Nederlands bijles en huiswerkbegeleiding

Overal in Nederland

Gratis wisselen van bijlescoach

Geen wachtlijst

huiswerkbegeleiding

Bijles Nederlands

Nederlands is een erg belangrijk vak op de middelbare school. Desondanks verliest het vak steeds meer populariteit. Terwijl vroeger veel leerlingen Nederlands een leuk vonden, vinden veel middelbare scholieren Nederlands tegenwoordig een ‘saai’ vak. Toch blijft Nederlands een erg belangrijk vak op middelbare scholen. Nederlands behoort tot de kernvakken, wat goede prestaties op het vak nog belangrijker maken. Iedere middelbare scholier heeft Nederlands, het maakt hierin niet uit welk niveau je doet, in welk jaar je zit of wat je profiel is.

Wat is het vak Nederlands?

Het vak Nederlands heeft als doel leerlingen lees- en schrijfvaardig te maken. Verder komen hier ook nog andere onderwerpen bij kijken: literatuurgeschiedenis, taalbegrip, samenvatten en mondelinge technieken. Wat er in een les Nederlands behandelt moet worden varieert sterk, de onderwerpen kunnen per les enorm verschillen. Het kan zo zijn dat er een les Nederlandse literatuurgeschiedenis opgevolgd wordt door een les leesvaardigheid. Dit maakt het vak Nederlands ook een zeer uitgebreid vak. De kwaliteiten van leerlingen kunnen ook sterk verschillen per onderwerp.

Bel: 088-1155630 of stuur ons een
WhatsApp

Bijles Nederlands

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Moeite met Nederlands?

Het kan voorkomen dat leerlingen moeite hebben met het vak Nederlands. Zo kan het zo zijn dat leerlingen bijvoorbeeld moeite hebben met schrijven of lezen. Bij moeilijkheden met Nederlands kan een bijlesdocent van pas komen. De bijlesdocent kan bijles geven op alle Nederlands onderdelen die school behandelt. Verder kan de bijlesdocent ook op specifieke onderdelen les geven. Mocht een leerling enkel moeite hebben met leesvaardigheid dan is het bij Vlakbijles mogelijk dat de leerling bijles krijgt op basis van leesvaardigheid om de prestaties te verbeteren.

Bijles Nederlands

Wanneer een leerling bijles nodig heeft in het vak Nederlands dan kan de leerling gerust terecht bij vlakbijles. Wanneer u contact met ons opneemt zullen wij snel een bijlesdocent uit uw regio selecteren. De bijlesdocent is door vlakbijles uitgebreid onderzocht op zijn didactische en pedagogische vaardigheden, zodat u gerust kan zijn op de kwaliteit van de bijles. De eerste afspraak zal thuis zijn zodat de bijlesdocent goed kennis kan maken met het kind. De vervolgafspraken zullen tussen de bijlesdocent en de leerling gemaakt worden.

Geen opzegtermijn

Vrije keuze van het aantal uren

Geen reiskosten of jaarlijkse kosten

Bijlessen zijn vrijgesteld van BTW

Bijles

Vanaf € 24,- per uur *
 • 24+ uur / maand: € 24 /uur
 • 16-24 uur / maand: € 26 /uur
 • 8-16 uur / maand: € 28 /uur
 • 4-8 uur / maand: € 32 /uur
 • 0-4 uur / maand: € 34 /uur

Strippenkaart GROOT

€ 28,- per uur *
 • 24 uur bijles
 • 12 maanden geldig
 • Totaal: € 144,- korting
 • € 672,- pakketprijs
 • 28% korting

Strippenkaart KLEIN

€ 30,- per uur *
 • 12 uur bijles
 • 12 maanden geldig
 • Totaal: € 48,- korting
 • € 360,- pakketprijs
 • 12% korting

* Eenmalig € 35,- administratiekosten

Bijles-Nederlands

Kies voor bijles Nederlands bij Vlakbijles!

Door de jaren heen hebben wij een uitgebreid netwerk van bijlesdocenten ontwikkeld. De bijlesdocenten hebben veel ervaring in het vak Nederlands. Ons doel is om uw kind beter te maken in Nederlands. Ervaring leert dat wanneer uw kind hogere cijfers behaalt voor zijn of haar mindere vakken dat dit een boost geeft in zelfvertrouwen en motivatie.

Naast bijles helpen de docenten ook met plannen en het aanleren van handige leermethodes

 • Eén-op-één begeleiding met een vaste docent
 • Motiveren en disciplineren
 • Duidelijke uitleg en op tempo van jouw zoon of dochter
 • Hogere cijfers!

Neem gerust contact met ons op.

Review van: Mevrouw Meis
Ontvangen op: 15.07.2024

Heel fijn dat jullie service zo vrijblijvend is. Tijdens de eerste les bleek al gauw dat mijn zoon en de bijlesdocent niet echt een klik hadden. Dankzij de tevredenheidsgarantie konden we kosteloos op zoek naar een andere docent. Hulde daarvoor.

N.a.v een aanvraag uit Hellevoetsluis

Review van: De heer Kuit
Ontvangen op: 13.07.2024

Op de basisschool van mijn kinderen wordt helaas maar weinig aandacht besteed aan het geven van bijles. Daarom eens contact gezocht met bijlesdocenten via deze website. Dat is mij en ook mijn zoon goed bevallen. Hij krijgt nu extra begeleiding...

N.a.v een aanvraag uit Enkhuizen

Review van: Mevrouw Matthews
Ontvangen op: 12.07.2024

Onze dochter is een bijzonder kind en heeft soms net een wat andere behandeling nodig dan andere kinderen. De bijlesdocent van Vlakbijles voelt dit gelukkig heel goed aan en gaat professioneel en geduldig met haar om. We merken meteen dat het...

N.a.v een aanvraag uit Veenwouden

Wij krijgen dagelijks meerdere aanmeldingen van mensen die bijlesdocent willen worden. Wij selecteren de beste mensen en die geven we daarna pittige trainingen. Al onze bijlesdocenten moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alleen op die manier bereiken we het beste resultaat met de leerlingen. En ondanks onze hoge eisen weten wij de tarieven ook nog scherp te houden.

Wij verzorgen bijles aan huis én online. Het hangt van jouw voorkeur af hoe we bijles geven. Onze bijlesleraren willen op locatie komen voor bijles, maar online kunnen ze ook goed uit de voeten. Voor het eindresultaat maakt het niet veel uit. Beide methodes werken evengoed blijkt uit onderzoek. Het hangt ook van het type kind af wat het beste werkt.

Ons tarief hangt af van de wensen. Wij hebben meerdere pakketten en er is daardoor altijd wel een voordelig en geschikt pakket voor ieder kind. De prijs wordt ook beïnvloed door hoe de bijles gegeven wordt. Online bijles is voordeliger dan bijles op locatie. De meeste ouders en verzorgers kiezen voor onze strippenkaart. Lees er hier meer over.

Wij hebben een flink gevarieerd aanbod van streng geselecteerde en getrainde bijlescoaches. Daarom kan elke leerling bij ons terecht, ongeacht vak of opleidingsniveau. Van basisschool tot Universiteit. Onze bijlesdocenten staan klaar! Wij merken wel dat bijles voor basisschoolleerlingen en middelbare schoolleerlingen het meest voorkomt.

bijles