Latijn bijles en huiswerkbegeleiding

Overal in Nederland

Gratis wisselen van bijlescoach

Geen wachtlijst

huiswerkbegeleiding

Heb jij moeite met Latijn?

Hoewel vrijwel niemand Latijn spreekt in het dagelijks leven, is het een belangrijke taal. Veel woorden in de Nederlandse taal stammen af van woorden uit de Latijne taal. Hoewel het bij de Nederlandse taal blijft bij woorden, zijn de Franse, Spaanse en Portugese taal direct afgeleide talen van het Latijn. Ook binnen de katholieke kerk is Latijn de officiële taal.

Waarom is Latijn zo belangrijk?

Op de middelbare school zal je Grieks en/of Latijn krijgen wanneer je op het gymnasium zit. De Latijn taal en cultuur zijn nog steeds erg belangrijk. Zo komen bijvoorbeeld veel hedendaagse gezegden oorspronkelijk uit het Latijn en is Latijn de basis van de Romaanse talen. Het leren van andere, oorspronkelijk Romaanse talen, zal een stuk makkelijker zijn wanneer je Latijn hebt geleerd.
Ook in de wetenschappelijke en medische wereld is Latijn een belangrijke taal, zo hebben alle dieren en planten een Latijn naam. Wanneer je rechten gaat studeren is het ook handig om Latijn te kunnen want ook in die vakterminologie zitten veel Latijn uitdrukkingen of woorden die afgeleid zijn van het Latijn. Denk maar aan pro deo of pro justicia, etc.

Bel: 088-1155630 of stuur ons een
WhatsApp

Bijles Latijn 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cultuur

Het vak Latijn bestaat niet alleen uit het leren van de taal. Een groot deel van het vak leer je over de cultuur. In de teksten die je op school krijgt gaat het veel over cultuur, geschiedenis, filosofie, recht, literatuur en politiek. Dit is belangrijk om te leren omdat in deze tijd de basis is gelegd voor onze hedendaagse manier van denken, wetenschap en rechtssystemen.

Heb jij moeite met Latijn?

Wij snappen heel goed dat je je moeite hebt met Latijn. Veel scholieren zullen nog nooit in aanraking zijn geweest met de Latijn taal voordat zij op de middelbare school kwamen. Het leren van een compleet nieuwe taal kan veel stress opleveren bij scholieren. Dit kan komen doordat het te druk in de klas is, je te weinig persoonlijke hulp krijgt van je docent of te weinig tijd krijgt om je vragen te stellen. Wanneer je merkt dat je achter loopt is het belangrijk om zo snel mogelijk je achterstanden weg te werken. Bijles kan in veel gevallen helpen. Onze bijlesdocenten komen bij jou thuis en werken op jouw tempo. Samen wordt gekeken naar waar je knelpunten liggen, wanneer die zijn vastgesteld zul je door middel van nieuwe leermethodes en persoonlijke begeleiding weer snel terug op niveau zijn.

Geen opzegtermijn

Vrije keuze van het aantal uren

Geen reiskosten of jaarlijkse kosten

Bijlessen zijn vrijgesteld van BTW

bijles-geschiedenis

Kies voor bijles Latijn bij Vlakbijles!

Door de jaren heen hebben wij een uitgebreid netwerk van bijlesdocenten ontwikkeld. Deze bijlesdocenten hebben veel ervaring in het vak Latijn en vooral het bijles geven in dit vak. Ons doel is om jouw kind beter te maken in Latijn. Ervaring leert dat wanneer jouw kind hogere cijfers behaalt voor zijn of haar mindere vakken dat dit een boost geeft in zelfvertrouwen en motivatie.

Naast bijles helpen de docenten ook met plannen en het aanleren van handige leermethodes.

  • Eén-op-één begeleiding met een vaste docent
  • Motiveren en disciplineren
  • Duidelijke uitleg en op tempo van jouw zoon of dochter
  • Hogere cijfers!

Ben je benieuwd naar onze bijlesdocenten?

Review van: Mevrouw Knoers
Ontvangen op: 17.01.2022

Heel fijn dat jullie service zo vrijblijvend is. Tijdens de eerste les bleek al gauw dat mijn zoon en de bijlesdocent niet echt een klik hadden. Dankzij de tevredenheidsgarantie konden we kosteloos op zoek naar een andere docent. Hulde daarvoor.

N.a.v een aanvraag uit Bennekom

Review van: De heer Westermann
Ontvangen op: 15.01.2022

Onze dochter is een bijzonder kind en heeft soms net een wat andere behandeling nodig dan andere kinderen. De bijlesdocent van Vlakbijles voelt dit gelukkig heel goed aan en gaat professioneel en geduldig met haar om. We merken meteen dat het...

N.a.v een aanvraag uit Waalwijk

Review van: Mevrouw Matthews
Ontvangen op: 14.01.2022

De huiswerkbegeleiding op mijn middelbare school is waardeloos en hielp me totaal niet. Via deze website heb ik gelukkig docenten gevonden waar ik wel echt wat aan heb. Ik heb er nu veel meer vertrouwen in dat ik mijn diploma ga halen volgend jaar.

N.a.v een aanvraag uit Hardenberg

Wij krijgen dagelijks meerdere aanmeldingen van mensen die bijlesdocent willen worden. Wij selecteren de beste mensen en die geven we daarna pittige trainingen. Al onze bijlesdocenten moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alleen op die manier bereiken we het beste resultaat met de leerlingen. En ondanks onze hoge eisen weten wij de tarieven ook nog scherp te houden.

Wij verzorgen bijles aan huis én online. Het hangt van jouw voorkeur af hoe we bijles geven. Onze bijlesleraren willen op locatie komen voor bijles, maar online kunnen ze ook goed uit de voeten. Voor het eindresultaat maakt het niet veel uit. Beide methodes werken evengoed blijkt uit onderzoek. Het hangt ook van het type kind af wat het beste werkt.

Ons tarief hangt af van de wensen. Wij hebben meerdere pakketten en er is daardoor altijd wel een voordelig en geschikt pakket voor ieder kind. De prijs wordt ook beïnvloed door hoe de bijles gegeven wordt. Online bijles is voordeliger dan bijles op locatie. De meeste ouders en verzorgers kiezen voor onze strippenkaart. Lees er hier meer over.

Wij hebben een flink gevarieerd aanbod van streng geselecteerde en getrainde bijlescoaches. Daarom kan elke leerling bij ons terecht, ongeacht vak of opleidingsniveau. Van basisschool tot Universiteit. Onze bijlesdocenten staan klaar! Wij merken wel dat bijles voor basisschoolleerlingen en middelbare schoolleerlingen het meest voorkomt.

bijles