Duitse bijles en huiswerkbegeleiding

Overal in Nederland

Gratis wisselen van bijlescoach

Geen wachtlijst

huiswerkbegeleiding

Heb jij moeite met Duits?

De taal Duits verliest al jaren aan populariteit. Best gek, want de kans dat je in je leven te maken krijgt met een Duits bedrijf is vele malen groter dan een Frans of Spaans bedrijf. Dit komt doordat Duitsland de belangrijkste handelspartner is van Nederland. Alleen Duitsland is al goed voor bijna een kwart van de totale uitvoerwaarde van goederen in ons land. Dit hebben wij te danken aan de grote havens in Nederland. Best gek dat we steeds minder Duits lijken te willen spreken, toch?

Meest gesproken moedertaal in EU

Duitsers spreken over het algemeen minder goed Engels dan wij Nederlanders. Wanneer je de Duitse taal beheerst zul je in vele gevallen dus profijt hebben. Bovendien is Duits de meest gesproken taal in Europa. Niet alleen in Duitsland zelf spreken ze de taal, ook in Oostenrijk, Zwitserland en in delen van Italië, Liechtenstein en Luxemburg spreken ze Duits. Ook is Duits een populaire tweede taal in heel Oost-Europa. Dit maakt Duits, naast Engels, de belangrijkste (handels)taal van Europa.

Bel: 088-1155630 of stuur ons een
WhatsApp

Bijles Duits

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Duits op de middelbare school

Op sommige scholen wordt Duits gegeven in de onderbouw, echter zijn hier geen richtlijnen voor dus dit kan per school verschillend zijn. Wanneer je Duits kiest in de bovenbouw zullen de landelijke richtlijnen aangehouden worden en is het niveau dus overal gelijk. De verschillende naamvallen leer je in verschillende schooljaren, hierdoor krijg je genoeg tijd om te oefenen met de naamvallen, maar dit blijkt soms toch best moeilijk te zijn wanneer je nieuwe naamvallen moet leren.

Verschillen in taal

Duits lijkt in veel opzichten op het Nederlands, we hebben redelijk dezelfde klanken en bepaalde woorden lijken op die van ons. Toch verschillen de talen van elkaar wat betreft grammatica. Waar Nederland in de loop der jaren afstand heeft genomen van de verschillende naamvallen, kent Duitsland deze nog wel (en dat kan best verwarrend zijn soms…).

Geen opzegtermijn

Vrije keuze van het aantal uren

Geen reiskosten of jaarlijkse kosten

Bijlessen zijn vrijgesteld van BTW

Bijles

Vanaf € 24,- per uur *
 • 24+ uur / maand: € 24 /uur
 • 16-24 uur / maand: € 26 /uur
 • 8-16 uur / maand: € 28 /uur
 • 4-8 uur / maand: € 32 /uur
 • 0-4 uur / maand: € 34 /uur

Strippenkaart GROOT

€ 28,- per uur *
 • 24 uur bijles
 • 12 maanden geldig
 • Totaal: € 144,- korting
 • € 672,- pakketprijs
 • 28% korting

Strippenkaart KLEIN

€ 30,- per uur *
 • 12 uur bijles
 • 12 maanden geldig
 • Totaal: € 48,- korting
 • € 360,- pakketprijs
 • 12% korting

* Eenmalig € 35,- administratiekosten

bijles-Duits

Kies voor bijles Duits bij Vlakbijles!

Door de jaren heen hebben wij een uitgebreid netwerk van bijlesdocenten ontwikkeld. Deze bijlesdocenten hebben veel ervaring in het vak Duits en vooral het bijles geven in dit vak. Ons doel is om jouw kind beter te maken in Duits. Ervaring leert dat wanneer jouw kind hogere cijfers behaalt voor zijn of haar mindere vakken dat dit een boost geeft in zelfvertrouwen en motivatie.

Naast bijles helpen de docenten ook met plannen en het aanleren van handige leermethodes.

 • Eén-op-één begeleiding met een vaste docent
 • Motiveren en disciplineren
 • Duidelijke uitleg en op tempo van jouw zoon of dochter
 • Hogere cijfers!

Ben je benieuwd naar onze bijlesdocenten?

Review van: Mevrouw Aarts
Ontvangen op: 17.06.2024

Op de basisschool van mijn kinderen wordt helaas maar weinig aandacht besteed aan het geven van bijles. Daarom eens contact gezocht met bijlesdocenten via deze website. Dat is mij en ook mijn zoon goed bevallen. Hij krijgt nu extra begeleiding...

N.a.v een aanvraag uit Monster

Review van: De heer Gerritse
Ontvangen op: 15.06.2024

Heel fijn dat jullie service zo vrijblijvend is. Tijdens de eerste les bleek al gauw dat mijn zoon en de bijlesdocent niet echt een klik hadden. Dankzij de tevredenheidsgarantie konden we kosteloos op zoek naar een andere docent. Hulde daarvoor.

N.a.v een aanvraag uit Reuver

Review van: Mevrouw Nihoe
Ontvangen op: 14.06.2024

Onze dochter had altijd heel veel moeite met rekenen. Ze kon de sommen maar niet begrijpen. De docent die we via deze site gevonden hebben weet alles echter zo helder uit te leggen dat ze rekenen nu zelfs al leuk begint te vinden. Een aanrader!

N.a.v een aanvraag uit Boxtel

Wij krijgen dagelijks meerdere aanmeldingen van mensen die bijlesdocent willen worden. Wij selecteren de beste mensen en die geven we daarna pittige trainingen. Al onze bijlesdocenten moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alleen op die manier bereiken we het beste resultaat met de leerlingen. En ondanks onze hoge eisen weten wij de tarieven ook nog scherp te houden.

Wij verzorgen bijles aan huis én online. Het hangt van jouw voorkeur af hoe we bijles geven. Onze bijlesleraren willen op locatie komen voor bijles, maar online kunnen ze ook goed uit de voeten. Voor het eindresultaat maakt het niet veel uit. Beide methodes werken evengoed blijkt uit onderzoek. Het hangt ook van het type kind af wat het beste werkt.

Ons tarief hangt af van de wensen. Wij hebben meerdere pakketten en er is daardoor altijd wel een voordelig en geschikt pakket voor ieder kind. De prijs wordt ook beïnvloed door hoe de bijles gegeven wordt. Online bijles is voordeliger dan bijles op locatie. De meeste ouders en verzorgers kiezen voor onze strippenkaart. Lees er hier meer over.

Wij hebben een flink gevarieerd aanbod van streng geselecteerde en getrainde bijlescoaches. Daarom kan elke leerling bij ons terecht, ongeacht vak of opleidingsniveau. Van basisschool tot Universiteit. Onze bijlesdocenten staan klaar! Wij merken wel dat bijles voor basisschoolleerlingen en middelbare schoolleerlingen het meest voorkomt.

bijles