Bijles en huiswerkbegeleiding in Amsterdam

Bijles in Amsterdam,

Gratis wisselen van bijlescoach

Geen wachtlijst

huiswerkbegeleiding

Bijles in Amsterdam en omgeving

De afgelopen jaren is de vraag naar bijles enorm gestegen. Dat is niet vreemd, omdat extra begeleiding en remedial teaching op school niet meer vanzelfsprekend zijn. Wij hebben ons netwerk van docenten voor het geven van bijles, onder andere in de regio Amsterdam, in korte tijd dan ook flink uitgebreid. Zodoende kunnen wij blijven garanderen dat alle ouders van basisschoolleerlingen en middelbare scholieren die bijlessen nodig hebben in Amsterdam, via ons een geschikte bijlesdocent kunnen vinden.

Wij beschikken over een landelijk netwerk van gekwalificeerde bijlesdocenten, zodat we in iedere regio bijlessen kunnen aanbieden. In Amsterdam zijn meerdere bijlesdocenten werkzaam, waaronder Leonie, die uitblinkt in bijles taal voor basisschoolleerlingen. Zij heeft Sofie (9 jaar, Amsterdam) een halfjaar lang intensief begeleid met spelling, met – volgens moeder Eva (46 jaar, Amsterdam) – uitmuntende resultaten.

Vul het formulier in,
dan laten we supersnel van ons horen!

Bijles Amsterdam

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente case: Sofie

Dyslexie?

Moeder Eva: “De juffrouw gaf al aan het begin van groep 5 aan dat Sofie slecht mee kon komen met de spellinglessen. Hoewel een leerkracht geen diagnose kan geven, gaf zij aan dat het mogelijk dyslexie was.”

In Amsterdam was een orthopedagoog beschikbaar om vast te stellen of haar 9-jarige inderdaad dyslectisch was. Dit bleek echter niet het geval, maar uit het onderzoek kwam wel naar voren dat het meisje veel kenmerken van dyslexie vertoonde. Eva: “Het klinkt hard om te zeggen, maar een diagnose en de bijbehorende dyslexieverklaring waren eigenlijk best handig geweest. Daarmee had mijn dochter de mogelijkheid gehad om op school extra begeleiding voor spelling te krijgen. Dat was nu dus niet het geval. Het advies was: extra oefenen met spelling. De orthopedagoog kende wel een instituut in Amsterdam waar specialisten voor spellingbegeleiding werkten. Ik bekeek de tarieven en viel zowat van mijn stoel. Ik heb alles over voor mijn kind, maar meer dan 100 euro per uur kan ik niet betalen.”

De oplossing bleek: bijles spelling

Zonder extra oefening met spelling, zou Sofie steeds verder achter raken met spelling. Ze scoorde nu met veel pijn en moeite vijfjes, maar de juf zag de resultaten verder teruglopen. Tegen de kerstvakantie stond Sofie een dikke onvoldoende voor spelling en ging haar moeder op zoek naar andere oplossingen. Na een zoektocht op internet voor bijlessen en begeleiding voor basisschoolleerlingen, kwam Eva uit op Vlakbijles; het landelijke netwerk met bijlesdocenten voor alle vakgebieden. Dat bleek een schot in de roos. “Binnen een week kwam de bijlesdocente uit Amsterdam, Leonie, kennismaken. Mijn dochter had meteen een klik met haar. Leonie gebruikte de resultaten van school, ploos deze uit en maakte een eigen spellingprogramma voor Sofie. Alles wat ze niet of onvoldoende beheerste werd keer op keer geoefend en herhaald. Het resultaat was verbluffend: Sofie ging over naar groep 6 met een zeven voor spelling. Je hebt geen idee hoe blij ze was!”

sofie-bijles

Ook bijles nodig in Amsterdam?

De positieve ervaring van Eva met een van onze docenten voor bijles is geen uitzondering. Regelmatig ontvangen wij berichten van tevreden ouders, of het nu gaat om bijles taal, lezen of rekenen voor basisschoolleerlingen of bijles economie, wiskunde of Duits voor middelbare scholieren. Onze docenten geven bijles in alle vakken en voor alle leerlingen op de basisschool en in het voortgezet onderwijs.

Met onze docenten bijles en huiswerkbegeleiding boeken leerlingen vooruitgang. Het geheim zit ‘m in de persoonlijke, een-op-een-aanpak. Onze docenten geven bijles met geduld en begrip voor de leerling. Op zoek naar een docent voor bijles in Amsterdam voor jouw zoon of dochter? In Amsterdam hebben wij diverse docenten beschikbaar voor het geven van bijles en voor huiswerkbegeleiding. Neem contact op via het formulier voor meer informatie of voor het inschrijven van bijles voor jouw kind.

