Bijles en huiswerkbegeleiding in Baarn

Bijles in Baarn

Gratis wisselen van bijlescoach

Geen wachtlijst

huiswerkbegeleiding

Bijles in Baarn en omgeving

De afgelopen jaren is de vraag naar bijles enorm gestegen. Dat is niet vreemd, omdat extra begeleiding en remedial teaching op school niet meer vanzelfsprekend zijn. Wij hebben ons netwerk van docenten voor het geven van bijles, onder andere in de regio Baarn, in korte tijd dan ook flink uitgebreid. Zodoende kunnen wij blijven garanderen dat alle ouders van basisschoolleerlingen en middelbare scholieren die bijlessen nodig hebben in Baarn, via ons een geschikte bijlesdocent kunnen vinden.

Wij beschikken over een landelijk netwerk van gekwalificeerde bijlesdocenten, zodat we in iedere regio bijlessen kunnen aanbieden. In Baarn zijn meerdere bijlesdocenten werkzaam, waaronder Nina, die uitblinkt in bijles Scheikunde. Zij heeft Annelies (13 jaar, Baarn) een halfjaar lang intensief begeleid met scheikunde, met – volgens moeder Sonja (39 jaar, Baarn) – uitmuntende resultaten.

 

Vul het formulier in,
dan laten we supersnel van ons horen!

Bijles Baarn

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente case: Annelies

Een moeilijke overgang voor Annelies

De overgang van de basisschool naar de middelbare school blijkt voor veel kinderen een flinke uitdaging. Op basis van de Cito-toets en schoolresultaten hebben de leerlingen een advies gekregen over het niveau van de school. Toch blijkt het in praktijk soms wat moeilijker te zijn. Annelies (13) kreeg van haar basisschool het advies om havo te gaan doen. Haar moeder, Sonja (39) merkte al na een paar weken dat Annelies flink moest bijbenen om de rest van de klas bij te houden. Ze zat thuis vaak uren na school nog aan tafel verder te leren. Bij veel vakken liep Annelies wel goed op schema, maar wiskunde en scheikunde vond ze erg lastig. Om ervoor te zorgen dat Annelies niet door deze twee vakken van de havo moest afstromen, nam ze contact op met Vlakbijles. Wij regelden een bijlesdocent voor haar, die uitblinkt in alle exacte vakken. Bijlesdocent Nina sprak af met Annelies thuis en hielp haar met haar huiswerk.

Een nieuw lievelingsvak

Door alle één-op-één lessen met Nina kwam Annelies erachter dat ze scheikunde toch wel erg leuk vond! Ze leerde elke week nieuwe dingen, en hechte veel waarde aan de unieke uitleg van Nina. Moeder Sonja denkt zelfs dat Scheikunde het nieuwe lievelingsvak van Annelies is. “Ze verteld na elke les in geuren en kleuren over wat ze geleerd heeft, ze vind het zo interessant. Door de extra uitleg van Nina is ze zo goed gaan leren, dat ze er zelfs over nadenkt om na de havo een opleiding te gaan volgen die gericht is op scheikunde. Wie had dat ooit gedacht? Bedankt Vlakbijles!

sofie-bijles

Ook bijles nodig in Baarn?

De positieve ervaring van Sonja met een van onze docenten voor bijles is geen uitzondering. Regelmatig ontvangen wij berichten van tevreden ouders, of het nu gaat om bijles taal, lezen of rekenen voor basisschoolleerlingen, of bijles economie, wiskunde of Duits voor middelbare scholieren. Onze docenten geven bijles in alle vakken en voor alle leerlingen op de basisschool en in het voortgezet onderwijs.

Met onze docenten bijles en huiswerkbegeleiding boeken leerlingen vooruitgang. Het geheim zit ‘m in de persoonlijke, een-op-een-aanpak. Onze docenten geven bijles met geduld en begrip voor de leerling. Op zoek naar een docent voor bijles in Baarn voor jouw zoon of dochter? In Baarn hebben wij diverse docenten beschikbaar voor het geven van bijles en voor huiswerkbegeleiding. Neem contact op via het formulier voor meer informatie of voor het inschrijven van bijles voor jouw kind.

