Engels bijles en huiswerkbegeleiding

Overal in Nederland

Gratis wisselen van bijlescoach

Geen wachtlijst

huiswerkbegeleiding

Heb jij moeite met Engels?

Een goede beheersing van de Engelse taal is enorm belangrijk. Het is wereldwijd dé handelstaal en één van de belangrijkste en meest gesproken talen. Steeds meer bedrijven in Nederland en de rest van de wereld gebruiken Engels als voertaal op de werkvloer. Niet alleen op de werkvloer en in het bedrijfsleven zul je veel aan de Engelse taal hebben, ook op de TV, radio en in de muziekwereld is de Engelse taal tegenwoordig de hoofdtaal.

Verschillen Nederlands en Engels

Veel scholieren zijn op jonge leeftijd al in contact gekomen met de Engelse taal door bijvoorbeeld het kijken van films, Youtube of door het gamen. Maar niet elke scholier heeft ervaring met de taal. Wanneer je zonder ervaring de Engelse taal moet gaan leren kan dit voor problemen zorgen omdat je gevoel moet krijgen voor een taal en dat kost tijd. De Engelse taal lijkt wat betreft grammatica best veel op de Nederlandse taal. Dit kan het leren van de Engelse taal een stuk makkelijker maken. Toch kan de woordvolgorde van de Engelse taal verwarrend zijn wanneer dit nog geen automatisme voor jou is.

Bel: 088-1155630 of stuur ons een
WhatsApp

Bijles Engels

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Engelse taal in het bedrijfsleven

Voor veel werkgevers, in vrijwel alle branches, is het een vereiste dat je als werknemer de Engelse taal beheerst, daarom is het van belang dat je het zo snel mogelijk onder de knie krijgt. Veel bedrijven zullen op enige wijze te maken krijgen met Engelssprekende leveranciers, klanten of collega’s en zullen dus een voorkeur hebben voor een werknemer die de Engelse taal goed beheerst. Een goede beheersing van de Engelse taal is dus een dikke pluspunt op je CV.

Wij helpen je graag

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jij moeite hebt met Engels. Mogelijk kun je je niet concentreren in een te drukke klas. Misschien krijg je te weinig persoonlijke ondersteuning van je docent of je bent dyslectisch.

Merk je dat je moeite hebt met de Engelse taal en voelt het alsof je achterloopt en geen progressie maakt? Wij zijn er voor je om je te ondersteunen. Onze bijlesdocenten hebben een uitstekende beheersing van de Engelse taal en kunnen jou verder helpen met handige ezelsbruggetjes en leertips.
De bijlesdocent gaat samen met jou kijken waar jouw knelpunten liggen en hier gericht aan werken. Je zult merken dat met de juiste uitleg en oefeningen je de taal snel onder de knie krijgt.

Geen opzegtermijn

Vrije keuze van het aantal uren

Geen reiskosten of jaarlijkse kosten

Bijlessen zijn vrijgesteld van BTW

Bijles

Vanaf € 24,- per uur *
 • 24+ uur / maand: € 24 /uur
 • 16-24 uur / maand: € 26 /uur
 • 8-16 uur / maand: € 28 /uur
 • 4-8 uur / maand: € 32 /uur
 • 0-4 uur / maand: € 34 /uur

Strippenkaart GROOT

€ 28,- per uur *
 • 24 uur bijles
 • 12 maanden geldig
 • Totaal: € 144,- korting
 • € 672,- pakketprijs
 • 28% korting

Strippenkaart KLEIN

€ 30,- per uur *
 • 12 uur bijles
 • 12 maanden geldig
 • Totaal: € 48,- korting
 • € 360,- pakketprijs
 • 12% korting

* Eenmalig € 35,- administratiekosten

bijles-engels

Kies voor bijles Engels bij Vlakbijles!

Door de jaren heen hebben wij een uitgebreid netwerk van bijlesdocenten ontwikkeld. Deze bijlesdocenten hebben veel ervaring in het vak Engels en vooral het bijles geven in dit vak. Ons doel is om jouw kind beter te maken in Engels. Ervaring leert dat wanneer jouw kind hogere cijfers behaalt voor zijn of haar mindere vakken dat dit een boost geeft in zelfvertrouwen en motivatie.

Naast bijles helpen de docenten ook met plannen en het aanleren van handige leermethodes.

 • Eén-op-één begeleiding met een vaste docent
 • Motiveren en disciplineren
 • Duidelijke uitleg en op tempo van jouw zoon of dochter
 • Hogere cijfers!

Ben je benieuwd naar onze bijlesdocenten?

Review van: Mevrouw Draaisma
Ontvangen op: 12.04.2024

Mijn zoon is best een lastige puber. Respect dus voor de manier waarop de bijlesdocent met hem om gaat. Ze hebben het altijd heel gezellig samen en de cijfers van mijn zoon gaan met sprongen vooruit. Hij is het geld meer dan waard.

N.a.v een aanvraag uit Aalten

Review van: De heer Dennenberg
Ontvangen op: 10.04.2024

Onze dochter had altijd heel veel moeite met rekenen. Ze kon de sommen maar niet begrijpen. De docent die we via deze site gevonden hebben weet alles echter zo helder uit te leggen dat ze rekenen nu zelfs al leuk begint te vinden. Een aanrader!

N.a.v een aanvraag uit Wormerveer

Review van: Mevrouw Michielsen
Ontvangen op: 09.04.2024

Mijn dochter had al een tijdje moeite om mee te komen op school. Eigenlijk had ze gewoon net wat meer aandacht nodig dan de rest. Die kreeg ze gelukkig van een bijlesdocent van Vlakbijles. Inmiddels is ze al een stuk verbeterd en gaat het weer...

N.a.v een aanvraag uit Delfzijl

Wij krijgen dagelijks meerdere aanmeldingen van mensen die bijlesdocent willen worden. Wij selecteren de beste mensen en die geven we daarna pittige trainingen. Al onze bijlesdocenten moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alleen op die manier bereiken we het beste resultaat met de leerlingen. En ondanks onze hoge eisen weten wij de tarieven ook nog scherp te houden.

Wij verzorgen bijles aan huis én online. Het hangt van jouw voorkeur af hoe we bijles geven. Onze bijlesleraren willen op locatie komen voor bijles, maar online kunnen ze ook goed uit de voeten. Voor het eindresultaat maakt het niet veel uit. Beide methodes werken evengoed blijkt uit onderzoek. Het hangt ook van het type kind af wat het beste werkt.

Ons tarief hangt af van de wensen. Wij hebben meerdere pakketten en er is daardoor altijd wel een voordelig en geschikt pakket voor ieder kind. De prijs wordt ook beïnvloed door hoe de bijles gegeven wordt. Online bijles is voordeliger dan bijles op locatie. De meeste ouders en verzorgers kiezen voor onze strippenkaart. Lees er hier meer over.

Wij hebben een flink gevarieerd aanbod van streng geselecteerde en getrainde bijlescoaches. Daarom kan elke leerling bij ons terecht, ongeacht vak of opleidingsniveau. Van basisschool tot Universiteit. Onze bijlesdocenten staan klaar! Wij merken wel dat bijles voor basisschoolleerlingen en middelbare schoolleerlingen het meest voorkomt.

bijles