Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp

Bijles en huiswerkbegeleiding in Berkel en Rodenrijs

Ook in Berkel en Rodenrijs en omgeving

Gratis wisselen van bijlescoach

Geen wachtlijst

huiswerkbegeleiding

Docenten voor bijles in de regio Berkel en Rodenrijs

Onze bijlesdocenten die werkzaam zijn in Berkel en Rodenrijs en omgeving hebben uiteenlopende specialisaties. We hebben docenten die bijles geven in basisschoolvakken, zoals rekenen, taal, spelling en lezen en we hebben bijlesdocenten voor middelbare scholieren; van bijles scheikunde tot bijles Nederlands, voor alle vakgebieden hebben wij gedreven bijlesdocenten. Ook voor huiswerkbegeleiding en het voorbereiden op tentamens en examens zijn onze bijlesdocenten in Berkel en Rodenrijs beschikbaar. Omdat wij niet werken met wachtlijsten, kan er al vlot gestart worden met de bijlessen. Meld jouw kind dus vandaag nog aan middels ons contactformulier.

Bel: 088-1155630 of stuur ons een
WhatsApp

Recente case: Harold

Wiskundeknobbel in Berkel en Rodenrijs

De 48-jarige Marianne uit Berkel en Rodenrijs krijgt een grote glimlach als ze ons vertelt over de bijlessen wiskunde die haar 15-jarige zoon volgde via ons landelijk netwerk van bijlesdocenten. “Na twee maanden bijles wiskunde kwam Harold bij me om te vertellen dat wiskunde nu een van zijn lievelingsvakken was. Op de vraag hoe dat kwam antwoordde Harold dat hij door zijn bijlesdocent eindelijk wist wat hij wilde gaan studeren: gametechnologie. En ja, daar heb je absoluut wiskunde voor nodig!”

Bijlesdocenten die motiveren

De docent die bijles wiskunde aan Mariannes zoon gaf, was een jonge man uit Berkel en Rodenrijs, die net als zijn leerling een grote voorliefde voor gamen had. Na elke bijles wiskunde praatten ze nog even over de nieuwste games, releases en deelden ze gametips met elkaar. Marianne: “De bijles wiskunde verliep daardoor zonder tegenzin of mopperen. Mijn zoon wist dat als ze klaar waren met de bijles, ze over computerspelletjes gingen praten. Dat motiveerde hem enorm. Hij keek er elke week al naar uit.”

harold-bijles

Bijles basisschool in Berkel en Rodenrijs

Kinderen op de basisschool werken vaak op verschillende niveaus. Had jouw kind moeite om het juiste niveau te bereiken? Tot voor kort kon er vanuit de basisschool vaak hulp geboden worden. Door alle bezuinigingen is dat niet meer mogelijk. Vlakbijles biedt hierbij wel de ondersteuning de jouw kind nodig heeft om het niveau omhoog te brengen. Niet alleen goed voor de schoolresultaten op de basisschool, maar ook zeker voor het zelfvertrouwen van jouw zoon of dochter. De bijlesdocenten waar wij mee werken, zijn verspreid over het hele land. Er is dus altijd iemand bij jou in de buurt! En dat allemaal voor een scherpe prijs en zonder wachttijden. 

Aan huis in Berkel en Rodenrijs

Het volgen van bijles kan voor je kind erg spannend zijn. Daarom is het wel zo prettig dat alle bijlessen gewoon thuis gevolgd kunnen worden, in een vertrouwde omgeving. De leerling kan zich hierbij volledig focussen op de bijles en wordt niet afgeleid door een nieuwe omgeving. Jullie, als ouders / verzorgers, hoeven je niet druk te maken over het halen en brengen van je kind. Bijlesdocenten van Vlakbijles zijn direct beschikbaar en werken zonder een opzegtermijn. Op het moment dat het gewenste niveau bereikt is, kunnen de lessen direct gestopt worden. Weten wat wij kunnen betekenen in de bijles aan huis voor zowel basisschoolleerlingen als middelbare scholieren? Vul het contactformulier in en wij brengen jou direct in contact met vakkundige bijlesdocent bij jou het de buurt.