Geen opzegtermijn

Vrije keuze van het aantal uren

Geen reiskosten of jaarlijkse kosten

Bijlessen zijn vrijgesteld van BTW

Bijles

Vanaf € 24,- per uur *
 • 24+ uur / maand: € 24 /uur
 • 16-24 uur / maand: € 26 /uur
 • 8-16 uur / maand: € 28 /uur
 • 4-8 uur / maand: € 32 /uur
 • 0-4 uur / maand: € 34 /uur

Strippenkaart GROOT

€ 28,- per uur *
 • 24 uur bijles
 • 12 maanden geldig
 • Totaal: € 144,- korting
 • € 672,- pakketprijs
 • 28% korting

Strippenkaart KLEIN

€ 30,- per uur *
 • 12 uur bijles
 • 12 maanden geldig
 • Totaal: € 48,- korting
 • € 360,- pakketprijs
 • 12% korting

* Eenmalig € 35,- administratiekosten

Bijles middelbare school

Op de middelbare school in Baarn en omgeving wordt de basis gelegd voor de verdere loopbaan van jouw zoon of dochter. Het is een gezellige tijd, maar ook één die gericht is op leren presteren. Voor sommige kinderen kost het ene vak meer moeite dan het andere. Vlakbijles biedt jouw zoon of dochter in Baarn ondersteuning bij vakken die meer moeite kosten op de middelbare school. Op die manier kunnen deze vakken op een goed niveau afgerond worden.

Wij doen niet aan wachttijden. Als je het contactformulier invult, brengen wij jou spoedig in contact met een bijlesdocent bij jou in de omgeving van Baarn. Ook wanneer het om huiswerkbegeleiding in het algemeen gaat hebben wij altijd iemand uit Baarn en omgeving voor je klaar staan.

Bijles basisschool Baarn

Kinderen op de basisschool in Baarn werken vaak op verschillende niveaus. Hier doet men immers nog niet aan het verdelen in groepen naar leerniveau. Dat betekent dat het ene kind soms minder goed mee kan komen met een bepaald vak dan het andere. Voor een docent is er niet altijd de ruimte om aan ieder kind evenveel aandacht te geven. Bijlesdocenten van Vlakbijles in Baarn hebben alle tijd voor een kind om de stof door te nemen en extra uitleg te geven. Dat is vaak niet alleen goed voor de schoolprestaties, ook het zelfvertrouwen kan er een oppepper van krijgen.

Onze bijlesdocenten zijn verspreid over het hele land. Er is dus altijd iemand bij jou in de buurt van Baarn! En dat allemaal voor een scherpe prijs en zonder wachttijden. Wil je weten wat wij voor jou en je kind kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Bijles MBO

In het mbo in Baarn ligt de focus voornamelijk op het leren in de praktijk. Wel zijn er een aantal theoretische vakken die met een voldoende moeten worden afgerond. Vakken als Nederlands en Engels zijn daar voorbeelden van. Met een focus op de praktijk kunnen theoretische vakken ondersneeuwen. Heb je moeite met één van de theoretische vakken, dan kan bijles ondersteunen in Baarn. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier in en wij brengen je in contact met een bijlesdocent uit Baarn of omgeving.

Cito-training Baarn

De Cito-toets is op veel scholen nog steeds een belangrijke graadmeter om te kijken op welk niveau jouw kind vervolgonderwijs kan volgen. Naast de resultaten van de Cito-toets worden ook de prestaties over de schooljaren van het kind bekeken. Voor de leerlingen zelf is het in veel gevallen de eerste keer dat zij een dergelijke toets moeten maken. Dat kan zorgen voor stress.

Een goede voorbereiding kan de nodige rust creëren. Bijlesdocenten van Vlakbijles kunnen aan de hand van oude toetsen onder andere de specifieke vraagstelling behandelen. Weten wat er ongeveer gaat komen op een toets kan veel kinderen al ontspannen aan de taken laten beginnen. Heeft een leerling problemen bij bepaalde onderwerpen of onderdelen? Dan helpt de bijlesdocent door deze onderwerpen extra te belichten. Rust en zelfvertrouwen tijdens de Cito-toets geeft een meer reële score voor een goed beeld van het leerniveau.