Geen opzegtermijn

Vrije keuze van het aantal uren

Geen reiskosten of jaarlijkse kosten

Bijlessen zijn vrijgesteld van BTW

Bijles

Vanaf € 24,- per uur *
 • 24+ uur / maand: € 24 /uur
 • 16-24 uur / maand: € 26 /uur
 • 8-16 uur / maand: € 28 /uur
 • 4-8 uur / maand: € 32 /uur
 • 0-4 uur / maand: € 34 /uur

Strippenkaart GROOT

€ 28,- per uur *
 • 24 uur bijles
 • 12 maanden geldig
 • Totaal: € 144,- korting
 • € 672,- pakketprijs
 • 28% korting

Strippenkaart KLEIN

€ 30,- per uur *
 • 12 uur bijles
 • 12 maanden geldig
 • Totaal: € 48,- korting
 • € 360,- pakketprijs
 • 12% korting

* Eenmalig € 35,- administratiekosten

Bijles middelbare school

Op de middelbare school in Amsterdam wordt de basis gelegd voor de verdere loopbaan van jouw zoon of dochter. Erg belangrijk dat er naast een gezellige tijd, ook gepresteerd wordt. Iedereen heeft vakken die meer moeite kosten dan andere om goed af te ronden. Erg vervelend natuurlijk, maar geen groot probleem. Wij van Vlakbijles bieden jouw zoon of dochter in Amsterdam ondersteuning bij deze moeilijkere vakken op de middelbare school. Op die manier kunnen deze vakken op een hoger niveau afgerond worden.

Wachttijden, daar doen wij niet aan. Als je het contactformulier invult, brengen wij jou direct in contact met een bijlesdocent bij jou in Amsterdam. Ook wanneer het om huiswerkbegeleiding in het algemeen gaat, hebben wij altijd iemand uit Amsterdam voor je klaarstaan.

Bijles basisschool Amsterdam

Kinderen op de basisschool in Amsterdam werken vaak op verschillende niveaus. Had jouw kind moeite om het juiste niveau te bereiken? Tot voor kort kon er vanuit de basisschool in Amsterdam vaak hulp geboden worden. Door alle bezuinigingen is dat niet meer mogelijk. Vlakbijles in Amsterdam biedt hierbij wel de ondersteuning die jouw kind nodig heeft om het niveau omhoog te brengen. Niet alleen goed voor de schoolresultaten op de basisschool, maar ook zeker voor het zelfvertrouwen van jouw zoon of dochter.

De bijlesdocenten waar wij mee werken, zijn verspreid over het hele land. Er is dus altijd iemand bij jou in de buurt van Amsterdam! En dat allemaal voor een scherpe prijs en zonder wachttijden. Wil je weten wat wij voor jou en je kind kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Bijles MBO

Bij het MBO in Amsterdam zal de focus voornamelijk liggen op het leren in de praktijk. Toch zullen er een aantal vakken ook theoretisch voldoende moeten worden afgerond om je diploma in ontvangst te mogen nemen. Vakken als Nederlands en Engels zijn daar voorbeelden van. Niet alleen belangrijk om gewoon voldoende af te ronden, maar deze vakken zullen later ook zeker nog terugkomen.

Doordat de focus op het praktijk gedeelte ligt, kan het heel goed zijn dat je moeite hebt met het theoretische deel van één of meerdere vakken. De docenten via Vlakbijles kunnen je hierbij verder op weghelpen in Amsterdam en ervoor zorgen dat ook het theoretische gedeelte naar behoren afgerond kan worden. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier in en wij brengen jou zo snel mogelijk in contact met een bijlesdocent uit Amsterdam.

Cito-training Amsterdam

De Cito-toets is op veel scholen nog steeds een belangrijke graadmeter om te kijken wat het niveau van jouw kind is. Het is niet zo dat enkel op basis van de Cito-toets een advies gegeven wordt, maar het geeft wel een goed beeld. Voor de leerlingen zelf is het in veel gevallen ook de eerste keer dat zij een dergelijke belangrijke toets moeten maken. Een toets met een belangrijke score en een bepaalde manier van vragen stellen, kan zorgen voor veel stress.

Een goede voorbereiding kan voor de nodige rust zorgen. Wij van Vlakbijles brengen jullie graag in contact met één van de bijlesdocenten uit Amsterdam. Deze docent zal aan de hand van oude toetsen onder andere de specifieke vraagstelling behandelen. Problemen met bepaalde onderwerpen of onderdelen? Dan helpt hij of zij ook om deze onderwerpen extra te belichten. Jouw kind zal uiteindelijk beter voorbereid en dus rustiger aan de Cito-toets kunnen beginnen, waardoor er een reële score behaald kan worden, voor een goed beeld van het niveau.