Bijles en huiswerkbegeleiding in Berkel en Rodenrijs

Positieve ervaringen, zoals die van Marianne en Peter uit Berkel en Rodenrijs, motiveren onze docenten enorm in het geven van bijles aan zowel basisschoolleerlingen als middelbare scholieren. Daar doen ze het uiteindelijk voor. Bijlesdocent word je ook niet zomaar, het is een echte roeping. De bijlesdocenten uit ons netwerk werken door heel Nederland, dus in elke regio hebben we diverse docenten beschikbaar voor bijles, maar ook voor huiswerkbegeleiding. 

Bijles middelbare school in Berkel en Rodenrijs

Op de middelbare school wordt de basis gelegd voor de verder loopbaan van jouw zoon of dochter. Erg belangrijk dat er, naast een gezellige tijd, ook gepresteerd wordt. Iedereen heeft vakken die meer moeite kosten dan andere vakken om goed af te ronden. Erg vervelend natuurlijk, maar geen probleem. Wij, van Vlakbijles, bieden jouw zoon of dochter ondersteuning bij deze moeilijkere vakken op de middelbare school. Op die manier kunnen deze vakken op een hoger niveau afgerond worden. Wachttijden, daar doen wij niet aan. Als je contactformulier invult, brengen wij jou direct in contact met een bijlesdocent bij jou in de buurt. Ook wanneer het om huiswerkbegeleiding in het algemeen gaat, hebben wij altijd iemand voor je klaar staan.

Voorwaarden

  • Geen opzegtermijn
  • Vrije keuze van het aantal uren
  • Eenmalig 35 euro administratiekosten
  • Geen reiskosten of jaarlijkse kosten
  • Onze bijlessen zijn vrijgesteld van BTW

Rekenachterstand opgelost in Berkel en Rodenrijs

Marianne is niet de enige ouder uit Berkel en Rodenrijs die met volle tevredenheid terugkijkt op een van onze docenten voor het geven van bijles. Peter, de 31-jarige vader uit Berkel en Rodenrijs schakelde een bijlesdocent in voor zijn dochter Sterre, die door een ziekenhuisopname erg was achter geraakt met het rekenprogramma in groep 4. “Taal is altijd haar sterke punt geweest, dus ondanks de gemiste lessen, kon ze meteen weer meedoen met de klas. Alleen rekenen, daarvan had ze teveel gemist om direct weer aan te sluiten. De docent uit Berkel en Rodenrijs die Sterre bijles gaf, had zelf jarenlang als juf gewerkt in het basisonderwijs. Dat gaf me meteen vertrouwen. Met veel aandacht en geduld heeft ze mijn dochter binnen drie maanden volledig bijgespijkerd. Met twee bijlessen per week was ze weer helemaal bij met rekenen.”

Bijles en huiswerkbegeleiding in Berkel en Rodenrijs

Positieve ervaringen, zoals die van Marianne en Peter uit Berkel en Rodenrijs, motiveren onze docenten enorm in het geven van bijles aan zowel basisschoolleerlingen als middelbare scholieren. Daar doen ze het uiteindelijk voor. Bijlesdocent word je ook niet zomaar, het is een echte roeping. De bijlesdocenten uit ons netwerk werken door heel Nederland, dus in elke regio hebben we diverse docenten beschikbaar voor bijles, maar ook voor huiswerkbegeleiding. Loopt jouw zoon of dochter ook vast met een of meerdere vakken op school en kan hij of zij bijles gebruiken? Neem dan contact met ons op en meld je kind vandaag nog aan.

Bijles Engels

Engels is een taal die ontzettend belangrijk is. De kans is groot dat, wanneer je zoon of dochter aan het werk gaat, hierbij de Engelse taal voorbij komt. En ook tijdens vakanties in het buitenland is het belangrijk om jezelf verstaanbaar te maken. Heeft jouw zoon of dochter moeite met de grammatica van het Engels op de middelbare school? Of heeft hij/zij extra hulp nodig met het Engels praten? Wij helpen graag om het niveau van het Engels omhoog te halen bij je zoon of dochter. Zonder wachttijden, dus we kunnen direct aan de slag.