Huiswerkbegeleiding in Baarn

Bij de overgang van de basis- naar middelbare school is het fenomeen ‘huiswerk’ misschien wel de grootste verandering. Op de basisschool is het huiswerk vaak minimaal. In veel gevallen kan het daardoor ook lastig zijn om het huiswerk direct goed te kunnen plannen. Er komt van alles op jouw kind af met onder andere opdrachten, verslagen, toetsen en spreekbeurten. Een goede planning zorgt er voor dat de tijd beter en effectiever besteed wordt.

Een docent uit het netwerk van Vlakbijbles uit Baarn kan helpen om hier een goed overzicht in te krijgen. Niet alleen voor nu is dat erg nuttig en prettig, maar ook in het vervolg op school en de toekomstige carrière komt dit zeker van pas. Tijd kan beter ingedeeld worden, waardoor er meer ruimte overblijft om taken goed af te ronden. Neem geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier en wij gaan direct voor jou aan de slag om de beste docent in Baarn te vinden.

Examentraining

Examens. De periode waar je je hele schoolperiode op voorbereid wordt, en dat kan stress geven. Het is verstandig om ontspannen en zelfverzekerd de examens in te gaan. Veel oefenen met oude examens kan hierbij al helpen. Heb je moeite met een vak of een bepaald onderdeel van een vak? Dan kan je ondersteuning vragen in de vorm van examentraining. Vlakbijles brengt jou graag in contact met een docent uit Baarn die je kan begeleiden in de voorbereiding op de examens. Het maakt hierbij niet uit op welk niveau je zit. Vmbo, havo of vwo, wij helpen je graag bij de voorbereidingen op de examens. Neem dus snel contact met ons op en wij gaan in Baarn op zoek naar een docent voor jou.

Bijlesleerling

Bijles wiskunde

Wiskunde is een belangrijk vak dat je in je latere leven vaak bewust of onbewust nodig hebt. Maar goed mee kunnen komen met wiskundeles is niet altijd even makkelijk. Heeft jouw zoon of dochter moeite met een bepaalde som bij wiskunde A op de middelbare school in Baarn of komt hij of zij niet uit de formules van wiskunde D? Vlakbijles ondersteunt op alle niveaus. Zonder lange wachttijden en zonder opzegtermijn, maar mét gegarandeerd een deskundige bijlesdocent bij jou in de buurt.

Een eerste afspraak inplannen of meer weten? Vul dan ons contactformulier in. Een bijlesdocent bij jou in de buurt van Baarn neemt dan contact met je op.

Bijles Engels

Redelijk Engels kunnen spreken en verstaan is tegenwoordig onontbeerlijk. Het is de internationale voertaal in bedrijven die meer dan alleen Nederland bedienen, tijdens vakanties in het buitenland kan je vaak goed terecht met Engels en het is niet ongebruikelijk dat het vervolgonderwijs één of meerdere vakken in het Engels geeft.

Heeft jouw zoon of dochter uit Baarn moeite met de grammatica van het Engels op de middelbare school? Of is het leren van woordjes een uitdaging? Vlakbijles ondersteunt leerlingen en studenten om het niveau van het Engels omhoog te halen. We hebben geen wachttijden, dus we kunnen direct aan de slag in Baarn en omgeving. Voor meer informatie en de mogelijkheden kan je contact met ons opnemen via de contactpagina.

Bijles Nederlands

Nederlands is niet voor iedereen even eenvoudig of vanzelfsprekend. Heeft je zoon of dochter in Baarn of omgeving moeite met de Nederlandse taal, is zinsontleding een uitdaging of moet er wat extra aandacht geschonken worden aan de -d en -dt? Bijlesdocenten van Vlakbijles in Baarn bieden graag ondersteuning om jouw zoon of dochter over obstakels in de Nederlandse taal heen te helpen. Er gelden geen opzegtermijnen of wachttijden. Zij kunnen direct aan de slag voor een termijn die jij bepaald. Je kan eenvoudig een afspraak inplannen of extra informatie opvragen via het contactformulier.

Is het tijd
dat het beter gaat op school?

