Economie bijles en huiswerkbegeleiding

Overal in Nederland

Gratis wisselen van bijlescoach

Geen wachtlijst

huiswerkbegeleiding

Heb jij moeite met Economie?

Op de middelbare school krijg je in de onderbouw te maken met economie. Hier wordt de basis gelegd. In de bovenbouw maak je een profielkeuze en hier kun je dus weer te maken krijgen met het vak. Het vak economie is breder dan alleen leren over geld. Je leert ook over de arbeidsmarkt, sociale zekerheid, inflatie en Europese integratie. Het vak economie is belangrijker dan je zult denken, omdat veel van deze onderwerpen dagelijks besproken worden in het journaal, tijdens talkshows of op de radio.

Raakvlakken met andere vakken

Tijdens het vak economie krijg je veel te maken met andere vakken, zo heb je bijvoorbeeld wiskunde, Nederlands en maatschappijleer nodig om de stof te begrijpen en verder te komen. Het kan dus zijn dat wanneer je moeite hebt met één of meerdere van deze vakken, je problemen zult ondervinden bij het vak economie. Het is dus erg belangrijk om te weten waar jouw knelpunten liggen in het vak. Heb je meer moeite met de rekenkundige kant van het vak, of juist de theoretische kant?

Bel: 088-1155630 of stuur ons een
WhatsApp

Bijles Economie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vervolgstudies

Veel vervolgstudies vereisen enige kennis van economie, de één meer dan de ander. De kans dat je in je vervolgstudie op enige manier te maken krijgt met economie is heel groot. Bij de populaire studies als Accountancy, Commerciële Economie, International business, Ondernemerschap en Bedrijfskunde is het belangrijk om veel kennis over economie te hebben. Ook wanneer je geen economische vervolgstudie kiest kan je er later nog veel aan hebben. Bijvoorbeeld voor je boekhouding of het afsluiten van een hypotheek.

Bijles in Economie

Moeite hebben met economie kan dus verschillende oorzaken hebben. Kan jij je niet concentreren in een te drukke klas, begrijp je de stof niet of krijg je te weinig tijd om vragen te stellen? Onze bijlesdocenten staan voor je klaar. Wij zoeken de juiste match met een bijlesdocent die jou ondersteunt op jouw eigen tempo. Onze bijlesdocenten komen bij jou thuis om jou één-op-één begeleiding te geven en helpen je ook om helder te krijgen waar jouw zwakke punten liggen in het vak. Bijles nemen in het vak economie kan ook bijdragen aan je ontwikkeling in de vakken wiskunde, Nederlands en maatschappijleer. Wij werken samen met jou aan je cijfers!

Geen opzegtermijn

Vrije keuze van het aantal uren

Geen reiskosten of jaarlijkse kosten

Bijlessen zijn vrijgesteld van BTW

Bijles

Vanaf € 24,- per uur *
 • 24+ uur / maand: € 24 /uur
 • 16-24 uur / maand: € 26 /uur
 • 8-16 uur / maand: € 28 /uur
 • 4-8 uur / maand: € 32 /uur
 • 0-4 uur / maand: € 34 /uur

Strippenkaart GROOT

€ 28,- per uur *
 • 24 uur bijles
 • 12 maanden geldig
 • Totaal: € 144,- korting
 • € 672,- pakketprijs
 • 28% korting

Strippenkaart KLEIN

€ 30,- per uur *
 • 12 uur bijles
 • 12 maanden geldig
 • Totaal: € 48,- korting
 • € 360,- pakketprijs
 • 12% korting

* Eenmalig € 35,- administratiekosten

bijles-economie

Kies voor bijles economie bij Vlakbijles!

Door de jaren heen hebben wij een uitgebreid netwerk van bijlesdocenten ontwikkeld. Deze bijlesdocenten hebben veel ervaring in het vak economie en vooral het bijles geven in dit vak. Ons doel is om jouw kind beter te maken in economie. Ervaring leert dat wanneer jouw kind hogere cijfers behaalt voor zijn of haar mindere vakken dat dit een boost geeft in zelfvertrouwen en motivatie.

Naast bijles helpen de docenten ook met plannen en het aanleren van handige leermethodes.

 • Eén-op-één begeleiding met een vaste docent
 • Motiveren en disciplineren
 • Duidelijke uitleg en op tempo van jouw zoon of dochter
 • Hogere cijfers!

Ben je benieuwd naar onze bijlesdocenten?

Review van: Mevrouw Dirven
Ontvangen op: 23.02.2024

Onze zoon kan zich in zijn eentje maar vaak moeilijk concentreren op zijn huiswerk. Met wat begeleiding van een docent van Vlakbijles gaat het nu al veel beter. Hij pikt de stof veel beter op en krijgt ook handige tips die hem helpen zich beter te...

N.a.v een aanvraag uit Wassenaar

Review van: De heer Dekker
Ontvangen op: 21.02.2024

Op de basisschool van mijn kinderen wordt helaas maar weinig aandacht besteed aan het geven van bijles. Daarom eens contact gezocht met bijlesdocenten via deze website. Dat is mij en ook mijn zoon goed bevallen. Hij krijgt nu extra begeleiding...

N.a.v een aanvraag uit Zoetermeer

Review van: Mevrouw Jacobs
Ontvangen op: 20.02.2024

Onze dochter had altijd heel veel moeite met rekenen. Ze kon de sommen maar niet begrijpen. De docent die we via deze site gevonden hebben weet alles echter zo helder uit te leggen dat ze rekenen nu zelfs al leuk begint te vinden. Een aanrader!

N.a.v een aanvraag uit Dedemsvaart

Wij krijgen dagelijks meerdere aanmeldingen van mensen die bijlesdocent willen worden. Wij selecteren de beste mensen en die geven we daarna pittige trainingen. Al onze bijlesdocenten moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alleen op die manier bereiken we het beste resultaat met de leerlingen. En ondanks onze hoge eisen weten wij de tarieven ook nog scherp te houden.

Wij verzorgen bijles aan huis én online. Het hangt van jouw voorkeur af hoe we bijles geven. Onze bijlesleraren willen op locatie komen voor bijles, maar online kunnen ze ook goed uit de voeten. Voor het eindresultaat maakt het niet veel uit. Beide methodes werken evengoed blijkt uit onderzoek. Het hangt ook van het type kind af wat het beste werkt.

Ons tarief hangt af van de wensen. Wij hebben meerdere pakketten en er is daardoor altijd wel een voordelig en geschikt pakket voor ieder kind. De prijs wordt ook beïnvloed door hoe de bijles gegeven wordt. Online bijles is voordeliger dan bijles op locatie. De meeste ouders en verzorgers kiezen voor onze strippenkaart. Lees er hier meer over.

Wij hebben een flink gevarieerd aanbod van streng geselecteerde en getrainde bijlescoaches. Daarom kan elke leerling bij ons terecht, ongeacht vak of opleidingsniveau. Van basisschool tot Universiteit. Onze bijlesdocenten staan klaar! Wij merken wel dat bijles voor basisschoolleerlingen en middelbare schoolleerlingen het meest voorkomt.

bijles