Bijles Nederlands

Nederlands is een taal wij allemaal spreken. Toch blijkt dat steeds meer mensen moeite hebben met de Nederlandse taal. Erg belangrijk dus dat Nederlands op de middelbare school goed afgesloten kan worden. Heeft jouw zoon of dochter moeit met -dt? Of vindt hij of zij het lastig zinnen te ontleden? De bijlesdocenten bieden graag de helpende hand om jouw zoon of dochter met vlag en wimpel voor Nederlands op de middelbare school te doen slagen. Er gelden geen opzegtermijnen of wachttijden. Wij kunnen direct aan de slag voor een termijn die jij bepaald. Een afspraak inplannen of wil je nog extra informatie opvragen? Dit kan eenvoudig door ons contactformulier in te vullen.

Bijles wiskunde

Je zou het niet direct zeggen, maar wiskunde is een ontzettend belangrijk vak. Wanner jouw zoon of dochter verder gaat studeren of juist snel aan het werk gaat, elementen uit de wiskunde zullen hierbij in veel gevallen nodig zijn. Heeft jouw zoon of dochter moeite met een bepaalde som bij wiskunde A op de middelbare school of kom hij/zij niet uit een bepaalde formule van een opdracht van wiskunde D? Vlakbijles helpt je verder op alle niveaus. Zonder vervelende wachttijden, geen opzegtermijn en gegarandeerd een deskundige bijlesdocent bij jou in de buurt. Een eerste afspraak inplannen of meer weten? Vul dan ons contactformulier. Een bijlesdocent bij jou in de regio zal snel contact met je opnemen.

Is het tijd
dat het beter gaat op school?

Bijles aan huis in Berkel en Rodenrijs

Het volgen van bijles kan voor je kind erg spannend zijn. Daarom is het wel zo prettig dat alle bijlessen gewoon thuis gevolgd kunnen worden, in een vertrouwde omgeving. De leerling kan zich hierbij volledig focussen op de bijles en wordt niet afgeleid door een nieuwe omgeving. Jullie, als ouders / verzorgers, hoeven je niet druk te maken over het halen en brengen van je kind. Bijlesdocenten van Vlakbijles zijn direct beschikbaar en werken zonder een opzegtermijn. Op het moment dat het gewenste niveau bereikt is, kunnen de lessen direct gestopt worden. Weten wat wij kunnen betekenen in de bijles aan huis voor zowel basisschoolleerlingen als middelbare scholieren? Vul het contactformulier in en wij brengen jou direct in contact met vakkundige bijlesdocent bij jou het de buurt.

Review van: Mevrouw Scheer
Ontvangen op: 21.09.2019

Heel fijn dat jullie service zo vrijblijvend is. Tijdens de eerste les bleek al gauw dat mijn zoon en de bijlesdocent niet echt een klik hadden. Dankzij de tevredenheidsgarantie konden we kosteloos op zoek naar een andere docent. Hulde daarvoor.

N.a.v een aanvraag uit Roden

Review van: De heer Schuurmans
Ontvangen op: 19.09.2019

Mijn zoon is best een lastige puber. Respect dus voor de manier waarop de bijlesdocent met hem om gaat. Ze hebben het altijd heel gezellig samen en de cijfers van mijn zoon gaan met sprongen vooruit. Hij is het geld meer dan waard.

N.a.v een aanvraag uit Tegelen

Review van: Mevrouw Lether
Ontvangen op: 18.09.2019

Onze zoon kan zich in zijn eentje maar vaak moeilijk concentreren op zijn huiswerk. Met wat begeleiding van een docent van Vlakbijles gaat het nu al veel beter. Hij pikt de stof veel beter op en krijgt ook handige tips die hem helpen zich beter te...

N.a.v een aanvraag uit Schagen