Bijles aan huis in Baarn

Het volgen van bijles kan voor je kind erg spannend zijn. Daarom is het wel zo prettig dat alle bijlessen gewoon thuis in Baarn gevolgd kunnen worden, in een vertrouwde omgeving. De leerling kan zich hierbij volledig focussen op de bijles en wordt niet afgeleid door een nieuwe omgeving. En ouders of verzorgers hoeven zich niet druk te maken over het halen en brengen van het kind. Bijlesdocenten van Vlakbijles uit Baarn zijn direct beschikbaar en werken zonder een opzegtermijn. Op het moment dat het gewenste niveau bereikt is, kunnen de lessen direct gestopt worden. Weten wat wij kunnen betekenen met bijles aan huis voor zowel basisschoolleerlingen als middelbare scholieren? Vul het contactformulier in en wij brengen jou direct in contact met vakkundige bijlesdocent bij jou het de buurt van Baarn.

Contact met bijlesleraren uit Baarn

Voor bijles en huiswerkbegeleiding hebben wij de perfecte docenten, in elke regio in Nederland en wij werken niet met wachtlijsten. Vul vandaag nog geheel vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om door te spreken welke hulp gewenst is – bijles of huiswerkbegeleiding – en voor welk vak. Wij zoeken razendsnel een docent bijles of huiswerkbegeleiding die aansluit bij de hulpvraag en brengen jullie met elkaar in contact. Kies dus het beste voor je kind en kies voor bijles of huiswerkbegeleiding een docent uit ons landelijk netwerk van erkende bijlesdocenten.

Review van: Mevrouw Fremie
Ontvangen op: 14.07.2024

Mijn dochter had al een tijdje moeite om mee te komen op school. Eigenlijk had ze gewoon net wat meer aandacht nodig dan de rest. Die kreeg ze gelukkig van een bijlesdocent van Vlakbijles. Inmiddels is ze al een stuk verbeterd en gaat het weer...

N.a.v een aanvraag uit Venray

Review van: De heer Ellis
Ontvangen op: 12.07.2024

Onze dochter had altijd heel veel moeite met rekenen. Ze kon de sommen maar niet begrijpen. De docent die we via deze site gevonden hebben weet alles echter zo helder uit te leggen dat ze rekenen nu zelfs al leuk begint te vinden. Een aanrader!

N.a.v een aanvraag uit Oosterbeek

Review van: Mevrouw Keijser
Ontvangen op: 12.07.2024

Onze dochter is een bijzonder kind en heeft soms net een wat andere behandeling nodig dan andere kinderen. De bijlesdocent van Vlakbijles voelt dit gelukkig heel goed aan en gaat professioneel en geduldig met haar om. We merken meteen dat het...

N.a.v een aanvraag uit Elst

Wij krijgen dagelijks meerdere aanmeldingen van mensen die bijlesdocent willen worden. Wij selecteren de beste mensen en die geven we daarna pittige trainingen. Al onze bijlesdocenten moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alleen op die manier bereiken we het beste resultaat met de leerlingen. En ondanks onze hoge eisen weten wij de tarieven ook nog scherp te houden.

Wij verzorgen bijles aan huis én online. Het hangt van jouw voorkeur af hoe we bijles geven. Onze bijlesleraren willen op locatie in Baarn komen voor bijles, maar online kunnen ze ook goed uit de voeten. Voor het eindresultaat maakt het niet veel uit. Beide methodes werken evengoed blijkt uit onderzoek. Het hangt ook van het type kind af wat het beste werkt.

Ons tarief hangt af van de wensen. Wij hebben meerdere pakketten en er is daardoor altijd wel een voordelig en geschikt pakket voor ieder kind. De prijs wordt ook beïnvloed door hoe de bijles gegeven wordt. Online bijles is voordeliger dan bijles op locatie in Baarn. De meeste ouders en verzorgers kiezen voor onze strippenkaart. Lees er hier meer over.

Wij hebben een flink gevarieerd aanbod van streng geselecteerde en getrainde bijlescoaches. Daarom kan elke leerling bij ons terecht. Ongeacht welk vak of opleidingsniveau. Van basisschool tot Universiteit, onze bijlesdocenten staan klaar! Wij merken wel dat bijles voor basisschoolleerlingen en middelbare schoolleerlingen het meest voorkomt.

Natuurlijk geven onze bijlesdocenten bijles in Baarn. Maar ook in Bilthoven, Breukelen, Bunschoten-Spakenburg en elke andere plaats in Nederland. Noem een loccatie en datum, wij zullen er op tijd zijn!

bijles