Aardrijskunde bijles en huiswerkbegeleiding

Overal in Nederland

Gratis wisselen van bijlescoach

Geen wachtlijst

huiswerkbegeleiding

Bijles aardrijkskunde

Wanneer je aan aardrijkskunde denkt is de kans groot dat je als eerst aan topografie denkt. Dat is niet zo gek, want iedereen heeft op de basisschool landen, steden, rivieren en bossen in het hoofd moeten stampen. Eerst die van Nederland of Europa en later ook de rest van de wereld.

Aardrijkskunde op de middelbare school

Op de middelbare school kom je er al snel achter dat het vak aardrijkskunde niet alleen draait om het uit je hoofd leren van landen, steden, rivieren en bossen. Er komen dan ineens veel meer factoren kijken bij het vak waar je misschien nog nooit van gehoord hebt, denk aan de industrie, economie, politiek en natuurkundige factoren. Het vak aardrijkskunde wordt dan opeens een uitgebreid maar nuttig vak waar je leert wat voor invloed deze factoren op verschillende bevolkingsgroepen heeft en wat deze factoren voor invloed hebben op de natuur en aarde. Deze kennis is erg handig omdat het ook invloed op jou heeft en een belangrijke basis is voor je algemene kennis.

Bel: 088-1155630 of stuur ons een
WhatsApp

Aardrijkskunde bijles

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Moeite met Aardrijkskunde?

Doordat aardrijkskunde een uitgebreid vak is en je te maken krijgt met veel uiteenlopende onderwerpen tijdens je schoolcarrière is de kans groot dat je moeite hebt met een deel van deze onderwerpen en hierin vast loopt. Dit kan verschillende redenen hebben, denk hierbij aan te drukke klassen, concentratieproblemen of de stof niet begrijpen doordat de docent jou niet genoeg persoonlijke begeleiding kan geven.

Bijles in Aardrijkskunde

Wanneer je moeite hebt met het vak aardrijkskunde omdat je de stof niet goed snapt of omdat de stof in een drukke klas, te snel wordt behandeld, dan is het fijn om hierin ondersteund te worden. Tijdens bijles krijg je de kans om je knelpunten in alle rust te bespreken en bepaal jij zelf het tempo. Vind je het bijvoorbeeld moeilijk om met een Atlas te werken? Lukt het niet om de verschillende continenten of landschappen uit elkaar te houden? Of heb je moeite met andere onderwerpen? Wij zoeken de juiste match voor je met een bijlesdocent aan wie je al deze vragen kunt stellen en handige tips krijgt om beter te worden in het vak aardrijkskunde. Onze bijlesdocenten komen bij jou thuis om jou één-op-één begeleiding te geven en nemen uitgebreid te tijd om jouw vragen te behandelen.

Geen opzegtermijn

Vrije keuze van het aantal uren

Geen reiskosten of jaarlijkse kosten

Bijlessen zijn vrijgesteld van BTW

Bijles

Vanaf € 24,- per uur *
 • 24+ uur / maand: € 24 /uur
 • 16-24 uur / maand: € 26 /uur
 • 8-16 uur / maand: € 28 /uur
 • 4-8 uur / maand: € 32 /uur
 • 0-4 uur / maand: € 34 /uur

Strippenkaart GROOT

€ 28,- per uur *
 • 24 uur bijles
 • 12 maanden geldig
 • Totaal: € 144,- korting
 • € 672,- pakketprijs
 • 28% korting

Strippenkaart KLEIN

€ 30,- per uur *
 • 12 uur bijles
 • 12 maanden geldig
 • Totaal: € 48,- korting
 • € 360,- pakketprijs
 • 12% korting

* Eenmalig € 35,- administratiekosten

aardrijkskunde-bijles

Kies voor bijles Aardrijkskunde bij Vlakbijles!

Door de jaren heen hebben wij een uitgebreid netwerk van bijlesdocenten ontwikkeld. Deze bijlesdocenten hebben veel ervaring in het vak aardrijkskunde en vooral het bijles geven in dit vak. Ons doel is om jouw kind beter te maken in aardrijkskunde. Ervaring leert dat wanneer jouw kind hogere cijfers behaalt voor zijn of haar mindere vakken dat dit een boost geeft in zelfvertrouwen en motivatie.

Naast bijles helpen de docenten ook met plannen en het aanleren van handige leermethodes.

 • Eén-op-één begeleiding met een vaste docent
 • Motiveren en disciplineren
 • Duidelijke uitleg en op tempo van jouw zoon of dochter
 • Hogere cijfers!


Ben je benieuwd naar onze bijlesdocenten?

Review van: Mevrouw Speijer
Ontvangen op: 15.07.2024

Onze zoon kan zich in zijn eentje maar vaak moeilijk concentreren op zijn huiswerk. Met wat begeleiding van een docent van Vlakbijles gaat het nu al veel beter. Hij pikt de stof veel beter op en krijgt ook handige tips die hem helpen zich beter te...

N.a.v een aanvraag uit Staphorst

Review van: De heer Loep
Ontvangen op: 13.07.2024

De huiswerkbegeleiding op mijn middelbare school is waardeloos en hielp me totaal niet. Via deze website heb ik gelukkig docenten gevonden waar ik wel echt wat aan heb. Ik heb er nu veel meer vertrouwen in dat ik mijn diploma ga halen volgend jaar.

N.a.v een aanvraag uit Nijkerk

Review van: Mevrouw Haring
Ontvangen op: 12.07.2024

Op de basisschool van mijn kinderen wordt helaas maar weinig aandacht besteed aan het geven van bijles. Daarom eens contact gezocht met bijlesdocenten via deze website. Dat is mij en ook mijn zoon goed bevallen. Hij krijgt nu extra begeleiding...

N.a.v een aanvraag uit Capelle aan den IJssel

Wij krijgen dagelijks meerdere aanmeldingen van mensen die bijlesdocent willen worden. Wij selecteren de beste mensen en die geven we daarna pittige trainingen. Al onze bijlesdocenten moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alleen op die manier bereiken we het beste resultaat met de leerlingen. En ondanks onze hoge eisen weten wij de tarieven ook nog scherp te houden.

Wij verzorgen bijles aan huis én online. Het hangt van jouw voorkeur af hoe we bijles geven. Onze bijlesleraren willen op locatie komen voor bijles, maar online kunnen ze ook goed uit de voeten. Voor het eindresultaat maakt het niet veel uit. Beide methodes werken evengoed blijkt uit onderzoek. Het hangt ook van het type kind af wat het beste werkt.

Ons tarief hangt af van de wensen. Wij hebben meerdere pakketten en er is daardoor altijd wel een voordelig en geschikt pakket voor ieder kind. De prijs wordt ook beïnvloed door hoe de bijles gegeven wordt. Online bijles is voordeliger dan bijles op locatie. De meeste ouders en verzorgers kiezen voor onze strippenkaart. Lees er hier meer over.

Wij hebben een flink gevarieerd aanbod van streng geselecteerde en getrainde bijlescoaches. Daarom kan elke leerling bij ons terecht, ongeacht vak of opleidingsniveau. Van basisschool tot Universiteit. Onze bijlesdocenten staan klaar! Wij merken wel dat bijles voor basisschoolleerlingen en middelbare schoolleerlingen het meest voorkomt.

bijles