Frans bijles en huiswerkbegeleiding

Overal in Nederland

Gratis wisselen van bijlescoach

Geen wachtlijst

huiswerkbegeleiding

Heb jij moeite met de Franse taal?

Wanneer je aan de Franse taal denkt zul je waarschijnlijk aan Frankrijk denken. Toch spreken ze in veel meer landen Frans. De reden hiervan is het koloniale verleden van Frankrijk. Zo spreken ze Frans in veel landen in Midden- en Noord-Afrika, Canada, Azië en zelfs in bepaalde Amerikaanse staten. Toch is de populariteit in Nederland voor de Franse taal de laatste jaren erg gedaald. De voornaamste reden hiervoor is omdat de Franse grammatica en klanken enorm verschillen van de Nederlandse taal. Dit maakt Frans een lastige taal om te leren.

Waarom Frans leren?

Toch is het belangrijk om de Franse taal te beheersen. Dit is voornamelijk zo omdat het in vele gevallen de enige manier is om met Fransen te communiceren. Er zijn 2 redenen waarom Fransen geen Engels spreken. Fransen zijn erg nationalistisch en zijn in tegenstelling tot andere landen erg laat begonnen met het leren van de Engelse taal op scholen. Ook zijn de Engelse klanken veel harder dan de klanken die de Franse taal kent. De oudere generaties in Frankrijk spreken vaak helemaal geen Engels. Wel wordt Engels in de loop der jaren steeds meer gesproken onder de jongere generaties. Toch is Frankrijk een belangrijke handelspartner van Nederland en is de kans groot dat je later te maken krijgt met Franse bedrijven.

Bel: 088-1155630 of stuur ons een
WhatsApp

Bijles Frans

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We helpen je graag!

Frans is voor vele scholieren een lastige taal om onder de knie te krijgen. In vele gevallen is er geen link te leggen met de Nederlandse taal qua woorden en grammatica, dit maakt het extra moeilijk.
Onze bijlesdocenten hebben een goede beheersing van de Franse taal en kunnen jou verder helpen. Belangrijk is om er eerst achter te komen wat je lastig vindt aan de Franse taal. Is het de uitspraak, de grammatica of bijvoorbeeld het lezen en luisteren. Onze bijlesdocenten stellen samen met jou je zwakke punten vast en samen werken jullie hieraan.

Geen opzegtermijn

Vrije keuze van het aantal uren

Geen reiskosten of jaarlijkse kosten

Bijlessen zijn vrijgesteld van BTW

Bijles

Vanaf € 24,- per uur *
 • 24+ uur / maand: € 24 /uur
 • 16-24 uur / maand: € 26 /uur
 • 8-16 uur / maand: € 28 /uur
 • 4-8 uur / maand: € 32 /uur
 • 0-4 uur / maand: € 34 /uur

Strippenkaart GROOT

€ 28,- per uur *
 • 24 uur bijles
 • 12 maanden geldig
 • Totaal: € 144,- korting
 • € 672,- pakketprijs
 • 28% korting

Strippenkaart KLEIN

€ 30,- per uur *
 • 12 uur bijles
 • 12 maanden geldig
 • Totaal: € 48,- korting
 • € 360,- pakketprijs
 • 12% korting

* Eenmalig € 35,- administratiekosten

bijles-frans

Kies voor bijles Frans bij Vlakbijles!

Door de jaren heen hebben wij een uitgebreid netwerk van bijlesdocenten ontwikkeld. Deze bijlesdocenten hebben veel ervaring in het vak Frans en vooral het bijles geven in dit vak. Ons doel is om jouw kind beter te maken in Frans. Ervaring leert dat wanneer jouw kind hogere cijfers behaalt voor zijn of haar mindere vakken dat dit een boost geeft in zelfvertrouwen en motivatie.

Naast bijles helpen de docenten ook met plannen en het aanleren van handige leermethodes.

 • Eén-op-één begeleiding met een vaste docent
 • Motiveren en disciplineren
 • Duidelijke uitleg en op tempo van jouw zoon of dochter
 • Hogere cijfers!

Ben je benieuwd naar onze bijlesdocenten?

Review van: Mevrouw Cant
Ontvangen op: 15.07.2024

Mijn dochter had al een tijdje moeite om mee te komen op school. Eigenlijk had ze gewoon net wat meer aandacht nodig dan de rest. Die kreeg ze gelukkig van een bijlesdocent van Vlakbijles. Inmiddels is ze al een stuk verbeterd en gaat het weer...

N.a.v een aanvraag uit Zeewolde

Review van: De heer Huijbrechts
Ontvangen op: 13.07.2024

Heel fijn dat jullie service zo vrijblijvend is. Tijdens de eerste les bleek al gauw dat mijn zoon en de bijlesdocent niet echt een klik hadden. Dankzij de tevredenheidsgarantie konden we kosteloos op zoek naar een andere docent. Hulde daarvoor.

N.a.v een aanvraag uit Beuningen

Review van: Mevrouw Palman
Ontvangen op: 12.07.2024

Onze zoon kan zich in zijn eentje maar vaak moeilijk concentreren op zijn huiswerk. Met wat begeleiding van een docent van Vlakbijles gaat het nu al veel beter. Hij pikt de stof veel beter op en krijgt ook handige tips die hem helpen zich beter te...

N.a.v een aanvraag uit Terborg

Wij krijgen dagelijks meerdere aanmeldingen van mensen die bijlesdocent willen worden. Wij selecteren de beste mensen en die geven we daarna pittige trainingen. Al onze bijlesdocenten moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alleen op die manier bereiken we het beste resultaat met de leerlingen. En ondanks onze hoge eisen weten wij de tarieven ook nog scherp te houden.

Wij verzorgen bijles aan huis én online. Het hangt van jouw voorkeur af hoe we bijles geven. Onze bijlesleraren willen op locatie komen voor bijles, maar online kunnen ze ook goed uit de voeten. Voor het eindresultaat maakt het niet veel uit. Beide methodes werken evengoed blijkt uit onderzoek. Het hangt ook van het type kind af wat het beste werkt.

Ons tarief hangt af van de wensen. Wij hebben meerdere pakketten en er is daardoor altijd wel een voordelig en geschikt pakket voor ieder kind. De prijs wordt ook beïnvloed door hoe de bijles gegeven wordt. Online bijles is voordeliger dan bijles op locatie. De meeste ouders en verzorgers kiezen voor onze strippenkaart. Lees er hier meer over.

Wij hebben een flink gevarieerd aanbod van streng geselecteerde en getrainde bijlescoaches. Daarom kan elke leerling bij ons terecht, ongeacht vak of opleidingsniveau. Van basisschool tot Universiteit. Onze bijlesdocenten staan klaar! Wij merken wel dat bijles voor basisschoolleerlingen en middelbare schoolleerlingen het meest voorkomt.

bijles