Huiswerkbegeleiding in Amsterdam

Bij de overgang van basis- naar middelbare school, is het krijgen van huiswerk misschien wel de grootste verandering. Op de basisschool is het huiswerk vaak minimaal. In veel gevallen kan het daardoor ook lastig zijn om het huiswerk direct goed te kunnen plannen. Er komt van alles op jouw kind af met opdrachten, verslagen, toetsen, mondelingen, etc. Een goede planning kan ervoor zorgen dat de tijd beter en effectiever besteed wordt.

Een docent uit het netwerk van Vlakbijbles uit Amsterdam kan helpen om hier een goed overzicht van te krijgen. Niet alleen voor nu is dat erg nuttig en prettig, maar ook in het vervolg op school en het werkende leven, zal dit zeker nog van pas komen. Tijd kan beter ingedeeld worden, waardoor er meer tijd overblijft om bepaalde zaken goed af te ronden. Neem geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier en wij gaan direct voor jou aan de slag voor een geschikte docent in Amsterdam.

Examentraining

De examens. De periode waar je je hele schoolperiode op voorbereid wordt. Erg belangrijk dus, en het weegt ontzettend zwaar mee in het wel of niet krijgen van je diploma. Het is verstandig om goed voorbereid de examens in te gaan. Veel oefenen met oude examens kan hierbij al heel erg helpen. Het kan ook zijn dat je een onderdeel van één of meerdere vakken lastig vindt. Of misschien wel aandacht leggen op één vak in zijn geheel. Wij van Vlakbijles brengen jou graag in contact met een docent uit Amsterdam die jou examentraining kan geven. Het maakt hierbij niet uit op welk niveau je zit. VMBO, HAVO of VWO, wij helpen je graag bij het behalen van dat felbegeerde papiertje. Optimaal voorbereidt zijn op de examens? Neem dan snel contact met ons op en wij gaan in Amsterdam op zoek naar een docent voor jou.

Bijlesleerling

Bijles wiskunde

Je zou het niet direct zeggen, maar wiskunde is een ontzettend belangrijk vak. Wanneer jouw zoon of dochter uit Amsterdam verder gaat studeren of juist snel aan het werk gaat, elementen uit de wiskunde zullen hierbij in veel gevallen nodig zijn. Heeft jouw zoon of dochter moeite met een bepaalde som bij wiskunde A op de middelbare school in Amsterdam of komt hij/zij niet uit een bepaalde formule van een opdracht van wiskunde D?

Vlakbijles helpt je verder op alle niveaus. Zonder vervelende wachttijden, geen opzegtermijn en gegarandeerd een deskundige bijlesdocent bij jou in de buurt. Een eerste afspraak inplannen of meer weten? Vul dan ons contactformulier in. Een bijlesdocent bij jou in de regio van Amsterdam zal snel contact met je opnemen.

Bijles Engels

Engels is een taal die ontzettend belangrijk is. De kans is groot dat, wanneer je zoon of dochter aan het werk gaat, hierbij de Engelse taal voorbij komt. En ook tijdens vakanties in het buitenland is het belangrijk om jezelf verstaanbaar te maken. Heeft jouw zoon of dochter uit Amsterdam moeite met de grammatica van het Engels op de middelbare school? Of heeft hij/zij extra hulp nodig met het Engels praten?

Wij van Vlakbijles helpen graag verder om het niveau van het Engels omhoog te halen bij je zoon of dochter. Zonder wachttijden, dus we kunnen direct aan de slag in Amsterdam. Voor meer informatie en de mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via de contactpagina.

Bijles Nederlands

Nederlands is een taal die wij allemaal spreken. Toch blijkt dat steeds meer mensen moeite hebben met de Nederlandse taal. Erg belangrijk dus dat Nederlands op de middelbare school in Amsterdam goed afgesloten kan worden. Heeft jouw zoon of dochter moeite met -dt? Of vindt hij of zij het lastig om zinnen te ontleden? De bijlesdocenten van Vlakbijles in Amsterdam bieden graag de helpende hand om jouw zoon of dochter met vlag en wimpel voor Nederlands op de middelbare school in Amsterdam te doen slagen.

Er gelden geen opzegtermijnen of wachttijden. Wij kunnen direct aan de slag voor een termijn die jij bepaald. Een afspraak inplannen, of wil je nog extra informatie opvragen? Dit kan eenvoudig door ons contactformulier in te vullen.

Is het tijd
dat het beter gaat op school?

