij Vlakbijles helpen we graag hier mee. We zorgen voor bijles die betere prestaties en meer plezier moeten opleveren.

Bijles scheikunde

Wanneer een leerling bijles nodig heeft in het vak scheikunde dan kan de leerling gerust terecht bij vlakbijles. Wanneer u contact met ons opneemt zullen wij snel een bijlesdocent uit uw regio selecteren. De bijlesdocent is door vlakbijles uitgebreid onderzocht op zijn didactische en pedagogische vaardigheden, zodat u gerust kan zijn op de kwaliteit van de bijles. De eerste afspraak zal thuis zijn zodat de bijlesdocent goed kennis kan maken met het kind. De vervolgafspraken zullen tussen de bijlesdocent en de leerling gemaakt worden.

Geen opzegtermijn

Vrije keuze van het aantal uren

Geen reiskosten of jaarlijkse kosten

Bijlessen zijn vrijgesteld van BTW

Bijles

Vanaf € 24,- per uur *
 • 24+ uur / maand: € 24 /uur
 • 16-24 uur / maand: € 26 /uur
 • 8-16 uur / maand: € 28 /uur
 • 4-8 uur / maand: € 32 /uur
 • 0-4 uur / maand: € 34 /uur

Strippenkaart GROOT

€ 28,- per uur *
 • 24 uur bijles
 • 12 maanden geldig
 • Totaal: € 144,- korting
 • € 672,- pakketprijs
 • 28% korting

Strippenkaart KLEIN

€ 30,- per uur *
 • 12 uur bijles
 • 12 maanden geldig
 • Totaal: € 48,- korting
 • € 360,- pakketprijs
 • 12% korting

* Eenmalig € 35,- administratiekosten

bijles-scheikunde

Kies voor scheikunde bijles bij Vlakbijles!

Door de jaren heen hebben wij een uitgebreid netwerk van bijlesdocenten ontwikkeld. De bijlesdocenten hebben veel ervaring in het vak scheikunde. Ons doel is om uw kind beter te maken in scheikunde. Ervaring leert dat wanneer uw kind hogere cijfers behaalt voor zijn of haar mindere vakken dat dit een boost geeft in zelfvertrouwen en motivatie.

Naast bijles helpen de docenten ook met plannen en het aanleren van handige leermethodes.

 • Eén-op-één begeleiding met een vaste docent
 • Motiveren en disciplineren
 • Duidelijke uitleg en op tempo van jouw zoon of dochter
 • Hogere cijfers!

Ben je benieuwd naar onze bijlesdocenten?

Review van: Mevrouw Eijkelboom
Ontvangen op: 12.04.2024

De huiswerkbegeleiding op mijn middelbare school is waardeloos en hielp me totaal niet. Via deze website heb ik gelukkig docenten gevonden waar ik wel echt wat aan heb. Ik heb er nu veel meer vertrouwen in dat ik mijn diploma ga halen volgend jaar.

N.a.v een aanvraag uit Sliedrecht

Review van: De heer Draaisma
Ontvangen op: 10.04.2024

Onze zoon kan zich in zijn eentje maar vaak moeilijk concentreren op zijn huiswerk. Met wat begeleiding van een docent van Vlakbijles gaat het nu al veel beter. Hij pikt de stof veel beter op en krijgt ook handige tips die hem helpen zich beter te...

N.a.v een aanvraag uit Stein

Review van: Mevrouw Reijers
Ontvangen op: 09.04.2024

Onze dochter had altijd heel veel moeite met rekenen. Ze kon de sommen maar niet begrijpen. De docent die we via deze site gevonden hebben weet alles echter zo helder uit te leggen dat ze rekenen nu zelfs al leuk begint te vinden. Een aanrader!

N.a.v een aanvraag uit Haren

Wij krijgen dagelijks meerdere aanmeldingen van mensen die bijlesdocent willen worden. Wij selecteren de beste mensen en die geven we daarna pittige trainingen. Al onze bijlesdocenten moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alleen op die manier bereiken we het beste resultaat met de leerlingen. En ondanks onze hoge eisen weten wij de tarieven ook nog scherp te houden.

Wij verzorgen bijles aan huis én online. Het hangt van jouw voorkeur af hoe we bijles geven. Onze bijlesleraren willen op locatie komen voor bijles, maar online kunnen ze ook goed uit de voeten. Voor het eindresultaat maakt het niet veel uit. Beide methodes werken evengoed blijkt uit onderzoek. Het hangt ook van het type kind af wat het beste werkt.

Ons tarief hangt af van de wensen. Wij hebben meerdere pakketten en er is daardoor altijd wel een voordelig en geschikt pakket voor ieder kind. De prijs wordt ook beïnvloed door hoe de bijles gegeven wordt. Online bijles is voordeliger dan bijles op locatie. De meeste ouders en verzorgers kiezen voor onze strippenkaart. Lees er hier meer over.

Wij hebben een flink gevarieerd aanbod van streng geselecteerde en getrainde bijlescoaches. Daarom kan elke leerling bij ons terecht, ongeacht vak of opleidingsniveau. Van basisschool tot Universiteit. Onze bijlesdocenten staan klaar! Wij merken wel dat bijles voor basisschoolleerlingen en middelbare schoolleerlingen het meest voorkomt.

bijles