Management en organisatie (M&O) bijles en huiswerkbegeleiding

Overal in Nederland

Gratis wisselen van bijlescoach

Geen wachtlijst

huiswerkbegeleiding

Bijles management en organisatie (M&O)

M&O is een vak waar veel scholieren in de bovenbouw mee in aanraking komen. Het vak M&O is een keuzevak dat vanaf de vierde klas havo/vwo gegeven kan worden. Het vak is onderdeel van het profiel E&M en voor andere profielen is het vak een keuzeonderdeel.

Wat is management en organisatie?

M&O is een afkorting voor het vak management en organisatie en heeft veel overeenkomsten met het vak bedrijfseconomie. M&O gaat echter meer in op vlakken als marketing en organisatie, financiering en accounting. Het vak M&O geeft leerlingen inzicht op het gebied van zaken binnen een organisatie die van belang zijn.

Bij het vak M&O ben je vooral bezig met cijfers, een groot deel van het vak bestaat uit berekeningen maken en hier conclusies en verbanden uithalen. Het vak M&O gaat niet iedereen makkelijk af, leerlingen kunnen moeite hebben met het maken van berekeningen of het behouden van overzicht over de gegeven hoeveelheid informatie.

Het vak M&O wordt alleen in de bovenbouw gegeven, bij het volgen van een economische studie na de middelbare school helpt het goed begrijpen van het vak M&O aan een goede basis.

Bel: 088-1155630 of stuur ons een
WhatsApp

Management en organisatie (M&O) bijles

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kan Vlakbijles helpen?

Vlakbijles helpt leerlingen graag die ondersteuning nodig hebben voor het vak M&O. Landelijk heeft Vlakbijles een groot netwerk aan bijlesdocenten, zodat u zo snel mogelijk in contact kan komen met een bijlesdocent uit uw regio. Bij bijles is het van groot belang om de kennis over het vak M&O te verbeteren. Met de verbeterde kennis zien we vaak de cijfers stijgen. Bij hogere cijfers krijgen de meeste leerlingen ook meer plezier bij het vak M&O. Naast middelbare school docenten zijn er voor dit vak ook universitaire studenten die bijles geven voor het vak M&O. De docenten en studenten zijn bij Vlakbijles duidelijk bekend qua didactische en pedagogische vaardigheden zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van de bijles.

Bijles M&O

Wanneer een leerling bijles nodig heeft in het vak M&O dan kan de leerling gerust terecht bij vlakbijles. Wanneer u contact met ons opneemt zullen wij snel een bijlesdocent uit uw regio selecteren. De eerste afspraak zal bij u thuis zijn zodat de bijlesdocent goed kennis kan maken met het kind. De vervolgafspraken zullen tussen de bijlesdocent en de leerling gemaakt worden.

Geen opzegtermijn

Vrije keuze van het aantal uren

Geen reiskosten of jaarlijkse kosten

Bijlessen zijn vrijgesteld van BTW

Bijles

Vanaf € 24,- per uur *
 • 24+ uur / maand: € 24 /uur
 • 16-24 uur / maand: € 26 /uur
 • 8-16 uur / maand: € 28 /uur
 • 4-8 uur / maand: € 32 /uur
 • 0-4 uur / maand: € 34 /uur

Strippenkaart GROOT

€ 28,- per uur *
 • 24 uur bijles
 • 12 maanden geldig
 • Totaal: € 144,- korting
 • € 672,- pakketprijs
 • 28% korting

Strippenkaart KLEIN

€ 30,- per uur *
 • 12 uur bijles
 • 12 maanden geldig
 • Totaal: € 48,- korting
 • € 360,- pakketprijs
 • 12% korting

* Eenmalig € 35,- administratiekosten

bijles-maatschappijleer

Kies voor bijles M&O bij Vlakbijles!

Door de jaren heen hebben wij een uitgebreid netwerk van bijlesdocenten ontwikkeld. De bijlesdocenten hebben veel ervaring in het vak M&O. Ons doel is om uw kind beter te maken in M&O. Ervaring leert dat wanneer uw kind hogere cijfers behaalt voor zijn of haar mindere vakken dat dit een boost geeft in zelfvertrouwen en motivatie.
Naast bijles helpen de docenten ook met plannen en het aanleren van handige leermethodes.

 • één-op-één begeleiding met een vaste docent
 • Motiveren en disciplineren
 • Duidelijke uitleg en op tempo van uw zoon of dochter
 • Het belangrijkste: hogere cijfers!

Voor vragen of meer informatie neem gerust contact met ons op.

Review van: Mevrouw Haneberg
Ontvangen op: 17.06.2024

Onze zoon kan zich in zijn eentje maar vaak moeilijk concentreren op zijn huiswerk. Met wat begeleiding van een docent van Vlakbijles gaat het nu al veel beter. Hij pikt de stof veel beter op en krijgt ook handige tips die hem helpen zich beter te...

N.a.v een aanvraag uit Bovenkarspel

Review van: De heer Die Bont
Ontvangen op: 15.06.2024

Heel fijn dat jullie service zo vrijblijvend is. Tijdens de eerste les bleek al gauw dat mijn zoon en de bijlesdocent niet echt een klik hadden. Dankzij de tevredenheidsgarantie konden we kosteloos op zoek naar een andere docent. Hulde daarvoor.

N.a.v een aanvraag uit Lunteren

Review van: Mevrouw Ghoerle
Ontvangen op: 14.06.2024

Op de basisschool van mijn kinderen wordt helaas maar weinig aandacht besteed aan het geven van bijles. Daarom eens contact gezocht met bijlesdocenten via deze website. Dat is mij en ook mijn zoon goed bevallen. Hij krijgt nu extra begeleiding...

N.a.v een aanvraag uit Purmerend

Wij krijgen dagelijks meerdere aanmeldingen van mensen die bijlesdocent willen worden. Wij selecteren de beste mensen en die geven we daarna pittige trainingen. Al onze bijlesdocenten moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alleen op die manier bereiken we het beste resultaat met de leerlingen. En ondanks onze hoge eisen weten wij de tarieven ook nog scherp te houden.

Wij verzorgen bijles aan huis én online. Het hangt van jouw voorkeur af hoe we bijles geven. Onze bijlesleraren willen op locatie komen voor bijles, maar online kunnen ze ook goed uit de voeten. Voor het eindresultaat maakt het niet veel uit. Beide methodes werken evengoed blijkt uit onderzoek. Het hangt ook van het type kind af wat het beste werkt.

Ons tarief hangt af van de wensen. Wij hebben meerdere pakketten en er is daardoor altijd wel een voordelig en geschikt pakket voor ieder kind. De prijs wordt ook beïnvloed door hoe de bijles gegeven wordt. Online bijles is voordeliger dan bijles op locatie. De meeste ouders en verzorgers kiezen voor onze strippenkaart. Lees er hier meer over.

Wij hebben een flink gevarieerd aanbod van streng geselecteerde en getrainde bijlescoaches. Daarom kan elke leerling bij ons terecht, ongeacht vak of opleidingsniveau. Van basisschool tot Universiteit. Onze bijlesdocenten staan klaar! Wij merken wel dat bijles voor basisschoolleerlingen en middelbare schoolleerlingen het meest voorkomt.

bijles