Bijles aan huis in Amsterdam

Het volgen van bijles kan voor je kind erg spannend zijn. Daarom is het wel zo prettig dat alle bijlessen gewoon thuis in Amsterdam gevolgd kunnen worden, in een vertrouwde omgeving. De leerling kan zich hierbij volledig focussen op de bijles en wordt niet afgeleid door een nieuwe omgeving. Jullie, als ouders / verzorgers, hoeven je niet druk te maken over het halen en brengen van je kind. Bijlesdocenten van Vlakbijles uit Amsterdam zijn direct beschikbaar en werken zonder een opzegtermijn. Op het moment dat het gewenste niveau bereikt is, kunnen de lessen direct gestopt worden. Weten wat wij kunnen betekenen in de bijles aan huis voor zowel basisschoolleerlingen als middelbare scholieren? Vul het contactformulier in en wij brengen jou direct in contact met vakkundige bijlesdocent bij jou het de buurt van Amsterdam.

Contact met bijlesleraren uit Amsterdam

Voor bijles en huiswerkbegeleiding hebben wij de perfecte docenten, in elke regio in Nederland en wij werken niet met wachtlijsten. Vul vandaag nog geheel vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om door te spreken welke hulp gewenst is – bijles of huiswerkbegeleiding – en voor welk vak. Wij zoeken razendsnel een docent bijles of huiswerkbegeleiding die aansluit bij de hulpvraag en brengen jullie met elkaar in contact. Kies dus het beste voor je kind en kies voor bijles of huiswerkbegeleiding een docent uit ons landelijk netwerk van erkende bijlesdocenten.

Review van: Mevrouw Rademaker
Ontvangen op: 14.07.2024

Mijn dochter had al een tijdje moeite om mee te komen op school. Eigenlijk had ze gewoon net wat meer aandacht nodig dan de rest. Die kreeg ze gelukkig van een bijlesdocent van Vlakbijles. Inmiddels is ze al een stuk verbeterd en gaat het weer...

N.a.v een aanvraag uit Hardenberg

Review van: De heer Kamper
Ontvangen op: 12.07.2024

Mijn zoon is best een lastige puber. Respect dus voor de manier waarop de bijlesdocent met hem om gaat. Ze hebben het altijd heel gezellig samen en de cijfers van mijn zoon gaan met sprongen vooruit. Hij is het geld meer dan waard.

N.a.v een aanvraag uit Weert

Review van: Mevrouw Frankhuizen
Ontvangen op: 12.07.2024

Op de basisschool van mijn kinderen wordt helaas maar weinig aandacht besteed aan het geven van bijles. Daarom eens contact gezocht met bijlesdocenten via deze website. Dat is mij en ook mijn zoon goed bevallen. Hij krijgt nu extra begeleiding...

N.a.v een aanvraag uit Nieuwegein

Wij krijgen dagelijks meerdere aanmeldingen van mensen die bijlesdocent willen worden. Wij selecteren de beste mensen en die geven we daarna pittige trainingen. Al onze bijlesdocenten moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alleen op die manier bereiken we het beste resultaat met de leerlingen. En ondanks onze hoge eisen weten wij de tarieven ook nog scherp te houden.

Wij verzorgen bijles aan huis én online. Het hangt van jouw voorkeur af hoe we bijles geven. Onze bijlesleraren willen op locatie in Amsterdam komen voor bijles, maar online kunnen ze ook goed uit de voeten. Voor het eindresultaat maakt het niet veel uit. Beide methodes werken evengoed blijkt uit onderzoek. Het hangt ook van het type kind af wat het beste werkt.

Ons tarief hangt af van de wensen. Wij hebben meerdere pakketten en er is daardoor altijd wel een voordelig en geschikt pakket voor ieder kind. De prijs wordt ook beïnvloed door hoe de bijles gegeven wordt. Online bijles is voordeliger dan bijles op locatie in Amsterdam. De meeste ouders en verzorgers kiezen voor onze strippenkaart. Lees er hier meer over.

Wij hebben een flink gevarieerd aanbod van streng geselecteerde en getrainde bijlescoaches. Daarom kan elke leerling bij ons terecht. Ongeacht vak of opleidingsniveau. Van basisschool tot Universiteit. Onze bijlesdocenten staan voor je klaar! Wij merken wel dat bijles voor basisschoolleerlingen en middelbare schoolleerlingen het meest voorkomt.

Natuurlijk geven onze bijlesdocenten bijles in Amsterdam. Maar ook in Assendelft, Badhoevedorp, Bergen en elke andere plaats in Nederland. Noem een locatie en datum, wij zullen er op tijd zijn!

bijles